JBL PRX ONE

Allt-i-ett aktiv pelar-PA med mixer och DSP

Produktspecifikationer

Effektvärde (W, kontinuerlig)
1000
Effektvärde (W, topp)
2000
Frekvensåtergivning Hz (±3 dB)
40 - 20,000
Maximal SPL (topp dB)
130
Täckningsmönster (Nominellt)
130° x 30°
Anchura (en)
18.9
Vikt (Ibs)
56.6
Bredd (mm)
482
Höjd (tum)
33.4
Höjd (tum)
850
vikt (kg)
25.7
Djup (tum)
25.4
Djup (mm)
647
Mobil-app tillgänglig för iOS och Android
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Rundgångseliminering
Ja
Musikdämpning
Ja

Ljud som höjer både ribban och taket

Aktiva pelar-PA JBL PRX ONE med allt-i-ett har en akustiskt optimerad pelaruppställning med en digital sjukanalsmixer, ett komplett utbud av professionell DSP, förstklassig ljudanslutning, Bluetooth-funktionalitet och universell appkontroll med JBL Pro Connect. Njut av oöverträffad kraft och prestanda i ett elegant, kompakt paket: PRX ONE ger ett fantastiskt SPL på max 130 dB med konsekvent projicering framifrån och bakåt tack vare sin specialutvecklade pelaruppställning med tolv diskanter och JBL AIM-ljudteknik, 12-tums basreflexbaselement och inbyggd förstärkare på 2 000 watt (peak). Få fantastiskt ljud snabbt och med färre utrustningsdelar med PRX ONEs kompletta sortiment av professionella Lexicon- och dbx-effekter, inklusive efterklang, fördröjning, kompression och dbx DriveRack-teknik med AFS Pro Automatic Feedback Suppression (automatisk rundgångseliminering). Anslut mikrofoner, instrument, mobila enheter och trådlösa riggar med PRX ONEs mångsidiga in- och utgångar (med särskild fantomeffekt och Hi-Z-ingångar och Neutrik-kontakter av proffskvalitet) samt sofistikerade Bluetooth 5.0-funktioner. Jobba snabbare och enklare med en intuitiv Soundcraft-designad digital mixer med dubbla lägen som kan ställas in på allmänna mixningsfunktioner eller kanalbandsstyrning, vilka alla kan styras via appen eller en inbyggd färg-LCD. PRX ONE är perfekt för DJ:ar, musiker, underhållningsställen, företagspresentatörer, uthyrningsföretag och kyrkor. Det är den perfekta lösningen för alla som kräver förstklassig kraft, akustisk prestanda, kreativ kontroll och anslutningsmöjligheter i ett elegant, fullutrustat pelar-PA som passar perfekt för både fasta installationer och bärbar användning.

Ger konsekvent, jämn HF-respons från rummets framsida till baksidan
Förlänger lågeffektsresponsen till 35 Hz
Möjliggör fjärrstyrning av upp till tio enheter med JBL Pro Connect-appen
Levererar konsekvent täckning över hela publikområdet
Möjliggör en mer naturlig respons vid låg effekt och jämn, enhetlig respons över hela frekvensområdet
Geometriskt optimerad array-shading-teknik säkerställer konsekvent täckning framifrån och bakåt
Ger ren, effektiv systemkraft, överlägsen takhöjd, låg THD och skydd mot spänningstoppar
Bibehåll konstant bandbredd vid alla förstärkningsnivåer
Ger användare full kontroll över ingångsfaders eller individuella kanalkontroller som bas, mellan, diskant och effekter som skickas
Fördröjning, efterklang, refräng, eko och subsynt, med förinställningar för enkel installation
Erbjuder användarupplevelser på flera nivåer baserat på kunskapsnivå
Med AFS (Automatic Feedback Suppression, automatisk rundgångseliminering), överordnat åttabands-EQ och systembegränsare samt portar och kompressorer på varje kanal för oöverträffad dynamisk styrning
Ser till att tal alltid hörs
Ger enkel åtkomst till alla PRX ONE-funktioner
Optimera systemljudet direkt
Med kopparkapslade poldelar för att minimera förvrängning och jämn, naturlig högfrekvensåtergivning