Cinema SB150

2.1-kanals hemmabio-soundbar med kompakt trådlös subwoofer

Produktspecifikationer

Gross Weight
17.6 lb (8 kg)
Frequency response
45Hz – 20kHz
96dB
Total Cinema SB150 amplifier power
150W
Dimension Soundbar (L x W x H)
31.5" x 3.5" x 2.5" (800 x 90 x 65mm)
Subwoofer Dimension(L x W x H)
4.7" x 11.8" x 16.1" (120 x 300 x 410mm)
Subwoofer Weight
9.2 lb (4.2kg)
Soundbar Weight
3.3 lb (1.5kg)

Liven up your living room with cinema quality sound

JBL Cinema SB 150 ger dig ett kraftfullt bioljud hemma, för mycket mindre pengar än du tror.<CRLF>Utöver dess kraftfulla men kompakta trådlösa subwoofer gör JBL Cinema SB150 att du kan strömma din favoritmusik från din telefon eller surfplatta via Bluetooth. Den är utrustad med tre olika equalizer-inställningar: ”Nyheter”, ”Musik” och ”Film” som garanterar att de olika videoinnehållen låter optimalt.<CRLF>Du kan också justera subwooferns volym separat för ökad kontroll över basens prestanda. JBL Cinema SB150 är enkel att koppla in med en enda kabel till vilken platt-TV som helst och ger 150 watts dundrande ljud som är precis vad ditt hem har saknat.

Njut av bioljud med Dolby® Digital
Ansluts enkelt till din HD-TV för ljud i filmkvalitet, så som det ska låta.
Strömma musik från din smartphone eller surfplatta med Bluetooth®
Kompakt, kraftfull 6,5-tums trådlös subwoofer med separat volymkontroll
Få maximala ljudupplevelser med de förinställda ljudinställningarna Film, Musik och Nyheter.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • De tre eq-inställningarna (”Film”, ”Musik”, ”Nyheter”) justerar ljudbilden för SB 150. Denna funktion ger en överlägsen ljudupplevelse, anpassad till det innehåll som spelas upp.