JBL Bar 5.1 Surround

En soundbar med 5.1 kanaler med MultiBeam™ ljudteknologi

Produktspecifikationer

Modell
Bar 5.1 CNTR (Soundbar-enhet), BAR 5.1 SUB (Subwoofer-enhet)
Strömförsörjning
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Soundbarens uteffekt
(max vid 1 % THD)
Subwooferns uteffekt (max vid 1 % THD)
300 W
Strömförbrukning i standby
< 0,5 W
Strömförbrukning i standby
< 2,0 W
Drifttemperatur
0° C - 45° C
BAR 5.1 SURROUND överensstämmer med den Europeiska kommissionens föreskrift (EC) Nr. 1275/2008 och (EU) Nr. 801/2013.
Avstängt läge
-
Nätverks-standby
< 2,0 W
Tid till standby
<20 minuter
* Standby
vid inaktivering av trådlös anslutning till Soundbaren, eller om ingen ljud- eller videosignal skickas till Soundbaren, går den automatiskt att i standby-läge efter 10 minuter.
* Nätverks-standby
vid aktivering av trådlös anslutning till Soundbaren, eller om ljud- eller videosignal skickas till Soundbaren, går Subwoofern och Soundbaren automatiskt i nätverks-standby efter 10 minuter.
Om enheten tar emot ljud- eller videosignaler väcks den från standby-läge.
Högtalarens totala uteffekt (max vid 1 % THD)
550 W
Max SPL
103 dB
Frekvensåtergivning
40 Hz - 20 kHz
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning är tillgängligt i USA:s version. I andra versioner är USB-porten endast avsedd för service.)
MP3-kodek
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-samplingshastighet
16 kHz - 48 kHz
MP3-bithastighet
80 kbit/s - 320 kbit/s
Soundbar-element
5 x ovala (46 x 90 mm) mellanregisterbasar + 2 x 1,25-tums sidodiskanter
Subwoofer-element
10 tum
Dimensioner (W x H x D)
1018 x 58 x 100 mm (Soundbar), 305 x 440 x 305 mm (Subwoofer)
Vikt
2,85 kg (Soundbar), 10,62 kg (Subwoofer)
USB-port
Typ A
USB-effekt
5 V DC, 0,5 A
Stöder filformaten
mp3 och wav
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-profil
A2DP V 1,3 /AVRCP V 1,5
Bluetooth-frekvensomfång
2402 MHz - 2480 MHz
Maximal Bluetooth-sändareffekt
< 11dBm (EIRP)
Moduleringstyp
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wi-Fi-nätverk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2.4G frekvensintervall för Wi-Fi
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, USA 11 kanaler, Europa och andra 13 kanaler)
Maximal sändareffekt för 2.4G Wi-Fi
<20 dBm
Moduleringstyp
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Frekvensintervall för Wi-Fi
5,15 - 5,35 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Maximal sändareffekt för 5G Wi-Fi
<22 dBm
Moduleringstyp
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G:s trådlösa frekvensomfång
5161,35 - 5245,35MHz, 5736,35 - 5820,35MHz
Maximal sändareffekt för 5G
< 9 dBm (EIRP)
Moduleringstyp:
π/4 DQPSK
HDMI-videoingång
1
HDMI-videoutgång (med ljudreturkanal)
1
HDMI HDCP-version
2.2

Upplev äkta panorama-surround-ljud

Den fantastiska JBL Bar 5.1 Surround levererar den ultimata bioupplevelsen. Framhäv liv i allt du tittar på med 550 watt ström och en subwoofer på 10”: den drivande basen från en actionrulle, spänningen i en thriller och skönheten från en naturdokumentär. Inbyggt Chromecast och Airplay 2 låter dig strömma och hantera innehåll på nätet, och Bluetooth betyder även att din strömmade musik låter helt fantastisk. Otroligt surround-ljud kommer från teknologin JBL MultiBeam™. JBL har drivit världens biosalonger i mer än 75 år. Nu kan du ta hem den kraften.

Teknologin JBL MultiBeam™ framhäver den ultimata filmiska upplevelsen hemma hos dig. Inga extra högtalare eller kablar krävs.
Med 550 watt systemutdataström, kommer du uppleva dina filmer och musik som aldrig förr. Uppslukande, kraftfullt ljud som passar bilden framför dig.
Den kraftfulla och precisa basen från den mäktiga trådlösa subwoofern på 10” framhäver filmernas magi, samt säkerställer att allt filmljud låter episkt.
Inbyggt Wi-Fi och kompabilitet med Chromecast och Airplay 2 betyder att du kan strömma allt ditt favoritinnehåll på nätet med otroligt ljud, med bara ett enkelt fingertryck.
Den bästa 4K-videoupplösningen förtjänar det bästa möjliga ljudet. Din TV och JBL Bar 5.1 Surround är det ultimata paret.
Är du inte sugen på en film? Inga problem. Med JBL Bar 5.1 Surround kan du även njuta av trådlös musikströmning via Bluetooth från din telefon eller surfplatta.