JBL Jr310BT

Draadloze on-ear koptelefoon voor kinderen

Aan de slag met uw JBL Jr310BT

32
1
90
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz – 20kHz
32
1.6
0.6
6.5
2.5
6.5
2.5
3
1.2
3
1.2
0.2
0.7
115
3.88
Bluetooth-profielen
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
2
30
Ja

Legendarisch geluid voor de kleine oren.

De veilige en lichte JBL Jr310BT draadloze koptelefoon in kinderformaat levert tot 30 uur aan legendarisch JBL-geluid en plezier voor de jongste muziekfans. De koptelefoon kan eenvoudig worden bediend door kinderen en is ontworpen om nooit 85dB te overschrijden. Voor optimale gehoorbescherming. Kinderen kunnen comfortabel luisteren met de speciaal ontwikkelde, zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een zachte pasvorm. En elke koptelefoon is anders, omdat de JBL Jr310BT kan worden aangepast met de beschikbare, herbruikbare stickers voor nog meer plezier!

Het legendarische geluid is ontworpen om nooit de 85 dB te overschrijden, wat de koptelefoon geschikt maakt voor de jongste muziekfans.
Een draadloze verbinding tot 15 meter afstand betekent geen kabels die in de weg zitten.
Help je kinderen in contact te blijven met de ingebouwde microfoon. Ze kunnen gemakkelijk chatten met vrienden en familie, of met docenten als ze druk aan het leren zijn.
Een batterijduur van 30 uur en snel opladen met gebruiksvriendelijke USB type-C. En voor een supersnelle energieboost krijg je 2 uur aan batterijduur na 5 minuten opladen.
Dankzij kindvriendelijke bedieningsknoppen is het apparaat gemakkelijk en veilig te bedienen door kinderen.
Zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een luchtige pasvorm.
De combinatie van compact en opvouwbaar design maakt muziek draagbaar.
Kinderen kunnen de koptelefoon geheel naar eigen smaak verfraaien met de stickerset in de doos.

Meer support

1 resultaten
  • Om de JBL Junior 300 BT te resetten, zet je de hoofdtelefoon aan en steek je de USB-kabel in de USB-oplader of de USB-poort. Gekoppelde mobiele apparaten moeten ontkoppeld worden en de LED moet continu wit branden. Wanneer je de USB-kabel verwijdert, wordt de hoofdtelefoon uitgeschakeld. Wanneer je de hoofdtelefoon handmatig aanzet en het laatst verbonden mobiele apparaat zich niet binnen het bereik bevindt, wordt de hoofdtelefoon na 5 seconden teruggezet naar de Bluetooth-pairingmodus (blauwe LED knippert).