JBL EON615

15-tums tvåvägs universal aktiv ljudförstärkning

Efterträdande produkt: JBL EON715

Bluetooth
Effektvärde (W, kontinuerlig)
500
Effektvärde (W, topp)
1000
Frekvensåtergivning Hz (±3 dB)
50 - 20,000
Maximal SPL (topp dB)
127
Täckningsmönster (Nominellt)
90° x 60°
Anchura (en)
17.3
Bredd (mm)
439.0
Höjd (tum)
27.8
Höjd (tum)
707.0
vikt (kg)
17.7
39.0
Djup (tum)
14.4
Djup (mm)
365.0
Mobil-app tillgänglig för iOS och Android
Ja
Stolpmonterat fäste med en vinkel
Ja
M10 suspension points
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja

Ett verkligt framsteg

EON600-serien är inte bara ännu ett fantastiskt ljudsystem från JBL, utan ett verkligt steg framåt vad gäller teknik utvecklad för att leverera bästa möjliga ljud, oavsett sammanhang. JBL-ingenjörerna har helt omprövat hur verkligt bra ett komplett, bärbart PA-system kan bli och byggt upp EON600 från grunden med JBL:s avancerade vågledarteknik, JBL:s egenutvecklade och egentillverkade element och bekväm, trådlös fjärrstyrning av den inbyggda DSP-EQ-parametern via Bluetooth. Denna totala omkonstruktion av EON-plattformen innehåller det senaste vad gäller kabinettmaterial, akustisk vetenskap, elementkonstruktion och användarvänlighet och levererar utomordentlig ljudkvalitet från de exklusivaste studiomonitorerna i ett helt professionellt, flexibelt, lättanvänt och bärbart system för dagens proffsmusiker och ljudleverantörer.

Utformningen av kabinetten har optimerats för idealisk ljudresonans genom utnyttjande av formsprutningstekniker och mekanisk bearbetning. Detta innebär en fantastisk ökning av kabinettvolym vilket ger bättre ljud, utan att storleken ändras. Två smart placerade handtag gör 600-modellen enkel att bära och flytta omkring. Integrerade fästelement på kabinetten gör att varje modell kan fraktas med flyg vid behov. Integrerade jämnt fördelade fötter möjliggör bekväm förvaring och transport, säker stapling för scenmonitorer och traditionella uppställningskonfigurationer, och även unika akustiska konfigurationer.
EON615:s enastående prestanda är resultatet av en banbrytande tillämpning av vågledarteknik. Ingenjörerna på JBL undersökte spridningskarakteristiken för EON:s hög- och lågfrekvenselement i 36 olika punkter med hjälp av JBL:s unika, toppmoderna mättekniker, och konstruerade sedan ”Image Control Waveguide”-vågledaren som säkerställer att ljudets spridnings- och täckningsmönster överensstämmer med de höga frekvenserna, brytfrekvensen och de låga frekvenserna. Resultatet är konsekvent respons i hela det 110 grader vida spridningsfältet. Kvaliteten och likformigheten i respons i och utanför axlarna ger jämn täckning och hög upplösning i hela täckningsområdet, vilket betyder att EON615:s jämna, transparenta ljud är detsamma för hela publiken.
Med vetskapen att inställning av ljudet måste kunna ske med både finkänslighet och enkelhet, utvecklade JBL:s ingenjörer ett gränssnitt för iOS och Android som uppfyller Bluetooth v4.0 för reglering av huvudvolym, inställning av den 5-bandiga användardefinierbara parametriska EQ:n och förinställbara användarinställningar.