Cinema SB400

120-watts trådlös hemmabio-soundbar och subwoofer

Bluetooth
Frequency response
38Hz – 20kHz
Enclosure type
Ported
Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power
100 watts
Speaker Maximum Recommended Amplifier Power
60 watts peak per channel
Subwoofer Weight (kg)
10.5
Subwoofer Width (mm)
329
Subwoofer Height (in)
14
Subwoofer Depth (in)
12-5/8
Speaker Width (in)
43-5/16
Subwoofer Depth (mm)
320
Speaker Depth (in)
2-1/2
Speaker Width (mm)
1100
Subwoofer Weight (lb)
23.1
Speaker Height (in)
3-3/4
Speaker Weight (kg)
3.3
Speaker Weight (lb)
7.3
Subwoofer Height (mm)
355
Speaker Depth (mm)
64
Speaker Height (mm)
95
Subwoofer Width (in)
13
System Frequency Response
38Hz – 20kHz (–6dB)
Subwoofer Power Requirement
100V – 240V, 50/60Hz, 100W
Subwoofer Low-Frequncy Transducer
One 8" down-firing cone
Speaker High-Frequency Transducer
One 1" (25mm) dome per channel
Speaker Midrange Transducer
Two 2-1/4" (57mm) cones per channel

Bluetooth­-enabled soundbar with a powerful, 200-watt wireless subwoofer.

Bluetooth-kompatibel soundbar med en kraftfull 200-watts trådlös subwoofer. Högupplöst TV är härligt – men vad har du för nytta av det om ljudet inte motsvarar bildens kvalitet? Lyckligtvis kan JBL® Cinema SB400-systemet erbjuda bioljud med ett vackert yttre som kräver lite plats. Den tvåkanaliga soundbar-högtalaren har två 57-mm baselement, två 25-mm diskantelement, en 120-watts förstärkare, integrerad Bluetooth®-teknik för strömning av musik från digitala enheter, tre HDMI®-ingångar och HARMAN Display- Surround-teknik, som med bara två kanaler kan skapa en tredimensionell lysningsmiljö. I systemet ingår även en 200-watts, 200-mm trådlös subwoofer med reglage för basförstärkning. SB400 har allt du kan begära av en ljudanläggning.

I Cinema SB400 finns förstärkare, reglage, vänster och höger bas- och diskantelement i en enda soundbar. Dess inbyggda förstärkare förenklar systemanslutningar och drift och lämnar upp till 120-watts effekt.
Ingenting drar dig in i en film så mycket som en stark bas. Cinema SB400:s 200-mm baselement och den inbyggda förstärkaren på 200 watt understryker underhållningens drama och action. Och eftersom anläggningen är trådlös, finns det inga fula kablar mellan soundbar-högtalaren och subwoofern.
Filmer och TV-program är inte det enda som låter bättre med en JBL-soundbar. Cinema SB400 strömmar trådlöst musik från smartmobiler och surfplatttor, och fyller rummet med ljud som täcker hela registret med utmärkt bas.
Med sina tre HDMI-ingångar kan Cinema SB400 anslutas till flera HDMI-källkomponenter. Enheten inkluderar även en HDMI-utgång med ARC (Audio Return Channel eller ljudreturkanal), som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbar-högtalaren. Detta underlättar växling och gör systemet lättare att använda.
Tack vare HARMANs kunskaper inom bioljud kan Cinema SB400 erbjuda dig hemmabioljud utan att du behöver många högtalare. Med hjälp av vår egenutvecklade HARMAN Display Surround-teknik skapas en virtuell surroundupplevelse samtidigt som den ursprungliga ljudmixen bevaras med dess klang och speciella balans.
Cinema SB400 avkodar filmljudspår i deras ursprungliga format. Därmed elimineras behovet av konverteringar som försämrar ljudkvaliteten. Detta innebär att din soundbar ger en utsökt upplevelse av surroundljud för flera lyssnare.