JBL Bar 5.1

5.1-kanals 4K Ultra HD Soundbar med true wireless surroundhögtalare

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Total maxeffekt
510 W
Max SPL
104 dB
Frekvensåtergivning
35 Hz till 20 KHz
Soundbarens vikt
3,9 kg
Subwooferns vikt
13 kg
Surroundhögtalarens vikt
0,6 kg
Soundbarens transduktorstorlek
6 x 2,25" racetrackelement, 3 x 1,25" diskantelement
Subwooferns transduktorstorlek
10"
Soundbarens mått (B x H x D)
1148 x 58 x 93 mm
Subwooferns mått (B x H x D)
440 x 305 x 305 mm
Surroundhögtalarens mått (B x H x D)
165 x 59 x 93 mm
Ljudingångar
1 analog, 1 optisk, Bluetooth
Bluetooth-version
4.2
HDMI-ingångar
3
HDMI-utgång (med ljudreturkanal)
1
HDMI HDCP-version
2.2

Din ultimata, helt trådlösa filmupplevelse.

JBL Bar 5.1 förvandlas från en soundbar till ett true wireless 5.1 hemmabiosystem för en episk film- och musikupplevelse. Denna soundbar omfattar två löstagbara, batteridrivna trådlösa surroundhögtalare med 10 timmars speltid, 510 W total systemeffekt, en 10” trådlös subwoofer, tre HDMI™-ingångar för att ansluta 4K-enheter och Bluetooth™. Med Dolby® Digital, Dolby Pro Logic II och DTS kommer dina filmer, din musik och dina videospel att låta bättre än någonsin. Soundbaren har JBL SoundShift®, så att du ögonblickligen kan växla mellan ljudet från din TV och Bluetooth-ljudet från din smarttelefon eller surfplatta. Denna soundbar är programmerad för att svara på fjärrkontrollen till din TV, så att du kan styra allting från din befintliga TV-fjärrkontroll. JBL Bar 5.1 omdefinierar soundbarupplevelsen.

Garanterar en högkvalitativ ljudupplevelse för dina filmer och din musik.
Njut av true wireless 5.1-surroundljud av biokvalitet med 10 timmars speltid.
Njut av rik och nervkittlande bas med bekväm, flexibel placering utan krångel med sladdar.
Anslut enkelt alla dina 4K-enheter och uppgradera din hemunderhållning till Ultra HD.
Strömma all din musik trådlöst från valfri mobil enhet.
Denna JBL-soundbar är konstruerad så att den fungerar med fjärrkontrollen till många ledande TV-apparater, så att du kan använda din vanliga TV-fjärrkontroll till både TV och soundbar.
Gör det möjligt att ögonblickligen växla mellan ljudet från din TV och ljudet från din smarttelefon eller surfplatta.

Vanliga frågor och Så här går det till

10 resultat
  • Ja. På alla modeller utom Bar Studio finns en LED-display på soundbar-högtalarens främre panel. Displayen visar vilken ljudkälla, volymnivå och ljudfunktion som är inställd. Displayen är dimbar med hjälp av fjärrkontrollen vid användning i svaga ljusförhållanden.
  • JBL Bar-serien med soundbar-högtalare har stöd för tre CEC-kommandon: - Systemviloläge, Spelning med ett tryck och Ljudåterföringskanal.
  • Högtalaren har stöd för Bluetooth version 4.2, men INTE för APT X.
  • Normalt sett görs ihopparningen automatiskt, och det görs när du slår på båda enheterna. Om ihopparningens inte görs automatiskt eller om du måste tvinga fram en ny ihopparning ska du göra på följande sätt: Slå först på soundbar-högtalaren och subwoofern. Om anslutningen avbryts blinkar LED-indikatorn på subwoofern långsamt. Tryck sedan på subwooferns CONNECT-knapp för att aktivera ihopparningsläget. Subwooferns LED-indikator blinkar snabbt. Håll därefter in DIM DISPLAY-knappen på fjärrkontrollen i 5 sekunder följt av korta tryck på knapparna BAS+ och BAS- i nämnd ordning. På displayen visas ”IHOPPARNING”. Om anslutningen lyckas övergår subwooferns LED-indikator till fast sken och soundbar-högtalarens display visar ”KLAR”. Om anslutningen misslyckas fortsätter subwooferns indikator att blinka. Upprepa slutligen stegen ovan om sökning och anslutning misslyckas. Om du fortfarande har problem med ihopparningen ska du försöka stänga av alla trådlösa enheter du har hemma och sedan försöka igen. Detta innebär alla routers, TV-apparater med trådlösa funktioner, telefoner, datorer, mm. Eftersom överbelastning av 2,4 GHz-frekvensen ofta orsakar problem idag kan eliminering av all denna aktivitet skapa utrymme för att högtalaren ska kunna göra sin anslutning och du bör då kunna para ihop den utan problem. Därefter kan du slå på enheterna igen. Ofta fungerar allt fint efter det, och om inte så vet du då vilka enheter som skapar störning.
  • Avståndet mellan väggfästenas mittpunkter är: JBL Bar Studio: 45 cm. JBL Bar 2.1: 70 cm. JBL Bar 3.1: 70 cm. JBL Bar 5.1: 61 cm
  • I leveransutförandet fungerar JBL Bar soundbar-högtalaren med volym- och tyst-knapparna från följande TV-fjärrkontroller: - Samsung, Sony, LG, Vizio JBL Bar-serien har IR-inlärning. Denna funktion kan användas för att ”lära” soundbar-högtalaren att reagera på signaler även från andra TV-fjärrkontroller.
  • Soundbar-enheten låter innehåll från en 4K-videokälla passera, men skalar inte upp video till 4K.
  • Detta beror troligtvis på CEC-funktionen. Vissa av våra soundbar har stöd för CEC-kommanden som din tv sänder ut, och om vissa CEC-kommandon får soundbar att uppföra sig på ett sätt du inte vill, föreslår vi att du inaktiverar alla CEC-funktioner via din tv. Observera att din soundbar inte kommer att slås på när din tv sätts på eftersom CEC-funktionen har inaktiverats.
  • Det finns 5 ljudlägen: - Standard, Film, Musik, Tal och Sport. ”Standard” är standardinställning. På displayen på soundbar-högtalarens främre panel visas vilket läge som är inställt (gäller inte Bar Studio). På JBL Studio visar lysdiodsegmenten på apparatens sida vilket ljudläge som är inställt enligt följande mönster: - Standard: En ljuspunkt - Film: Två ljuspunkter - Musik: Tre ljuspunkter - Tal: Fyra ljuspunkter - Sport: Fem ljuspunkter
  • Håll knapparna Källa, Vol+ och Vol- intryckta samtidigt tills texten ”återställ” visas på soundbar-högtalarens display.