JBL RALLYBAR S

21-tums Bluetooth®-universal soundbarhögtalare med 150-watts förstärkare för utomhusbruk i fordon

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Element
4 st 70 mm bas; 2 st 25 mm diskant; 2 st 182,8 mm x 76,2 mm ovala passiva radiatorer
Uteffekt
150 WRMS; 300 W TOPP (IEC60268)
THD vid nominell RMS-effekt
<1%
Spänningsområde: 9,6 - 16 VDC
Passiv strömförbrukning
<0,9 A
Maximal strömförbrukning
25 A
Frekvensomfång
45 Hz - 40 kHz
Signal/brus-förhållande
>80 dB
Kabeltyp
12 AWG.
Kabellängd
3,66 m
Bluetooth®-version
5.3
Bluetooth® profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth®-sändarens frekvensomfång
2400 MHz – 2483,5 MHz
Bluetooth®-sändarens effekt
≤15 dBm (EIRP)
Aux-In
2 Vrms (0,35-2 Vrms); 4 Vrms (0,7-4 Vrms); 6 Vrms (1,05-6 Vrms) (3,5 mm-kontakt)
Aux-Out
2 Vrms (3,5 mm-kontakt)
USB-format
FAT16, FAT32
Högtalarens mått (L x B x H)
537,5 x 126,7 x 118 mm
Högtalarens vikt
5.2kg
Förpackningens mått (B x H x D)
611 x 229 x 193 mm
Bruttovikt
7,74 kg

JBL RALLYBAR S är en IP66-klassad vattentålig Bluetooth®-soundbarhögtalare med 150-watts förstärkare och extraordinär ljudupplevelse för UTV-fyrhjulingar, golfbilar, båtar och andra fordon som är byggda för rekreation. Varje RALLYBAR S kan användas för sig själv eller anslutas till flera RALLYBAR S-högtalare eller modeller i RALLYBAR S-serien (RALLYBAR, RALLYBAR S och RALLYBAR XL) med hjälp av dess inbyggda sändningsläge. Den innovativa utformningen av monteringssatserna (patentsökt) erbjuder flera positionskombinationer på ovansidan och baksidan för att tillgodose en mängd olika installationskrav. Bluetooth®-, USB-disk- och Aux-in-ljudspelare stöds. HI-Resolution Audio för AUX-IN-ingångsljudkällan är tillgängligt.

Klass D-förstärkaren på 150 Wrms (THD <1%) garanterar kraftfullt JBL Original Pro-ljud av hög kvalitet när du ger dig ut på äventyr.
IP66-klassning skyddar soundbarhögtalaren från damm och kraftfulla vattenstrålar.
Broadcast Mode gör att RALLYBAR S kan anslutas till flera RALLYBAR S-högtalare eller modeller i RALLYBAR S-serien (RALLYBAR, RALLYBAR S och RALLYBAR XL), så att varje soundbar kan spela upp samma ljudkälla.
Med party-läge kan du ansluta upp till två Bluetooth®-enheter samtidigt medan du spelar upp musik från en enhet i taget.
HI-RESOLUTION Audio på kabelanslutna ljudkällor, JBL Original Pro-ljudjustering och DSP ger extraordinär ljudkvalitet.
Den innovativa utformningen av monteringssatserna (patentsökt) erbjuder flera positionskombinationer på ovansidan och baksidan för att tillgodose en mängd olika installationskrav.
När din mobiltelefon är ansluten till JBL RALLYBAR S och en JBL Click Bluetooth-kontrollenhet (säljs separat på JBL:s webbplats) kan du använda JBL Click för att styra musiken från mobilen, inklusive start/stopp, nästa låt och volym upp/ned.
RALLYBAR S kan upptäcka ljudkällan automatiskt enligt definitionen av källprioritet: USB-disk >Bluetooth®> AUX-IN-ljudkälla. Högre prioriterad källa kan överta lägre prioriterad ljudkälla.
3,5 mm extrautgång (2 V) kan anslutas till externa högtalare och subwoofer, som kan ändra volymen upp/ned och spela/pausa beroende på soundbarhögtalarens inställning. Linjeutgången täcks av en vattentät kontakt.
RALLYBAR S har 3 olika förstärkningsinställningar när den är ansluten med Aux-in audio: 2 V, 4 V och 6 V.