Bar 2.0 All-in-one (MK2)

Kompakt soundbar i 2.0 kanaler

Strömförsörjning
100 - 240 V växelström, ~ 50/60 Hz
Strömförbrukning i standbyläge för soundbar
< 0,5 W
Driftstemperatur
0 °C - 45 °C
Total uteffekt högtalare (Max. @THD 1 %)
80W
Uteffekt soundbar (Max. @THD 1 %)
2 x 40 W
Soundbar-element
2 x racetrack drivers
Frekvensrespons
70 Hz - 20 KHz
Ljudingångar
1 Optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning tillgänglig i USA-version. För övriga versioner är USB enbart för service.)
Soundbar-högtalarens dimensioner (B x H x D):
614 x 56 x 90 mm / 24,2 x 2,2 x 3,5 tum
Soundbar-högtalarens vikt
1,6 kg
Förpackningens dimensioner (B x H x D)
855 x125 x 145 mm
Förpackningens vikt (brutto)
2,6 kg
USB-port
Typ A
USB-gradering
5 V likström / 0,5 A
Filformat som stöds
mp3, wav
MP3 Codec
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 samplingsfrekvens
16 KHz - 48 KHz
MP3-bithastighet
80 kbps - 320 kbps
WAV-samplingshastighet
16 KHz - 48 KHz
WAV-bithastighet
Upp till 3 000 kbit/sekund
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvensomfång
2 402 MHz - 2 480 MHz
Maximal sändningsstyrka, Bluetooth
< 10 dBm (EIRP)
Moduleringstyp
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
HDMI-videoutgång (med Audio Return Channel)
1

Fördjupa dig i din favoritfilm, känn av energin från publiken vid en stor match eller rocka loss i ditt vardagsrum. Med den kompakta, kraftfulla och enkla att använda JBL Bar 2.0 Allt-i-ett soundbar, JBL pro-ljud är bara en enkel HDMI ARC eller optisk kabelanslutning bort. Inbyggt Bluetooth betyder att du kan enkelt strömma musik från din telefon eller surfplatta. Dolby Digital, JBL Surround Sound och ett smart ljudläge levererar otroligt ljud varje gång, vad du än vill se eller lyssna på. Anslut, slå på och omge dig själv med JBL:s signaturljud.

Förbättra en thrillers drama, känn öset från ditt lag eller slappna av med ditt favoritalbum. JBL Bar 2.0 Allt-i-ett är verkligen allt-i-ett, med djup bas för dina filmer och musik.
JBL Surround Sound framhäver omedelbart filmer, sport och liv. Uppgradera till en uppslukande ljudupplevelse åt din TV utan extra kablar eller högtalare.
Ha dina popcorn redo. Inbyggt Dolby Digital ger dig en äkta filmisk upplevelse hemma hos dig.
Är du inte sugen på en film? Inga problem. Med JBL Bar 2.0 Allt-i-ett kan du även njuta av trådlös musikströmning via Bluetooth från din telefon eller surfplatta.
Med en kompakt lågprofildesign är JBL Bar 2.0 Allt-i-ett skapat för att passa perfekt i ditt liv samt framför din TV.
Att ansluta sig till JBL Surround Sound kunde inte vara enklare. HDMI ARC eller optisk kabelanslutning är mycket enkelt att konfigurera och använda.