JBL Endurance Run 2 Wireless

Waterbestendige draadloze sportieve in-ear hoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL Endurance Run 2 Wireless

8
1
99
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz-20kHz
16
19.7
.70
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.5
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-4dbm
5.0
2
10
Remote control in cable
Ja
TwistLock®-technologie
Ja
Water Resistant
IPX-klassifisering
IPX5

Doet nooit pijn en valt nooit uit

Resultaat telt en met de perfecte hoofdtelefoon staat er niks meer tussen jou en je training. De JBL Endurance Run 2 streamt muziek draadloos en geeft jou de motivatie die je nodig hebt om door te zetten met krachtig JBL-geluid. Met het FlipHook™-design past de hoofdtelefoon zowel in als achter het oor, voor extra gebruiksgemak. Een comfortabele combinatie van FlexSoft™-oordopjes en TwistLock™-technologie betekent dat deze oordopjes nooit pijn gaan doen of uitvallen. Dankzij de IPX5-waterbestendigheid houdt de JBL Endurance Run 2-hoofdtelefoon je stap voor stap bij zodat zweet of regen je training niet kunnen bederven. Met een afspeeltijd van 10 uur biedt de draadloze JBL Endurance Run 2 een in-line microfoon en afstandsbediening voor handsfree bediening van geluid en telefoongesprekken. De magnetische oordopjes zorgen ervoor dat je draadloze Endurance Run 2 stevig rond je nek blijft zitten als deze niet in gebruik is. Veel plezier bij het trainen!

Flexibel tweezijdig design maakt het mogelijk de hoofdtelefoon zowel in het oor als achter het oor te dragen.
Dankzij de TwistLock™- en FlexSoft™-technologieën is deze hoofdtelefoon licht en ergonomisch ontworpen om gegarandeerd comfort en stabiliteit te bieden, hoe zwaar de training ook wordt.
Ontworpen om je intensieve outdoor of indoor trainingssessies in alle weersomstandigheden te doorstaan en te overleven, dankzij de IPX5-bestendigheid.
Stream tot 10 uur lang muziek van hoge kwaliteit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over rommelige draden die je training verstoren. Als de batterij leeg is, krijg je met slechts 10 minuten opladen via de USB-C-kabel 1 uur extra afspeeltijd.
In-line afstandsbediening met één knop en microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je je op je training kunt blijven concentreren. Als je tweemaal op de knop drukt, wordt jouw favoriete stemassistent geactiveerd.
Magnetische oordopjes die eenvoudig kabelbeheer mogelijk maken als het apparaat niet in gebruik is.
De dynamische driver van 8,0 mm van de draadloze JBL Endurance Run 2 levert een krachtig geluid met een rijke bas voor de motivatie die je training verdient.

Meer support

1 resultaten
  • Voor alle modellen behalve Endurance Peak:
    Houd de aanraakbediening van de koptelefoon op de RECHTER oorlus 15 seconden lang ingedrukt terwijl de koptelefoon wordt opgeladen.
    Let op: het resetten van de Dive zal de muziek in het MP3-geheugen niet wissen.

De Endurance Peak resetten: Terwijl de pods worden opgeladen, tikt u eenmaal op het touchpad op de rechter pod. Vervolgens tikt u nogmaals en houdt u het touchpad ongeveer 18 seconden lang ingedrukt, of totdat de led knippert.