JBL Cinema SB120

2.0-kanals soundbar

Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Arbetstemperatur
0–45 °C
Total högtalareffekt (max. @ THD 1%)
110 W
Soundbar effekt (max. @ THD 1%)
2 x 27 W fullregisterelement + 1 x 56 W baselement
Soundbar-givare
2 x 2,25-tums fullregisterelement + 2 x 2,5-tums baselement
Max SPL
82 dB
Frekvenssvar
40–20 000 Hz
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth (USB endast för service)
Soundbar mått (BxHxD)
950 x 90 x 55 mm
Soundbar vikt
2,6 kg
4.2
Bluetooth-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth Max. sändande kraft
<0 dBm (EIRP)
Modulationstyp
GFSK, π/4 DQPSK
HDMI-videoutgång (med ljudåtergångskanal)
1
1.4

Enkel. Kompakt. Kraftfull.

JBL Cinema SB120 är en lättanvänd soundbar-högtalare med låg höjd som kan placeras snyggt framför TV:n. Den har Bluetooth för trådlös musik och HDMI ARC-kontakt för enkel inkoppling. Den har 110 W uteffekt, två fullregisterelement, två 2,5-tums mellanregisterelement, inbyggd subwoofer för djup bas och Dolby Digital, och levererar kraftfullt ljud med högsta kvalitet.

Denna soundbar har bara 62 mm höjd, så den kan placeras under din TV och passar alla heminredningar
Tryck bara på ”Voice”-knappen på fjärrkontrollen för att förbättra tydligheten i röster så att du aldrig missar ett ord i dina favoritfilmer.
Den inbyggda subwoofern levererar djup bas. Du behöver ingen extra låda eller kablar i vardagsrummet.
Ger ett kraftfullt ljud som förstärker varje filmupplevelse.
Strömma och njut av all din musik trådlöst från valfri mobil enhet.
HDMI ARC-anslutning med en enda kabel innebär enkel och problemfri inkoppling utan krångel.