JBL Cinema SB580

3.1-kanals soundbar med Virtual Dolby Atmos och trådlös subwoofer

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Modell
CINEMA SB580
Ljudsystem
3.1 kanaler
Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Total uteffekt, högtalare (max. vid 1 % THD)
440 W
Uteffekt, soundbar (max. vid 1 % THD)
240 W
Uteffekt, subwoofer (max. vid 1 % THD)
200 W
Soundbar-element
3 st ovala 45 x 100 mm-element + 3 st 13 mm-diskantelement
Subwoofer-element
165 mm (6,5 tum), trådlös subwoofer
Standby-effekt
<0.5 W
Driftstemperatur
0 °C–45 °C
Frekvensåtergivning
40 Hz–20 kHz (-10 dB)
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth och USB (USB-uppspelning finns i amerikansk version. För andra versioner är USB endast för service.)
Soundbar-mått (B x H x D)
950 x 64 x 80 mm
Subwoofer-mått (B x H x D)
200 x 404 x 250 mm
Soundbar-högtalarens vikt
2,6 kg
Subwooferns vikt
5,7 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
1025 x 235 x 397 mm
Förpackningens vikt
10,4 kg
USB-port
Typ A
USB-effekt
5 V DC, 0,5 A
Stöd för filformat
mp3
MP3-kodek
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-samplingshastighet
16–48 kHz
Bluetooth-version
5.3
Bluetooth-profil
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Max. sändningseffekt för Bluetooth
<10 dBm (EIRP)
Bluetooth-modulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
2,4 G-frekvensområde för trådlös sändare
2 402–2 481 MHz
2,4 G trådlös sändareffekt
<10dBm (EIRP)
2.4 G trådlös modulering
GFSK
HDMI-videoingång
1
HDMI-videoutgång (med förbättrad ljudreturkanal, eARC)
1
HDMI HDCP-version
2.3

Dundrande bas. Uppslukande 3D-ljud.

Kliv in i en värld av omslutande ljud i hemmet med soundbarhögtalaren JBL Cinema SB580. Ett explosivt, kraftfullt Virtual Dolby Atmos®-ljud på 440 watt i en kompakt design plus dånande extra djup bas från en 6,5-tums trådlös subwoofer omger dig med en helt ny nivå av ljud. En dedikerad centerhögtalare gör att TV- och filmdialogen alltid blir kristallklar. Högupplöst HDMI eARC, HDMI och optiska anslutningar ger dig många enkla installationsalternativ. Och när TV:n är avstängd innebär sömlös Bluetooth-anslutning att du kan strömma all din favoritmusik och podcasts från vilken enhet som helst.

En dedikerad centerkanal ger film- och TV-dialog med fantastisk klarhet. Du kommer aldrig att fråga ”Vad sa de just?” igen.
Rent, kraftfullt ljud för en perfekt uppslukande hemmabioupplevelse.
Upplev en djup, spännande bas från en 6,5-tums subwoofer utan trassel med flera kablar.
Känn ljudet komma mot dig från alla håll med virtuell Dolby Atmos®-teknik. Lyssna på dina favoritfilmer, TV-program och musik på ett helt nytt sätt.
Njut av en verkligt högupplöst Dolby Atmos®-ljudupplevelse av högsta kvalitet från din TV med HDMI eARC.
Strömma musik trådlöst från valfri mobil enhet.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Vanliga åtgärder:
    (1) Kontrollera att soundbaren inte är inställd på tyst läge.
    (2) Välj rätt ljudingång på fjärrkontrollen.
    (3) Kontrollera anslutningarna till TV:n eller andra enheter
    (4) Utför en återställning om inget av ovanstående hjälper.
    (4.1) Håll ner VOL –-, VOL +- och källknapparna för att utföra en återställning.