JBL Cinema SB190

2.1-kanals soundbar med virtuell Dolby Atmos och trådlös subwoofer

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Total uteffekt, system (max vid 1 % THD)
380 W
Uteffekt, soundbar (max vid 1 % THD)
2 x 90 W
Uteffekt, subwoofer (max vid 1 % THD)
200 W
Standby-förbrukning
<0,5 W
Arbetstemperatur
0–45 °C
Soundbar-element
2 st ovala 48 x 90 mm racetrack-element + 2 st 1,25-tums diskantelement
Subwoofer-element
6,5-tums trådlös bas
Frekvensåtergivning
40 Hz–20 kHz
Max ljudtryck
96 dB
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning finns i amerikansk version. För andra versioner är USB endast för service.)
MP3-kodek
MPEG 1 Layer 1/2/3, MPEG 2/2.5 Layer 1/2/3
MP3-samplingshastighet
8–48 kHz
MP3-bithastighet
MPEG 1 layer 1
Mått (B x H x D)
Soundbar
Mått (B x H x D)
Subwoofer
Soundbarens vikt
1,9 kg
Subwooferns vikt
5,6 kg
USB-port
Typ A
USB-effekt
5 V DC, 0,5 A
Stöd för filformat
MP3
Bluetooth-version
5.1
Bluetooth-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Max sändningseffekt för Bluetooth
<0 dBm (EIRP)
Bluetooth-modulering
GFSK, π/4 DQPSK
2,4 G trådlöst frekvensområde
2 400–2 483 MHz
2,4 G max sändningseffekt
3 dBm
2.4 G trådlös modulering
GFSK
HDMI videoingång
1
HDMI-videoutgång (med förbättrad ljudreturkanal, eARC)
1
HDMI HDCP-version
2.3

Extra bas. Nervkittlande 3D-ljud

Njut av omslutande ljud med biokvalitet i soffan. JBL Cinema SB190 ger fantastisk bas från en trådlös subwoofer och svävande virtuella Dolby Atmos-effekter som omger dig. Den kraftfulla soundbaren med låg profil är enkel att koppla in med bara en kabel. Du kan naturligtvis också strömma din favoritmusik direkt från telefonen eller surfplattan. Servera popcornen och dämpa belysningen – det är filmkväll.

Rent, kraftfullt ljud för en perfekt uppslukande hemmabioupplevelse.
Känn ljudet komma mot dig från alla håll med virtuell Dolby Atmos. Lyssna på dina favoritfilmer, TV-program och musik på ett helt nytt sätt.
Upplev en djup, spännande bas från en 6,5-tums subwoofer utan trassel med flera kablar.
Tryck bara på "Voice"-knappen på fjärrkontrollen för göra röster tydligare. Missa aldrig mer ett ord i en favoritfilm eller ett TV-program.
Njut av en verkligt högupplöst Dolby Atmos-ljudupplevelse av högsta kvalitet från din HDMI eARC-utrustade TV.
Strömma musik trådlöst från valfri mobil enhet.