JBL Bar 2.1 Deep Bass

2.1-kanalers soundbar med trådlös subwoofer

Produktspecifikationer

Modell
Bar 2.1 Djup bas CNTR (Soundbar-enhet), Bar 2.1 Djup bas SUB (Subwoofer-enhet)
Strömförsörjning
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Högtalarens totala utgångsström (Max. @THD 1 %)
300W
Utgångsström
(Max. @THD 1 %):
2 x 50 W (Soundbar); 200 W (Subwoofer)
Transduktor
4 x mellanregisterbasar + 2 x 1” diskanter (Soundbar); 6,5” (Subwoofer)
Soundbarens och Subwooferns strömförbrukning i standby-läge
< 0,5 W
Drifttemperatur
0 °C - 45 °C
HDMI-videoingång (med ljudåtergångskanal)
1
HDMI-version
1.4
HDMI-videoingång
1
Ljudspecifikation:
Frekvensåtergivning
40 Hz - 20 KHz
Ljudingångar
1 Optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning är tillgängligt i USA-versionen. För andra versioner är USB-porten endast för service.)
Dimensioner (B x H x D):
965 x 58 x 85 (mm) / 38” x 2,28” x 3,35” (Soundbar);
240 x 240 x 379 (mm) / 8,9” x 8,9” x 14,6” (Subwoofer)
Vikt
2,16 kg (Soundbar);
5,67 kg (Subwoofer)
Förpackningsdimensioner (B x H x D)
1045 x 310 x 405 mm
Förpackningsvikt (Bruttovikt)
10,4 kg
USB-port
Typ A
USB-klass
5 V DC/ 0,5 A
Stöder filformaten
mp3 och wav
MP3-kodek
MPEG 1 Lager 2/3, MPEG 2 Lager 3, MPEG 2.5 Lager 3
MP3-samplingshastighet
16KHz - 48 KHz
MP3-bithastighet
80 kbit/s ~ 320 kbit/s
WAV-samplingshastighet
16KHz - 48 KHz
WAV-bithastighet
Upp till 3 000 kbit/s
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-profil
A2DP V 1.3 /AVRCP V 1.5
Bluetooth frekvensomfång
2402 MHz, -2480 MHz
Maximal sändarström för Bluetooth
10 dBm (EIRP)
Moduleringstyp
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G:s trådlösa frekvensomfång
5736,35 – 5820,35 MHz
Maximal sändarström för 5G
< 9 dBm (EIRP)
Moduleringstyp:
π/4 DQPSK

Stor medryckande bas

Omslut ditt vardagsrum i ljud. JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar gör ditt vardagsrum till en biograf eller konsertarena. JBL Bar 2.1 Deep Bass kan vara kompakt, men det levererar 300 watt av otroligt JBL signatur-ljud. Anslut till din TV med bara en optisk eller HDMI-kabel eller strömma musik från telefonen med inbyggd Bluetooth. Dolby Digital och JBL Surround Sound ger en verklig filmupplevelse till ditt hem, gör allt du tittar på eller lyssnar på mer episk, mer spännande och kraftfullare.

Fyll hela ditt rum med ljud. Imponerande 300 W av total systemkraft ger dig kontroll. Dina filmer och musik har aldrig låtit så bra.
JBL Surround Sound ger omedelbart liv till filmer, sport och musik. Uppgradera till en uppslukande ljudupplevelse för din TV utan extra kablar eller högtalare.
Varför bara lyssna på basen när du kan uppleva den? Den 6,5 tum trådlösa subwooferen ger djupt exalterande ljud.
Få popcornen klara. Inbyggd Dolby Digital ger dig en autentisk filmupplevelse i ditt hem.
Inte på filmhumör? Inga problem. Med JBL Bar 2.1 Deep Bass kan du också njuta av trådlösa musikströmmar via Bluetooth från din mobil eller surfplatta.
Att ansluta JBL Surround Sound kan inte bli enklare. HDMI- eller optisk kabelanslutning är superenkel att ställa in och använda.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Följ anvisningarna nedan för att återställa din JBL Bar 2.0 eller 2.1 till fabriksinställningarna.
    1. Slå på din JBL Bar 2.0 eller 2.1
    2. Tryck samtidigt på knapparna SOURCE och POWER på högtalarens ovansida i minst tre sekunder.
    3. Högtalaren startas nu om.
    Alla Bluetooth-parade enheter raderas från internminnet, parkoppla dina Bluetooth-enheter på nytt.
  • Om du undrar vad skillnaden är mellan JBL BAR 2.1 och JBL BAR 2.1 Deep Bass, som är den nyaste modellen, fortsätt att läsa här!
    Vår JBL BAR 2.1 Deep Bass är en förbättring av BAR 2.1.

Detta är vad som tillkommit:
    1. Förbättrad ljudkvalitet.
    2. Djupare och fylligare bas.
    3. En ny modern designändring.
    Detta kanske inte är tillräckligt motiverande för att köpa den eller uppgradera din enhet. Men om du vill uppgradera, kommer en utökning med en JBL BAR 2.1 Deep Bass inte att göra dig besviken på något sätt!