JBL Authentics 300

Bärbar smart hemmahögtalare med Wi-Fi, Bluetooth, röstassistenter och retrodesign.

Såld från 2023 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Strömförsörjning
100–240V AC, ~ 50/60 Hz
Total uteffekt, högtalare (max. vid 1 % THD)
100 W
Element
2 x 25-mm diskantelement + 5,25-tums baselement
Nätverksansluten standby-ström
< 2,0 W
Drifttemperatur:0 °C - 45 °C
Litiumbatteri
3,6 V 4 800 mAh
Laddningstid för batteriet
<3,5 timmar
Musikspeltid
Upp till 8 timmar (beroende på volym och ljudinnehåll)
Frekvensåtergivning
45 Hz–20 kHz (-6 dB)
Ljudingångar:1 ljud in, Bluetooth/Wi-Fi, ethernet och USB (USB-uppspelning finns i amerikansk version. För andra versioner är USB endast för service.)
Mått (B x H x D)
342 x 195,5 x 180,3 mm
Vikt
4,9 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
403 x 272 x 272 mm
Förpackningens vikt
6,64 kg
Bluetooth-version
5.3
Bluetooth-profil
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.5
Bluetooth-sändarens frekvensområde:2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
<13 dBm (EIRP)
Wi-Fi-nätverk:IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz/ 5 GHz)
2,4G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
2412–2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G Wi-Fi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5 G W-iFi sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
5G Wi-Fi-sändareffekt
5,15–5,25 GHz <23 dBm, 5,25–5,35 GHz och 5,470–5,725 GHz <23 dBm, 5,725–5,825 GHz <14 dBm (EIRP)
Laddningstid (h)
3.5
Speltid (h)
8
Built-in Wi-Fi
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Bluetooth
Ja
JBL One App
Ja
Röstassistent
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
*Amazon Alexa och Google Assistant kanske inte är tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Tillgänglighet, funktioner och funktionalitet kan variera. Kontrollera ditt land/språk här
https://www.jbl.com/services-availability.html

Retrostil och enastående ljud som smälter ihop – var som helst

Njut av retrostil, fantastiskt ljud och inbyggda dubbla röstassistenter* var som helst i ditt hem. Med JBL Authentics 300-högtalarens läderliknande hölje, bekväma metallhandtag och inbyggda laddningsbara batteri kan du ta med dig musiken i spellistan till köket när ska laga mat och sedan till sovrummet för en avkopplande podcast. Den retroinspirerade 70-talsdesignen med den ikoniska Quadrex-grillen ger ett djärvt intryck var du än sätter ner den. Och det gör även dess breda ljudbild, kristallklara diskant och djupa bas. Eftersom Google Assistance och Amazon Alexa är tillgängliga samtidigt kan du spela din favoritmusik och styra smarta enheter hemma genom att bara använda rösten.

Fyll alla rum hemma med stereoljud. Ett par 25-mm diskantelement tar fram detaljerna i din musik, medan ett 5,25-tums baselement och ett nedåtriktat 6,5-tums passivt element levererar djup bas. Dessa komponenter i toppklass ser till att du får den perfekta ljudbalansen, oavsett vilken typ av musik du lyssnar på.
JBL Authentics 300 har en ikonisk stil som är inspirerad av klassisk JBL-retrodesign, i en bärbar hemmahögtalare som ser fantastisk ut i alla inredningar. Den fyller enkelt alla utrymmen, stora som små, med överlägset JBL-ljud. Och högtalarens bekväma handtag i gjutet aluminium, anpassade läderliknande hölje och omgjorda Quadrex-grill visar den uppmärksamhet vi ägnade åt varje synlig detalj, ned till JBL:s speciella signaturmönster på det nedåtriktade passiva elementet.
Håll igång musiken med 8 timmars speltid från ett inbyggt batteri och ett integrerat bärhandtag som gör det enkelt att ta med ljudet vart som helst.
Upplev allt från podcasts till internetradio i fantastisk HD. Eller strömma musik via AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ och Spotify Connect och lämna rummet eller svara i telefon utan att musiken avbryts. Wi-Fi-anslutningen säkerställer att din högtalare får automatiska program- och funktionsuppdateringar.
Google Assistant och Amazon Alexa är tillgängliga samtidigt*. Detta ger användarna mest frihet och bekvämlighet att styra fler smarta enheter hemma, spela från fler musikströmningstjänster och få handsfree-hjälp när som helst. *Amazon Alexa och Google Assistant kanske inte är tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Tillgänglighet, funktioner och funktionalitet kan variera. Kontrollera ditt land/språk här: https://www.jbl.com/services-availability.html
Dela spellistor sömlöst genom att parkoppla JBL Authentics 300 med andra Bluetooth-enheter.
Anpassa ditt ljud med intuitiva högtalarkontroller som justerar volym, bas och diskantnivåer. Använd Alexa eller Google Assistant för att styra din enhet med rösten. Eller använd JBL One-appen för ännu fler alternativ för att anpassa EQ, inställningar och hitta din nya favoritlåt med hjälp av de integrerade musiktjänsterna.
Placera flera JBL Authentics-högtalare i ditt hem till nästa sammankomst. Med hjälp av Google Home-appen eller Amazon Alexa-appen kan du fixa stämningen i alla rum genom att ansluta två eller flera högtalare till en enda spellista och få alla att röra sig i samma takt
Få bra ljud var du vill. Högtalaren kalibrerar och optimerar ljudet automatiskt för varje plats varje gång du startar den.
Högtalaren Authentics 300 är tillverkad av 100 % återvunnet tyg, 85 % återvunnen plast och 50 % aluminium och levereras i en FSC-certifierad kartong tryckt med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

24 resultat
  • Med den här produkten kan du enkelt ställa in både Amazon Alexa och Google Assistant. Följ bara den enkla installationsprocessen i JBL One-appen med dina Amazon- och Google-konton. Detta ger dig bekvämligheten i att ha båda röstassistenterna tillgängliga samtidigt. LED-lampan på högtalarens framsida lyser blått när Alexa svarar och vitt när Google Assistant svarar.

• (1) Välj den JBL soundbar eller högtalare som du vill byta namn på
    (2) Öppna supportpanelen och välj "Byt namn på min produkt".
    (3) Tryck på det aktuella namnet och skriv in det nya namnet
    (4) Tryck på SPARA
  • Det här är en funktion som du använder för att ställa in en timer som stänger av enheten automatiskt.
    Du kan till exempel ställa in den på ”aldrig” eller 15, 30, 45 och 60 minuter.
  • JBL Authentics-högtalare kan nu anslutas till både Alexa och Google Assistant. Det innebär att du inte behöver välja det ena eller det andra – du kan ställa in båda om du föredrar det. Sedan svarar högtalaren beroende på vilken röstassistent du pratar med. Det är som att ha två smarta högtalare i en. Du kan till och med ställa in en timer med Google Assistant och när den ringer kan du be Alexa att stoppa den.

• När du har tryckt på uppspelningsknappen måste du vänta i tre sekunder innan du kan trycka på uppspelningsknappen igen när du lyssnar på videor via AirPlay.

• Anslut högtalaren till ett eluttag för bästa möjliga ljud.

• När högtalaren eller soundbaren är ansluten till nätverket skickas uppgraderingar av programvaran automatiskt till produkten via Wi-Fi eller Internet, om tillgängligt
  • När du har konfigurerat en eller båda röstassistenterna på din JBL Authentics-högtalare måste du se till att du har anslutit ditt musiktjänstkonto som stöds till ditt Amazon- och/eller Google-konto i apparna Alexa och/eller Google Home.

För Alexa: Om du sedan ställer in en av musiktjänsterna som standard i inställningarna för Alexa-appen kan du spela musik från den här tjänsten bara genom att be Alexa att spela musik.

• I JBL ONE-appen:
    (1) Gå till Mina produkter och välj din produkt
    (2) Välj supportpanelen
    (3) Under Allmänt, välj Produktsupport
  • När du har konfigurerat Alexa och Google Assistant via JBL One-appen kommer du att se exempel på vad du kan göra med var och en av assistenterna. För mer information om vad varje röstassistent gör, ta en titt på Alexas funktioner eller utforska Google Assistant.