JBL EON618S

18-tums aktiv subwoofer

Efterträdande produkt: JBL EON718S

Bluetooth
Effektvärde (W, kontinuerlig)
500
Effektvärde (W, topp)
1000
Frekvensåtergivning Hz (±3 dB)
42.5 - 150
Maximal SPL (topp dB)
134
Anchura (en)
26.3
Bredd (mm)
668.0
Höjd (tum)
25.4
Höjd (tum)
645.0
vikt (kg)
35.5
72.0
Djup (tum)
22.9
Djup (mm)
582.0
Mobil-app tillgänglig för iOS och Android
Ja
Stolpmonterat fäste med en vinkel
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja

Den kraftigaste, lägsta och renaste bashögtalaren i sin klass

EON618S är en aktiv bärbar PA-bashögtalare i EON600-serien från JBL Professional. Den har utvecklats för att leverera klassledande prestanda i många olika tillämpningar, och stödjer EON600 och andra fullregistersystem. Ett mycket ändamålsenligt kabinett med låg vikt ger en högtalare som är lätt att transportera och sätta upp oavsett var förstärkning av låga frekvenser behövs.

Kabinettet till EON318S har konstruerats för att maximera den inre volymen och samtidigt behålla en lättransporterad storlek. Detta har lett till utomordentlig återgivning av låga frekvenser, vilket gör EON618S till den kraftigaste, lägsta och renaste subwoofern i sin klass.
Bluetooth-styrning av DSP-parametrar, förinställningar och huvudvolym låter användaren styra upp till fyra högtalare samtidigt med iOS- och Android-enheter. Polaritetsväxling, 3 PEQ:er och en hög och en låg gräns är inbyggt i högtalaren och styrs via EON Connect-appen.
Som standardalternativ har EON618S ”EON”-inställningen vilket innebär en delningsfrekvens på 100 Hz som är speciellt avvägd för att överensstämma med EON600-fullregisterhögtalarna. Generiska alternativ på 80, 100 och 120 Hz finns också för andra fullregistersystem.