JBL Bar 3.1

3.1-kanals 4K Ultra HD-soundbar med trådlös subwoofer

Produktspecifikationer

Total Maximun Power
450W
Soundbar Transducer Size
6 x 2.25" racetrack drivers 3 x 1.25" tweeter
Subwoofer Transducer Size
10"
Bluetooth Version
4.2
Max SPL
103db
Frequency Response
35Hz to 20KHz
Audio inputs
1 Analog, 1 Optical, Bluetooth, USB
Soundbar dimension and weight
(Wx H x D) 40” x 2.3” x 3.1” (1018 x 58 x 78mm)/ 2.3 Kg
Subwoofer dimension and weight
(W x H x D) 12” x 12” x 17.3” (305 x 305 x 440mm)/ 12.1 Kg
HDMI Video Inputs
3
HDMI Video Output (with Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP Version
2.2

Hör rösten. Känn basen.

Soundbaren JBL Bar 3.1 med JBL-surroundljud och Dolby® Digital har en total systemeffekt på 450 W, en särskild centerkanal samt en 10-tums trådlös subwoofer för nervkittlande bas och klara röster och låter dig omslutas av en klassledande surroundupplevelse. Med Bluetooth-kompatibilitet för bekväm trådlös strömning ger JBL Bar 3.1 dig möjlighet att ansluta upp till tre 4K-enheter via HDMI-ingångarna för en toppmodern tittar- och lyssnarupplevelse. Särskilda förstärkare och högtalare för centerkanalen låter dig höra tydliga dialoger, även under de mest spännande scenerna. Nu ytterligare förbättrad med funktionen JBL SoundShift som låter dig växla direkt mellan ljudet från din TV och ljudet från din smartphone eller surfplatta. JBL Bar 3.1 höjer markant ribban för alla soundbarer och låter dig även styra soundbaren med din befintliga TV-fjärrkontroll.

Den särskilda centerkanalen ger tydligare röster, så att du inte missar ett enda ord av filmdialogen.
450 W uteffekt, kombinerat med JBL-surroundljud, garanterar hög ljudkvalitet för filmer och musik.
Njut av rik och nervkittlande bas, samt den bekväma, flexibla placeringen utan krångel med sladdar.
Anslut enkelt alla dina 4K-enheter och uppgradera din hemunderhållning till Ultra HD och HDCP 2.2
Strömma all din musik trådlöst från alla mobila enheter
Denna JBL-soundbar är konstruerad så att den fungerar med fjärrkontrollen till många ledande TV-apparater, så att du kan använda din vanliga TV-fjärrkontroll till både TV och soundbar.

Vanliga frågor och Så här går det till

14 resultat
  • Ja. På alla modeller utom Bar Studio finns en LED-display på soundbar-högtalarens främre panel. Displayen visar vilken ljudkälla, volymnivå och ljudfunktion som är inställd. Displayen är dimbar med hjälp av fjärrkontrollen vid användning i svaga ljusförhållanden.
  • Ja. När SoundShift är aktiverat och din Bluetooth-enhet är ansluten till soundbar, kan du enkelt lyssna till strömmade källor via Bluetooth och växla tillbaka till tidigare vald källa bara genom att trycka på din Bluetooth-enhets pause/play-knapp. När SoundShift är avstängd, kan inte Bluetooth-parade enheten avbryta den aktuella källan.
  • JBL Bar-serien med soundbar-högtalare har stöd för tre CEC-kommandon: - Systemviloläge, Spelning med ett tryck och Ljudåterföringskanal.
  • Högtalaren har stöd för Bluetooth version 4.2, men INTE för APT X.
  • Normalt sett görs ihopparningen automatiskt, och det görs när du slår på båda enheterna. Om ihopparningens inte görs automatiskt eller om du måste tvinga fram en ny ihopparning ska du göra på följande sätt: Slå först på soundbar-högtalaren och subwoofern. Om anslutningen avbryts blinkar LED-indikatorn på subwoofern långsamt. Tryck sedan på subwooferns CONNECT-knapp för att aktivera ihopparningsläget. Subwooferns LED-indikator blinkar snabbt. Håll därefter in DIM DISPLAY-knappen på fjärrkontrollen i 5 sekunder följt av korta tryck på knapparna BAS+ och BAS- i nämnd ordning. På displayen visas ”IHOPPARNING”. Om anslutningen lyckas övergår subwooferns LED-indikator till fast sken och soundbar-högtalarens display visar ”KLAR”. Om anslutningen misslyckas fortsätter subwooferns indikator att blinka. Upprepa slutligen stegen ovan om sökning och anslutning misslyckas. Om du fortfarande har problem med ihopparningen ska du försöka stänga av alla trådlösa enheter du har hemma och sedan försöka igen. Detta innebär alla routers, TV-apparater med trådlösa funktioner, telefoner, datorer, mm. Eftersom överbelastning av 2,4 GHz-frekvensen ofta orsakar problem idag kan eliminering av all denna aktivitet skapa utrymme för att högtalaren ska kunna göra sin anslutning och du bör då kunna para ihop den utan problem. Därefter kan du slå på enheterna igen. Ofta fungerar allt fint efter det, och om inte så vet du då vilka enheter som skapar störning.
  • Avståndet mellan väggfästenas mittpunkter är: JBL Bar Studio: 45 cm. JBL Bar 2.1: 70 cm. JBL Bar 3.1: 70 cm. JBL Bar 5.1: 61 cm
  • Varje tv är annorlunda, men på de flesta tv-apparater kan du stänga av de interna högtalarna via avsnittet för ljud under inställningsmenyn.
  • I leveransutförandet fungerar JBL Bar soundbar-högtalaren med volym- och tyst-knapparna från följande TV-fjärrkontroller: - Samsung, Sony, LG, Vizio JBL Bar-serien har IR-inlärning. Denna funktion kan användas för att ”lära” soundbar-högtalaren att reagera på signaler även från andra TV-fjärrkontroller.
  • Soundbar-enheten låter innehåll från en 4K-videokälla passera, men skalar inte upp video till 4K.
  • Ja, efter tio minuter utan ljud kommer soundbar att automatiskt försättas i viloläge. Eller så kan du göra det själv genom ett snabbt tryck på strömknappen.