JBL Link Portable

Smidig musikströmning. Kraftfullt JBL-ljud.

Uteffekt (W)
1 x 20
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Mått (cm)
17 x 8.9
Mått (inch)
6.7 x 3.5
0.74
1.63
Bluetooth-frekvens
2402 − 2480MHz
Bluetooth-sändareffekt
<12.5dBm
4.2
3.5
8
Built-in Wi-Fi
Ja
Google, YouTube, Google Home och Chromecast built-in är varumärken som tillhör Google LLC.
-

JBL Link Portable

JBL Link Portable ger ett kraftfullt, dynamiskt, 360-graders JBL-proffsljud i upp till åtta timmar. Låt musiken strömma genom varje rum i ditt hem via Wi-Fi eller Bluetooth. Använd Google Assistent och önska musik, lyssna på Spotify, YouTube Music och Apple Music utan avbrott. Säg bara "Hey Google" för att komma igång. Den är helt trådlös, vattenskydda och tålig, och klarar oavsiktlig väta, slag och stötar. Laddningen är en barnlek med en praktisk och lätthanterlig laddningsstation. Matcha din stil med sex iögonfallande färger.

Omge dig med musik. Njut av en kristallklar diskant, ett detaljerat mellanregister och en djup, kraftfull bas. Med JBL Link Portable pulserar ljudet åt alla håll tack vare ett fullregisterelement med 360-graders egenskaper.
Strömma enkelt musik till din JBL Link Portable. Låt musiken strömma via Wi-Fi eller Bluetooth och lyssna enkelt på Spotify, YouTube Music eller Apple Music utan några avbrott.
Säg bara "Hej Google" för att be Google Assistant spela dina favoritlåtar och få enkel åtkomst till all din musik.
Lyssna på den senaste podcasten eller ljudboken. Lyssna på alla låtar från ditt favoritalbum. Du kommer fortfarande ha massor av ström kvar med JBL Link Portable.
JBL Link Portable är vattenskyddad enligt IPX7 och skyddar mot alla faror i hemmet.
Med den kostnadsfria Google Home-appen på iOS och Android kan du enkelt installera och hantera din JBL Link. Hämta, installera och spela.
Laddning av dina högtalare går på ett ögonblick. Stoppa in laddaren i ett eluttag och placera JBL Link Portable ovanpå, så kommer musiken tillbaka på nolltid.
JBL Link Portable är lika snygg som den låter. Välj mellan sex snygga färger för att matcha din stil.