UA Sport Wireless Stephen Curry Edition

Wireless in-ear hoofdtelefoon voor sporters

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Stephen Curry Edition

Bluetooth
Speaker drivers
JBL 5.8mm dynamic
Maximum volume
113dB SPL
10Hz – 22kHz
Bluetooth version and profiles
4.0, A2DP v1.2, AVRCP v1.4, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth transmitter frequency and power
2.402GHz - 2.480GHz, < 4dBm
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Battery type
rechargeable lithium-ion (3.7V 2x60mAh)
Battery life
up to 8 hours
Battery charge time
Less than 2 hrs
Controls
three-button controller
Connector
micro USB
Included
zippered pouch, charge cable, size 4, 5, 6, 7, and 8 fit adapters, size S, M, and L eartip pairs, MapMyRun premium voucher

Een betere pasvorm voor sporters

Optimaliseer je workouts met Under Armour® Sport Wireless – Ontwikkeld door JBL®. Deze draadloze, zweetbestendige hoofdtelefoon voorkomt afleiding door lastige snoeren. Een inline-remote met microfoon voor het regelen van volume, tracks en gebruik van de telefoon. Werkt met iOS® en Android™. Een premium MapMyRun™ lidmaatschap stelt je in staat je prestaties en vooruitgang bij te houden. Ze zijn gegarandeerd nooit pijnlijk en vallen nooit uit. De UA Sport draadloze hoofdtelefoon levert kenmerkend JBL-geluid met Pure Bass-prestaties en geeft je inspiratie en motivatie om tot het uiterste te gaan.

Profiteer van een optimale pasvorm dankzij ons eigen ontwikkelde ontwerp voor sporters. Gewoon draaien en vastzetten – zo eenvoudig is het. Ze doen gegarandeerd nooit pijn en vallen nooit uit.
Deze hoofdtelefoon, ontworpen met duurzame kwaliteitsmaterialen, is uitvoerig getest door professionele atleten en is ontwikkeld om de meest intense trainingen te weerstaan. Ze zijn IPX5-gecertificeerd en hebben geavanceerde nano coating om zweet buiten te houden.
Exclusieve JBL premium dynamic luidsprekerdrivers zorgen voor indrukwekkend geluid. JBL Pure Bass-prestaties geven je ongekende energie.
Eenvoudig te koppelen Bluetooth-technologie garandeert zorgeloos gebruik zonder afleiding van kabels.
Kies je persoonlijke, optimale pasvorm met drie maten oordopjes en vijf maten fit adapters.
Voldoende voeding om een week lang maximaal acht uur per dag te trainen met een opgeladen batterij.
Ontvang bij aankoop een gratis permium lidmaatschap voor 12-maanden met MapMyRun. Volg je trainingssessies, controleer je vooruitgang, en nog veel meer.

Meer support

1 resultaten
  • Elk apparaat met Bluetooth functionaliteit is compatibel met de Under Armour BT-hoofdtelefoon, zolang het apparaat ook A2DP stereo audio streaming ondersteunt.