Bar 5.0 MultiBeam

5.0-kanals soundbar med MultiBeam™-teknik och Virtual Dolby Atmos®

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Högtalarens totala uteffekt (max vid 1 % THD)
250 W
Soundbarens uteffekt: (max vid 1 % THD)
5 x 50 W
Transducer
5 x ovala 48 x 80 mm-element + 4 x passiva 7Transducer
Strömförsörjning
100–240 V växelström, 50/60 Hz
Max SPL
92 dBA
Frequency Response
50Hz - 20KHz
1 Optical, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM, USB
MP3-avkodare
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3 (endast USA), Dolby Atmos, PCM
Dimensioner (BxHxD)
709x 58x 101 mm
Vikt
2.8kg
Typ A, USB-klassificering
5 V DC, 0,5 A
(*USB-uppspelning är tillgängligt i USA:s version. I andra versioner är USB-porten endast avsedd för service.)
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-profil
A2DP V 1,2 /AVRCP V 1,5
Bluetooth-frekvensomfång: 2400 – 2483,5 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
<10 dBm (EIRP)
Wi-Fi-nätverk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2.4 G Wi-Fi frekvensomfång
2412 – 2472 MHz (2.4GHz ISM Band, USA och Kanada 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2.4G Wi-Fi-sändarens effekt
< 20 dBm (EIRP)
5G Frekvensintervall för Wi-Fi: 5,15 - 5,35GHz, 5,470-5,725GHz, 5,725 - 5,825GHz
5G Wi-Fi-sändarens effekt
< 23 dBm (EIRP)
HDMI In
1
HDMI eARC
1
HDMI HDCP version
2.3

Upplev ett rymligt 3D-surroundljud i hemmet

Gör din tittar- eller spelupplevelse mer uppslukande än någonsin tidigare tack vare den vinnande kombinationen av JBL:s MultiBeam™-teknik och Virtual Dolby Atmos®. Låt det omgivande ljudet kasta dig in i händelsernas centrum med en djup bas som inte kräver någon extra subwoofer. Har Chromecast built-in™, AirPlay och Alexa Multi-Room Music (MRM) för en otroligt enkel musikströmning och multiroom-möjligheter. Om du aktiverar Bluetooth-funktionen kan även njuta av musik från din mobiltelefon eller surfplatta. JBL Bar 5.0 MultiBeam har en elegant design och dess grillmönster och metalliska yta passar alla typer av heminredning. Den är kompakt och enkel att använda eftersom den kan styras med den vanliga TV-fjärrkontrollen eller med den intuitivt designade fjärrkontrollen som ingår.

Uppgradera tittandet eller spelandet från ordinärt till extraordinärt. Virtual Dolby Atmos® är inbyggt för att skapa en spännande, uppslukande 3D-ljudupplevelse. JBL:s MultiBeam™-teknik skapar en bred ljudbild utan behov av flera högtalare genom att projicera otroligt ljud till varje del av rummet. Du hör varje liten detalj, oavsett om du lyssnar på musik, ser film, tittar på TV-serier eller spelar spel. Njut av filmer och spel på ett helt nytt sätt.
Biokänslan i hemmet förbättras och intensifieras med en djup, kraftfull bas tack vare de fyra inbyggda passiva elementen.
Med AirPlay, Alexa Multi-Room Music och Chromecast built-in kan du strömma allt ditt favoritinnehåll i en otrolig ljudkvalitet, med en enda fingertryckning.
Dolby Vision är ett 4K-videoformat med stort dynamikomfång (HDR) som ökar i popularitet och som finns i allt fler 4K HD Blu-ray-spelare samt i många populära strömningstjänster. Tillsammans med vår 4K-genomkoppling kan du njuta av en enastående ljudkvalitet som matchar bildkvaliteten.
Njut av ljud av högre kvalitet tack vare HDMI eARC, bland annat Virtual Dolby Atmos® på din JBL Bar 5.0. Du kan enkelt och bekvämt ansluta din Dolby Atmos-spelare till TV:n eller soundbaren.
Kalibrera soundbaren för optimal surround-effekt baserat på rummets storlek och form.
Chromecast built-in™ och Alexa Multi-Room-Music låter dig skapa en flerrumsinstallation som gör det möjligt att lyssna på samma musik i flera rum eller olika musik i olika rum.
Inte på humör för att titta på film eller spela spel? Inga problem. Den kompakta soundbaren JBL Bar 5.0 MultiBeam gör det även enkelt att njuta av trådlös strömmad musik via Bluetooth från din telefon eller surfplatta.
Har du redan enheter med röststyrningsfunktioner som Google Assistent, Alexa eller Siri? Anslut dem bara till din soundbar och börja strömma  musik med ett enda röstkommando.