Cinema SB 450

Soundbar med trådlös subwoofer för 4K Ultra-HD.

Produktspecifikationer

Max. SPL
103 dB
Frekvensåtergivning
40 Hz–20 kHz
Max Bluetooth-räckvidd
10 m
Soundbarhögtalarens förstärkareffekt
240 W
Soundbarhögtalarens elementstorlek
2,25 tum (58 mm)
Sounbarhögtalarens vikt
3,4 kg
Soundbarhögtalarens strömförbrukning (i standbyläge)
<0,5 W
Soundbarhögtalarens strömförbrukning (max.)
60 W
Subwooferns förstärkareffekt
200 W
Subwooferns elementstorlek
8 tum (200 mm)
Subwooferns vikt
9,5 kg
Subwooferns strömförbrukning (i standbyläge)
<0,5 W
Subwooferns strömförbrukning (max.)
100 W
Förpackningens vikt (brutto)
16 kg
Sounbarhögtalarens mått (L x B x H)
1100 x 76 x 97mm
Subwooferns mått (L x B x H)
320 x 320 x 355,5 mm
Förpackningens mått (L x B x H)
1210 x 395 x 520 mm
HDMI-videoingångar
3
HDMI-videoutgång (med Audio Return Channel)
1
HDCP-version
2.2
3.0

Gör 4K Ultra-HD ännu bättre med ett ljud som bara JBL kan ge dig.

Soundbarhögtalaren JBL Cinema SB450 fyller din hemmabio med ett fantastiskt JBL-ljud och är helt kompatibel med TV-apparater med 4K Ultra-HD. JBL Cinema SB450 har en funktion som kallas fjärrkontrollsinlärning, som gör att du kan styra hela systemet med den TV-fjärr du redan har. En 200-watts trådlös subwoofer ger en bas som sätter hela rummet i gungning, från en kompakt enhet. Tre HDMI -videoingångar gör att soundbarhögtalaren fungerar som ett nav i ditt 4K-system. Medföljande väggfästen möjliggör en smidig montering i hemmet. Med den exklusiva JBL SoundShift™-teknologin kan du snabbt växla mellan ljudet från TV-apparaten och din telefon eller surfplatta. Strömma Bluetooth-ljud till JBL Cinema SB450 och vilken annan JBL Connect-enhet som helst så blir lyssningsupplevelsen ännu mäktigare.

Fungerar sömlöst med skärmar och enheter som har 4K Ultra-HD. (Har HDR (High Dynamic Range) och HDCP 2.2.)
Djup bas med justerbar subwoofervolym.
Anslut upp till 3 enheter till soundbarhögtalaren och en enda sömlös anslutning till din TV.
Anslut smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren. Spela musik med ett levande ljud som fyller hela rummet.
Gör livet enkelt genom att styra allt med den fjärrkontroll du redan har till TV-apparaten. (Fjärrkontroll från JBL ingår också.)
Hör dialogen i filmen ännu tydligare utan att höja volymen.
Gör att du snabbt kan växla mellan ljudet från TV-apparaten och ljudet från din telefon eller surfplatta.
Bygg ett eget ekosystem genom att ansluta fler JBL Connect-högtalare och förstärk ljudupplevelsen.
Upplev virtuellt surroundljud med Harman Display Surround, utan extra kablar eller högtalare.

Vanliga frågor och Så här går det till

11 resultat
  • Så som beskrivet i bruksanvisningen, kommer denna funktion att matcha placeringen av din soundbar, beroende på om den står intill en vägg eller på ett bord. När den står vid en vägg kommer ljudreflektionerna att vara annorlunda än om den placeras på ett bord. Denna knapp justerar tonkvaliteten så att du får bästa resultat oavsett lyssningsplats.
  • Det går endast att dela ljudet via JBL Connect med Bluetooth-anslutna enheter. Tv-ljud tillåts inte eftersom det orsakar problem med synkronisering av bild och ljud.
  • Soundbarhögtalaren SB450 är sammankopplad med subwoofern från början. Om de två delarna inte redan är sammankopplade trycker du på knapparna för sammankoppling som sitter på respektive produkts baksida, så kommer de att koppplas samman.
  • Varje tv är annorlunda, men på de flesta tv-apparater kan du stänga av de interna högtalarna via avsnittet för ljud under inställningsmenyn.
  • Detta beror på dina HDMI-kablar. Alla kablar som anslutits till HDMI-ingångarna på SB450 måste vara höghastighetskablar (High speed). Om kablarna inte uppfyller dessa krav kommer anslutningen från källan till din tv att vara mindre stabil.
  • Du kan ansluta upp till tre Bluetooth-enheter samtidigt. Om du lyssnar på musik via Bluetooth, kommer varje enhet att åsidosätta den andra när ett kommando (play) väljs.
  • Ja, denna information finns i bruksanvisningen. Gå till fliken ”Bruksanvisningar och nedladdningar” på produktens webbplats och ladda ned bruksanvisningen. Där finns ett avsnitt som heter ”Återställ din soundbar”
  • Soundbar-enheten låter innehåll från en 4K-videokälla passera, men skalar inte upp video till 4K.
  • HDCP betyder ”High-bandwidth Digital Content Protection” (Skydd av digitalt innehåll via hög bandbredd). Kort sagt används detta för att skydda 4K-material från piratkopiering. Varje enhet i din kedja måste ha stöd för HDCP 2.2, vilket innebär att om din 4K-Blu-Ray-spelare har HDCP 2.2, måste även din soundbar ha stöd för detta (vilket SB450 har), samt din tv, om du ska kunna titta på 4K-material. Om din tv inte har stöd för HDCP 2.2, kommer den att skala ned innehållet till 1080p (HD), vilket Blu-Ray-spelaren tar hand om.
  • HDMI 2.0 har fortfarande alla fördelar, men med 2.0a kan du även dra nytta av HDR (High Dynamic Range). Förväxla inte HDR med kameror, då detta används för tv-apparater med stöd för HDR-innehåll. Kort sagt: om en Blu-Ray har stöd för HDR, kan den med detta alternativ förbättra de mörka scenerna i en film.