UA Sport Wireless PIVOT

Stevig zittende draadloze oortelefoon om mee te sporten met JBL-technologie en -geluid.

Aan de slag met uw UA Sport Wireless PIVOT

Aan de slag met uw UA Sport Wireless PIVOT

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
5.8
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 dBSPL
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
14.0
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
51.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
1.7
Gewicht (g)
16.5
Gewicht (oz)
0.58
Bluetooth-profielen
HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-4 dbm
Bluetooth-versie
4.2
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
9.0
Maximale afspeeltijd (uren)
9.0
Spreektijd (uren)
9.0
Comfort Stay Secure Fit
Ja
UA STORM Proof
Ja
Bluetooth
Ja
4-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Opberghoesje
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
In-ear
Ja
Legendarisch JBL-geluid
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Nee
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja

Regel je geluid. Verleg je grenzen.

UA Sport Wireless Pivot helpt atleten harder, langer en veiliger te trainen. Met een stevig, hoogwaardig ontwerp en JBL Charged Sound is deze aluminium oortelefoon gebouwd voor motivatie. Deze oortelefoon met UA Storm IPX7-waterbestendige technologie is bestand tegen alle workouts of weersomstandigheden die je onderweg tegen kunt komen. Je hoort je omgeving dankzij Bionic Hearing met TalkThru-technologie, zodat je met je workoutpartner kunt communiceren. AmbientAware-technologie stelt je in staat om te horen wat er om je heen gebeurt voor meer veiligheid. Met Sport Flex Fit oordoppen zorgt de UA Sport Wireless Pivot voor een stevige en comfortabele pasvorm die op zijn plaats blijft tijdens je workout. De batterij gaat 8 uur mee na eenmaal opladen, goed voor een week lang workouts, en met een naadloze Bluetooth-verbinding ben je afgestemd op iedere omgeving.

IPX7-zweet- en waterbestendig, aluminium oortelefoon met een duurzame stoffen kabel is bestand tegen de meest heftige workout.
Door JBL geluids- en micfrofoontoepassingen, kun je met Bionic Hearing je omgeving horen met twee geluidstechnologieën: TalkThru en Ambient Aware. Met de TalkThru-technologie wordt het volume van de muziek verlaagd en wordt de spraak versterkt, zodat je gemakkelijk kunt communiceren met je workoutpartner. AmbientAware zorgt voor een geweldige muziekervaring terwijl omgevingsgeluid wordt versterkt, zodat je externe geluiden kunt horen voor meer veiligheid.
Draadloos geluid goed voor een week lang workouts.
Stevige pasvorm met Sport Flex Fit oordoppen en haak achter het oor voor extra stabiliteit en draaggemak.
Gemakkelijke Bluetooth®-technologie zorgt voor draadloze, ongestoorde prestaties.
Krachtig geluid gericht op sport met rijke bassen om je te helpen bij je workout.
Ontvang een gratis MapMyRun™ Premium-abonnement van 12 maanden bij aanschaf. Volg je trainingssessies, monitor je voortgang en meer.

Meer support

13 resultaten
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Je kunt een telefoongesprek aannemen door de aan/uit-knop/koppelingsknop op de controller 1 seconde lang in te drukken.
  • Zoek de aan-/uitknop op de regelaar. Houd de aan-/uitknop 2-3 seconden ingedrukt en laat los. Als de hoofdtelefoon is ingeschakeld, gaat er een blauw lampje continu branden. Wanneer je het apparaat voor het eerst inschakelt, wordt automatisch de pairingmodus of koppelmodus geactiveerd. Dit wordt aangegeven door middel van een snel knipperend blauw en rood lampje. Zorg dat het apparaat waarmee je probeert te koppelen, in de zoekmodus staat. De hoofdtelefoon verschijnt binnen 3-5 seconden op de lijst met detecteerbare apparaten. Maak verbinding met de hoofdtelefoon. Als de hoofdtelefoon is verbonden, brandt boven de aan/uit-knop continu een blauw lampje.
  • Een volledige lading biedt tot 9 uur afspeeltijd.
  • Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om je omgeving te horen zonder dat je je UA Pivot-hoofdtelefoon hoeft af te doen. Je kunt de Ambient Aware-modus activeren door tweemaal op de knop Bionic Hearing op de controller te drukken. Je hoort een toon en het geluidsniveau van de muziek wordt verlaagd als Ambient Aware-technologie is ingeschakeld. Om terug te gaan naar het normale volume, druk je nogmaals twee keer op de knop Bionic Hearing.
  • De UA Pivot-hoofdtelefoon biedt geen ondersteuning voor AptX™- en AptX HD™-audiocodecs.
  • TalkThru-technologie stelt je in staat anderen duidelijk te horen voor snelle gesprekken, zonder dat je je UA Pivot-hoofdtelefoon hoeft af te doen. Je kunt de TalkThru-modus activeren door eenmaal op de knop Bionic Hearing op de controller te drukken. Je hoort een toon en het geluidsniveau van de muziek wordt verlaagd als TalkThru-technologie is ingeschakeld. Om terug te gaan naar het normale volume, druk je nogmaals op de knop Bionic Hearing.
  • De UA Pivot-hoofdtelefoon wordt geleverd met 3 verschillende oordoppen en verbeteraars voor een optimale pasvorm!
  • Ja. De UA React heeft een IPX7-classificatie waardoor het apparaat volledige bescherming tegen zweet en water biedt. Het kan tot 30 minuten lang volledig worden ondergedompeld.