BAR 1300

11.1.4-kanals soundbar med avtagbara surround-högtalare, MultiBeam™, Dolby Atmos® och DTS:X®

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Ljudsystem
11.1.4 kanaler
Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Strömförbrukning, nätverks-standby
<2,0 W
Driftstemperatur
0–45 °C
Total uteffekt, högtalare (max. vid 1 % THD)
1170 W
Uteffekt, soundbar (max. vid 1 % THD)
650 W
Uteffekt, surround-högtalare (Max. vid 1 % THD)
2 x 110 W
Uteffekt, subwoofer (max. vid 1 % THD)
300 W
Soundbar-element
3 x (46x90) mm ovala, 5 x 0,75-tums (20 mm) diskantelement, 4 x 2,75-tums (70 mm) uppåtriktade fullregister
Surround-högtalare
46 x 90 mm ovala, 0,75 tum (20 mm) diskantelement, 2,75 tum (70 mm) uppåtriktade fullregister, 2 st. 48 x 69 mm rundade rektangelformade passiva element
Subwoofer-element
10 tum (260 mm)
Frekvensåtergivning
33–20 000 Hz (-6 dB)
Ljudingångar
1 optisk, Bluetooth, USB (USB-uppspelning är tillgänglig i den amerikanska versionen. För andra versioner är USB endast för Service.)
Totala soundbar-mått (B x H x D)
1376 x 60 x 139 mm
Soundbar-mått (B x H x D)
1000 x 60 x 139 mm
Mått för avtagbara surroundhögtalare (styck) (B x H x D)
202 x 60 x 139 mm
Subwoofer-mått (B x H x D)
305 x 440,4 x 305 mm
Soundbar-högtalarens vikt
4,3 kg
Vikt för avtagbara surroundhögtalare (styck)
1,25 kg
Subwooferns vikt
10 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
381 x 1107 x 477 mm
Förpackningens vikt
21,45 kg
USB-port
Typ A
USB-effekt
5 V DC, 0,5 A
Filformatsstöd
MP3
MP3-kodek
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-samplingshastighet
16–48 kHz
MP3-bithastighet
80–320 kbps
Bluetooth-version
Huvudhögtalare
Bluetooth-profil
Huvudhögtalare – A2DP 1.2 och AVRCP 1.5, löstagbar surroundhögtalare – A2DP 1.3 och AVRCP 1.6
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
<15dBm (EIRP)
Wi-Fi-nätverk
IEEE 802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2,4 G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5 470–5 725 GHz, 5 725–5 825 GHz
5G Wi-Fi-sändareffekt
5,15–5,25 GHz <23 dBm, 5,25–5,35 GHz & 5,47–5 725 GHz <20 dBm, 5 725–5 825 GHz <14 dBm (EIRP)
2,4 G trådlöst frekvensområde
2 406–2 474 MHz
2,4 G trådlös effekt
<10 dBm (EIRP)
Litiumbatteri
3,635 V, 6 600 mAh
Speltid för löstagbar surroundhögtalare
upp till 12 timmar (kan variera beroende på innehållstyp och volymnivå)
HDMI-videoingång
3
HDMI-videoutgång (med förbättrad ljudreturkanal, eARC)
1
HDMI HDCP-version
2.3
HDR passthrough
HDR10, Dolby Vision

Du har aldrig hört något som liknar JBL Bar 1300 – i ditt vardagsrum eller någon annanstans. Den är inte bara en fantastisk soundbar, utan ett komplett ljudsystem. Den har MultiBeam™ och sex uppåtriktade element – fyra i huvudhögtalaren och två i de löstagbara batteridrivna surround-högtalarna – som levererar ett enormt surroundljud i Dolby Atmos® och DTS:X 3D som centrerar dig i musik, filmer och spel. Sammanlagt 1170 watts effekt och rafflande bas från en 10-tums subwoofer är mer än tillräckligt för att få rummet att skaka. PureVoice-tekniken gör att du aldrig missar ett ord, den gör att dialogen är klar och tydlig även när andra ljud är som starkast. Om du vill njuta av dina favoritlåtar väljer du strömning med antingen AirPlay, Alexa Multiroom Music (MRM) eller Chromecast built-in™ som ger mer än 300 musikströmningsalternativ. Men det är inte allt. Du har obegränsade möjligheter genom att även kunna parkoppla soundbaren till din Bluetooth-enhet. Du kan till och med ta med dig en av de löstagbara högtalarna (eller båda för kraftfullt stereoljud) till köket eller uteplatsen och lyssna på din favoritmusik eller podcast där.

Låt dig uppslukas av 3D-ljud i biokvalitet. JBL Bar 1300 har två uppåtriktade element i soundbar-högtalaren och ytterligare två i de löstagbara högtalarna och levererar äkta Dolby Atmos® och DTS:X samt MultiBeam™ för en förbättrad 3D-surroundljudupplevelse.
Njut av äkta surroundljud utan krångel med extra sladdar och strömanslutningar. Placera bara de två löstagbara batteridrivna surround-högtalarna bakom dig och segla iväg med fantastiskt ljud.
Det finns mycket spännande att utforska. Få tillgång till fler än 300 online-tjänster för musikstreaming via AirPlay, Alexa MRM och Chromecast built-in™. Njut av dina favoritlåtar, internetradio och poddsändningar med fantastisk hög ljudkvalitet. Wi-Fi-anslutningen möjliggör också automatiska programuppdateringar, så att du alltid kan njuta av de senaste funktionerna.
Med 1 170 watts total systemeffekt förvandlar JBL Bar 1300 dina filmer, musik och spel till omslutande ljudupplevelser och sätter dig i händelsernas centrum.
Spännande, exakt bas från en kraftfull 10-tums trådlös subwoofer ger spänningen till dina actionfilmer och känslan till din musik.
Du kan parkoppla en av de löstagbara trådlösa högtalarna till valfri Bluetooth-enhet för användning som en fristående högtalare, eller parkoppla dem för ett kraftfullt stereoljud.
PureVoice-tekniken bygger på vår unika algoritm för röstoptimering som garanterar att du aldrig missar något i dialogen, även när ljudeffekterna är som starkast.
Njut av okomprimerat Dolby Atmos-surroundljud via en enda HDMI-kabel tack vare HDMI eARC-anslutningen. De tre HDMI-ingångarna erbjuder dessutom 4K-videokvalitet från en kompatibel videospelare eller spelkonsol.
Anpassa EQ och styr alla dina kompatibla högtalare med en enda praktisk app. JBL One-appen gör det enkelt att koppla in soundbaren, anpassa inställningarna och söka efter nya favoritlåtar i de inbyggda musiktjänsterna.
Alla rum är olika. Vår kalibreringsfunktion säkerställer att JBL Bar 1300 levererar de bästa 3D-surroundeffekterna för alla inredningar och rum.
Koppla helt enkelt ihop JBL Bar 1300 med din röstassistent-enhet så kan du omedelbart be Alexa, Google Assistant eller Siri att strömma all din favoritmusik till soundbaren.

Vanliga frågor och Så här går det till

17 resultat
  • (1) Välj den JBL soundbar eller högtalare som du vill byta namn på
    (2) Öppna supportpanelen och välj "Byt namn på min produkt".
    (3) Tryck på det aktuella namnet och skriv in det nya namnet
    (4) Tryck på SPARA
  • Det här är en funktion som du använder för att ställa in en timer som stänger av enheten automatiskt.
    Du kan till exempel ställa in den på ”aldrig” eller 15, 30, 45 och 60 minuter.
  • Ljudkalibreringsfunktionen ser till att soundbaren ger bästa möjliga 3D-surroundljudseffekter oavsett inredning och rummets layout.
  • När högtalaren eller soundbaren är ansluten till nätverket skickas uppgraderingar av programvaran automatiskt till produkten via Wi-Fi eller Internet, om tillgängligt
  • Du kan justera mängden ljud som kommer från de uppåtriktade högtalarna genom att trycka på "ATMOS"-knappen på fjärrkontrollen och växla mellan mitten (standard), hög eller låg.
  • I JBL ONE-appen:
    (1) Gå till Mina produkter och välj din produkt
    (2) Välj supportpanelen
    (3) Under Allmänt, välj Produktsupport
  • (1) På subwooferns bakre panel, håll ner parkopplingsknappen tills lysdioden lyser med fast sken och sedan börjar blinkar vit.
    (2) För att öppna subwooferns ihopparningsläge på soundbaren, håll ner basknappen på fjärrkontrollen i minst tre sekunder. Tryck på VOL − på fjärrkontrollen.

På soundbarens LED-display visas följande meddelande:
    → ”SUB PAIRING”: Subwoofern är redo för parkoppling.
    → ”SUB PAIRED”: Subwoofern är ansluten.
  • Om du inte kan strömma musik med AirPlay kan du använda JBL ONE-appen. Följ anvisningarna nedan:
    (1) Öppna Inställningar.
    (2) Välj Tredjepartstjänst.
    (3) Välj AirPlay-panelen.
    (4) Välj Återställ AirPlay.
  • Ja, men JBL ONE-appen ger bättre kontroll över soundbaren eller högtalaren.
    I appen kan du anpassa hur soundbaren eller högtalarens funktion, till exempel:
    • Ställa in equalizern
    • Konfigurera vår nya funktion som heter: Mitt ögonblick
    • Ansluta dina favorittjänster för strömning av musik.
  • Ja!
    Med hjälp av JBL ONE-appen kan du ändra soundbarens eller högtalarens equalizer-inställning som du vill genom att ställa in de olika frekvenserna och skapa en personlig equaliserinställning:
    • BAS: Justera det lägre registret, det vill säga ljud från instrument som bas och bastrumma.
    • MELLANREGISTRET: Justera mellanregistret, t.ex. mänskligt tal.
    • DISKANT: Justera det högre registret för ett klart och tydligt ljud.