BAR 500

5.1-kanals soundbar med MultiBeam™-teknik och Virtual Dolby Atmos®

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Nätverketsstandby-effekt
< 2,0 W
Driftstemperatur
0 °C–45 °C
Total uteffekt, högtalare (max. vid THD 1 %)
590 W
Uteffekt, soundbar (max. vid 1 % THD)
290 W
Uteffekt, subwoofer (max. vid 1 % THD)
300 W
Soundbar-element
4 x (46x90) mm ovala, 3 x 0,75 tum (20 mm) diskantelement
Subwoofer-element
10 tum (260 mm)
Frekvensåtergivning
35 Hz–20 kHz (-6 dB)
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning är tillgänglig i den amerikanska versionen. För andra versioner är USB endast för Service.)
Soundbar-mått (B x H x D)
1 017 x 56 x 103,5 mm
Subwoofer-mått (B x H x D)
305 x 440,4 x 305 mm
Soundbar-högtalarens vikt
2,8 kg
Subwooferns vikt
10 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
1 105 x 370 x 475 mm
Förpackningens vikt
16,2 kg
USB-port
Typ A
USB-effekt
5 V DC, 0,5 A
Stöd för filformat
MP3
MP3-kodek
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-samplingshastighet
16–48 kHz
MP3-bithastighet
80–320 kbps
Bluetooth-version
5.0
Bluetooth-profil
A2DP 1.2, AVRCP 1.5
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
<15 dBm (EIRP)
Wi-Fi-nätverk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz/5 GHz)
2,4 G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
2412–2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5 470–5 725 GHz, 5 725–5 825 GHz
5 G Wi-Fi-sändareffekt
5,15–5,25 GHz <23 dBm, 5,25–5,35 GHz & 5,47–5 725 GHz <20 dBm, 5 725–5 825 GHz <14 dBm (EIRP)
2,4 G-frekvensområde för trådlös sändare
2 406–2 2474MHz
2,4 G trådlös sändareffekt
<10dBm (EIRP)
HDMI-videoingång
1
HDMI-videoutgång (med förbättrad ljudreturkanal, eARC)
1
HDMI HDCP-version
2.3
HDR passthrough
HDR10, Dolby Vision

Vad är du sugen på i kväll? Filmer, musik eller spel? JBL Bar 500 ger liv åt dina filmer med MultiBeam™- och Dolby Atmos® 3D-surroundljud. Och PureVoice-tekniken optimerar röstklarheten för att säkerställa att du aldrig missar ett ord. Nervkittlande bas från en 10-tums trådlös subwoofer. Och med AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM) och Chromecast built-in™ har du fler än 300 enkla streamingalternativ att välja mellan, oavsett om du vill dansa eller känner för att koppla av. JBL Bar 500 har alltid något som passar ditt humör.

Låt dig uppslukas av 3D-surroundljud i biokvalitet. Hör enastående ljudeffekter överallt i rummet, utan behov av extra surroundhögtalare.
Det finns mycket spännande att utforska. Få tillgång till fler än 300 online-tjänster med musikstreaming via AirPlay, Alexa MRM och Chromecast built-in™. Njut av dina favoritlåtar, internetradio och poddsändningar med fantastiskt hög ljudkvalitet. Wi-Fi-anslutningen möjliggör också automatiska programuppdateringar, så att du alltid kan njuta av de senaste funktionerna.
Med en total uteffekt på 590 watt förvandlar JBL Bar 500 filmer, musik och spel till uppslukande ljudupplevelser.
Nervkittlande, exakt bas från en mäktig 10-tums trådlös subwoofer ger filmerna extra spänning och musiken extra känsla.
PureVoice-tekniken använder vår unika algoritm för att optimera röstklarheten för att säkerställa att du aldrig missar ett ord, även när surround-effekterna är på max.
Njut av okomprimerat Dolby Atmos-surroundljud via en enda HDMI-kabel tack vare HDMI eARC-anslutningen. HDMI-ingången erbjuder också 4K-videokvalitet från en kompatibel videospelare eller spelkonsol.
Anpassa EQ och styr alla dina kompatibla högtalare med en enda praktisk app. JBL One-appen hjälper dig att enkelt ställa in soundbaren, anpassa inställningarna och söka bland de integrerade musiktjänsterna för att hitta din nya favoritlåt.
Alla rum är olika. Vår ljudkalibreringsfunktion ser till att JBL Bar 500 levererar de bästa 3D-surroundeffekterna i varje inredning och rum.
Koppla helt enkelt ihop JBL Bar 500 med din röstassistent-enhet så kan du omedelbart be Alexa, Google Assistant eller Siri att strömma all din favoritmusik till soundbaren.

Vanliga frågor och Så här går det till

20 resultat
  • Vanliga åtgärder:
    (1) Kontrollera att soundbaren inte är inställd på tyst läge.
    (2) Välj rätt ljudingång på fjärrkontrollen.
    (3) Kontrollera anslutningarna till TV:n eller andra enheter
    (4) Utför en återställning om inget av ovanstående hjälper.
    (4.1) Håll ner VOL –-, VOL +- och källknapparna för att utföra en återställning.
  • JBL Bar 500 har inte stöd för bakre högtalare/surroundhögtalare. Som alternativ inkluderar JBL Bar 800/1000 löstagbara trådlösa bakre högtalare.
  • Nej, JBL Bar 300/500 har inte stöd för DTS.

Den har stöd för följande Dolby Audio-format:

Dolby Atmos
    Dolby Digital
    Flerkanals PCM
  • (1) Välj den JBL soundbar eller högtalare som du vill byta namn på
    (2) Öppna supportpanelen och välj "Byt namn på min produkt".
    (3) Tryck på det aktuella namnet och skriv in det nya namnet
    (4) Tryck på SPARA
  • Det här är en funktion som du använder för att ställa in en timer som stänger av enheten automatiskt.
    Du kan till exempel ställa in den på ”aldrig” eller 15, 30, 45 och 60 minuter.
  • Ljudkalibreringsfunktionen ser till att soundbaren ger bästa möjliga 3D-surroundljudseffekter oavsett inredning och rummets layout.
  • När högtalaren eller soundbaren är ansluten till nätverket skickas uppgraderingar av programvaran automatiskt till produkten via Wi-Fi eller Internet, om tillgängligt
  • I JBL ONE-appen:
    (1) Gå till Mina produkter och välj din produkt
    (2) Välj supportpanelen
    (3) Under Allmänt, välj Produktsupport
  • (1) På subwooferns bakre panel, håll ner parkopplingsknappen tills lysdioden lyser med fast sken och sedan börjar blinkar vit.
    (2) För att öppna subwooferns ihopparningsläge på soundbaren, håll ner basknappen på fjärrkontrollen i minst tre sekunder. Tryck på VOL − på fjärrkontrollen.

På soundbarens LED-display visas följande meddelande:
    → ”SUB PAIRING”: Subwoofern är redo för parkoppling.
    → ”SUB PAIRED”: Subwoofern är ansluten.
  • Om du inte kan strömma musik med AirPlay kan du använda JBL ONE-appen. Följ anvisningarna nedan:
    (1) Öppna Inställningar.
    (2) Välj Tredjepartstjänst.
    (3) Välj AirPlay-panelen.
    (4) Välj Återställ AirPlay.