JBL Link 10

Bärbar röstaktiverad högtalare

Uteffekt (W)
2 x 8
Mått (cm)
8.6 x 8.6 x 16.9
Mått (inch)
3.38 x 3.38 x 6.65
0.71
1.56
4.2
4,000
4
5
Ja
Chromecast Built-in
Ja
Google Assistant
Ja
Multiroom
Ja
Wi-Fi
Ja

Omslutande JBL-ljud med Google Assistant

JBL Link 10 är en röstaktiverad bärbar högtalare med Wi-Fi och Bluetooth® som levererar ett omslutande stereoljud. Med inbyggd Google Assistant. Den är ditt eget personliga Google, som alltid är redo att hjälpa till. Du kan ställa frågor till den och be den att göra saker. Ju mer du använder den, desto mer användbar blir den. Börja bara med ”Ok Google” – en enkel röstbegäran får din JBL Link 10 att spela musik, poddradio eller radio från tjänster som Google Play Music, Spotify, Pandora och mer. Den kompakta högtalaren drivs med ett uppladdningsbart litiumjon-batteri på 4 000 mAh som ger 5 timmars oavbruten speltid med utmärkt ljudkvalitet. JBL Link 10 är tillverkad av hållbara, vattentäta tygmaterial för att vara redo att klara alla dina äventyr. Chromecast built-in innebär dessutom att du omedelbart kan börja strömma till JBL Link 10 från dina favoritmusik-appar.

JBL Link 10 har inbyggd Google Assistant. Den är ditt eget personliga Google som alltid är redo att hjälpa till.
Far-field-röstigenkänning tillåter enkel handsfree-styrning. Ställ frågor från andra sidan rummet så svarar JBL Link 10 på dem. Se våra kompatibla tjänster och mer på assistant.google.com/discover/
Med den kostnadsfria Google Home-appen på iOS och Android kan du enkelt installera och hantera din JBL Link 10.
Gör att du direkt kan strömma din favoritmusik, radio eller poddsändningar från mobilen till dina högtalare. Upptäck fler appar på google.com/chromecast/built-in/apps/#?speakers
Chromecast strömmar direkt från molnet så att du får den bästa ljudkvaliteten. Upplev kristallklart ljud precis så som artisten vill att det ska låta.
Enkel installation av ditt system och kontroll över musiken i flera rum med Google Home-appen. Stegvisa instruktioner gör det lätt att snabbt komma igång med att strömma din musik.
Stöder både 2,4 och 5 GHz, vilket ger en snabbare och mer stabil nätverksuppkoppling.
Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt uppladdningsbart 4000 mAh litiumjon-batteri ger upp till 5 timmars speltid.
Sluta oroa dig för regn eller stänk, du kan till och med sänka ner Link 10 i vatten.
Det rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet gör att din högtalare klarar av alla dina äventyr.