UA Sport Wireless Flex – Engineered by JBL

Draadloze nekband sporthoofdtelefoon met comfort voor de hele dag, goede pasvorm en veiligheid voor sport

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Flex – Engineered by JBL

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Flex – Engineered by JBL

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
8.6
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz-22kHz
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
100.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
3.3
Lengte hoofdtelefoonkabel (m)
1.0
Gewicht (g)
21.0
Gewicht (oz)
0.74
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<4 dbm
Bluetooth-versie
4.1
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
11+
Maximale afspeeltijd (uren)
11+
Spreektijd (uren)
11+
4-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
Flex Zones
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
In-ear nekband
Ja
Legendarisch JBL-geluid
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
RunSafe™ LED
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Zweetbestendig
Ja
Draadloos
Ja

Gemaakt om met jou mee te bewegen.

UA Sport Wireless Flex hoofdtelefoon levert een geoptimaliseerde pasvorm voor sport en comfort voor de hele dag. Flex zones kunnen worden aangepast voor de perfect pasvorm, ongeacht je activiteit. UA Sport Wireless Flex hoofdtelefoon maakt bewegen beter dankzij het legendarische, krachtige geluid van JBL. En Bluetooth® wireless zorgt voor een eenvoudige aansluiting, zonder draden. UA Flex hoofdtelefoon is zweetbestendig door de geavanceerde nanocoating. Beweeg veilig in het donker met de nieuwe RunSafe™ LED. Een batterij die tot wel 12 uur meegaat en die door de snelladenfunctie met slechts 5 minuten oplaadtijd weer een uur afspeeltijd geeft. Beheer muziek, volume, gesprekken, schakel de microfoon uit en in als je in gesprek bent en activeer zelfs Siri® of Google Now™ door op de knop ingedrukt te houden.

De nekband heeft een flexibele pasvorm zodat deze veilig blijft zitten tijdens sporten of losser gebruikt kan worden voor comfort voor de hele dag.
Kies tussen de eenvoudig uit te wisselen gevleugelde of ongevleugelde oordoppen voor maximale pasvorm.
Draadloos geluid dat lang meegaat en snel oplaadt: een uur afspelen in slechts vijf minuten opladen.
Briljant wit veiligheidslampje houdt je veilig in het donker met keuze tussen drie knipperende modi; multifunctionele knop dempt de microfoon tijdens gesprekken en schakelt Siri® of Google Now™ in.
Gemakkelijke Bluetooth®-technologie zorgt voor draadloze, ongestoorde prestaties.
Krachtig geluid gericht op sport met rijke bassen om je te helpen bij je workout.
Gemakkelijk op te ruimen en mee te nemen.
Robuust ontwerp, getest door atleten om zweet en de eisen van de training te weerstaan.
Eenvoudige vierknopsbediening, afgewerkt met texturen en ontworpen voor eenvoudige toegang met zeer tactiele feedback wanneer ingedrukt.