Cruise

Aan het stuur gemonteerd Bluetooth audiosysteem

Aan de slag met uw Cruise

Output (W)
2 x 20
Afmetingen (cm)
10 x 60.9 x 16
Afmetingen (inch)
3.93 x 23.9 x 6.29
0.35
0.77
3
Spatwaterdicht
Ja

Intensiveer je rijplezier met JBL Cruise.

JBL Cruise is een speciaal gebouwd audiosysteem, dat specifiek ontwikkeld is voor de behoeften van motorfiets- en scootertoepassingen. Cruise is veel veiliger dan het gebruik van oordopjes en zorgt bovendien voor een glimlach onderweg. Stream gemakkelijk muziek met een willekeurig apparaat met Bluetooth en houd deze opgeladen via de geïntegreerde USB-poort. Een paar 65 mm speakers, welke aangedreven worden door een ingebouwde digitale versterker, zorgen voor een ongeëvenaarde muzikale ervaring. Al deze technologie en prestatie is verpakt in een met handschoen bedienbaar, IPX5 gecertificeerd pakket, dat op bijna elke motorfiets en scooter gemonteerd kan worden met onze spiegelintegratiebevestiging van JBL, waarop wij octrooi hebben aangevraagd En voor de rijder die van aanpassingsmogelijkheden houdt, kan de Cruise makkelijk geverfd worden zodat hij bij zijn stijl past.

Geniet draadloos van een JBL-ervaring via Bluetooth
5V, 1A uitgangsvermogen om smartphones via USB op te laden
Voor buitengebruik, je hoeft je geen zorgen te maken over de weersvoorspelling
Universele stuurbevestiging geschikt voor bijna elke motorfiets en scooter op de weg
Makkelijk bedienbare knoppen, zelfs met handschoenen
De duurzame metalen en plastic behuizing kan makkelijk geverfd worden om bij de stijl van de rijder te passen