JBL EON ONE Compact

Allt-i-ett uppladdningsbart personligt PA

Bluetooth
Täckningsmönster (Nominellt)
100° x 60°
Frekvensåtergivning Hz (±3 dB)
37.5 - 20,000
Maximal SPL (topp dB)
112
Effektvärde (W, kontinuerlig)
120
Effektvärde (W, topp)
150
Djup (tum)
11.46
Djup (mm)
291
Höjd (tum)
15.71
Höjd (tum)
399
vikt (kg)
8
Vikt (Ibs)
17.63
Anchura (en)
10.04
Bredd (mm)
255
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Mobil-app tillgänglig för iOS och Android
Ja
Musikdämpning
Ja
Stolpmonterat fäste med en vinkel
Ja

Mindre, lättare och starkare

Tiden då mobilitet skedde på bekostnad av ljudeffekt och prestanda är över. JBL EON ONE Compact är ett imponerande paket med högtalare av professionell kvalitet, en fullt utrustad 4-kanalig mixer och Bluetooth-anslutning, vårt mest kompakta batteridrivna PA som bara väger 8 kg. Skapa det bästa ljudet på några sekunder med förstklassiga effekter och förval som du kan anpassa direkt på hörlurarna eller surfplattan med appen JBL EON ONE Compact Control. Du behöver ingen ljudtekniker. Programledare, träningsinstruktörer och artister kommer att uppskatta EON ONE Compacts dämpningsfunktion som sänker bakgrundsmusiken när den registrerar samtal. Med Peer-to-peer-Bluetooth kan du sända musik. Och med EON ONE Compacts utbytbara 12-timmarsbatteri som inte kräver några verktyg kan du hålla igång festen långt efter att solen har gått ner. Oavsett om du är singer/songwriter, DJ, programledare, träningsinstruktör eller bara vill njuta av fantastiskt ljud när du är ute och rör på dig, var redo att #PlayAnywhere med JBL EON ONE Compact.

Högst ljudtrycksnivå i klassen med 112 dB och klassens bästa basåtergivning på 37,5 Hz i ett ultrakompakt format
Parkoppla en Bluetooth-enhet för ljudströmning och DSP-styrning av upp till fyra enheter med appen JBL EON Control till iOS®- och Android™-enheter
Fullt utrustad fyrkanalig digital mixer med professionella förförstärkare, separat gitarringång, fantomström, inbyggda Lexicon- och dbx-effekter, musikdämpning, EQ och mycket annat.
Spela flera set eller instruera fler klasser, utan bekymmer med EON ONE Compacts 12 timmars batteritid. Batteriet kan enkelt bytas och laddas under användning.
Med appen JBL EON ONE Compact Control kan du låta så bra som möjligt på några sekunder genom att välja och styra effekter och förval direkt från telefonen eller surfplattan. Peer-to-peer-Bluetooth ger möjlighet att synka och styra upp till fyra EON ONE Compact-enheter från en uppspelningskälla.
Med ergonomiskt handtag, mycket låg vikt ca 8 kg och hög batterikapacitet är du alltid redo att rocka loss, var eller när som helst.
Två XLR/TRS-kombinationsuttag med fantomkraft för kondensatormickar, en 1/4-tums hi-Z gitarringång, 1/8-tums aux-ingång och Bluetooth-anslutning. Inbyggt hörlursuttag för repetition eller inställningar. Bordsstativ med två USB-högeffektsportar för laddning. Plus 1/4 förbikoppling för anslutning till andra enheter.
Dämpar bakgrundsmusiken när du talar, så att lyssnarna hör allt du säger klart och tydligt.
100 timmars stresstest garanterar att den kommer att fungera felfritt under verkliga förhållanden. Systemets hölje är utfört i lätt, hållbar polypropen, tåligt nog för alla dina gig.