Cinema SB250

Komplett allt-i-ett-lösning med kompakt 6,5-tums (165 mm) trådlös subwoofer

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Frequency response
45Hz – 20kHz
Maximum SPL
100dB
Gross weight
23.1 lb (10.5kg)
Total Cinema SB250 amplifier power
200W max
Soundbar (L x W x H)
32.7" x 2.5" x 3.1" (831 x 65 x 78mm)
System Weight (kg)
2.8kg
Subwoofer Weight (kg)
4.8kg
Subwoofer (L x W x H)
9.5" x 9.5" x 12.6" (242 x 242 x 320mm)

Brings cinematic sound to any thin-profile TV

JBL Cinema SB250 är utformad för att matcha vilken platt-TV som helst, och ger ett fantastiskt, virtuellt surroundljud från ett elegant och enkelt paket.<CRLF>Den ansluts trådlöst till sin kompakta, kraftfulla subwoofer och med en enda kabel till TV:n. Den kan även förbättra visningen med de senaste trådlösa Bluetooth-funktionerna som inkluderar JBL SoundShift™ som fungerar samtidigt med din TV och trådlösa mobila enhet så att du kan växla mellan TV-ljudet och ljudet från din smartphone eller surfplatta. JBL Cinema SB250 kan lära sig volymstyrning från vilken TV-fjärrkontroll som helst, vilket förenklar kontrollen över din hemmabioupplevelse. EQ-brytare för vägg eller bord kalibrerar SB250 för alla installationstyper och oberoende volymkontroll av subwoofern låter dig anpassa basen till din personliga smak.

JBL Cinema SB250 passar alla moderna platt-TV-apparater och ger ett enastående bioliknande ljud.
Komplett allt-i-ett-lösning med kompakt 6,5-tums (165 mm) trådlös subwoofer.
Enkel en-kabelanslutning till din TV, analog eller optisk.
Förenkla din upplevelse genom att använda din befintliga TV-fjärrkontroll för att styra ljudpanelen.
Fungerar samtidigt med din TV och trådlösa mobila enhet så att du kan växla mellan TV-ljudet och ljudet från din smartphone eller surfplatta.
Riktigt filmljud med Dolby® Digital och Harman Display Surround-ljud.
Ingen mer högljudd reklam – Harman Volume håller en konsekvent ljudnivå.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Ja, sätt PÅ soundbar-enheten, tryck sedan på knapparna för volume- (minus) och surround samtidigt i fem sekunder. Nu har enheten återställts.