JBL Xtreme 3

Bärbar vattentålig högtalare

Föregående produkt: JBL Xtreme 2
Efterträdande produkt: JBL Xtreme 4

Uteffekt (W)
2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
53.5 Hz - 20k Hz
Mått (cm)
29.8 x 13.6 x 13.4
Mått (inch)
11.75 x 5.35 x 5.28
1.97
4.34
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frekvens
2400MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändareffekt
≤ 12dBm (EIRP)
5.1
4.0
15
Ja
JBL PartyBoost
Ja

Kraftfullt ljud var du än är

Musik vid poolen. Picknick ute i det gröna. Eller en trevlig stund med vännerna. Musiken skapar festen. Den bärbara Bluetooth-högtalaren Xtreme 3 levererar enkelt JBL:s mäktiga proffsljud. Denna högtalare har fyra element och två pulserande baselement för att ge de kraftfulla ljudet som drar igång festen. Den har även PartyBoost-funktionen som gör att du kan ansluta flera PartyBoost-aktiverade JBL-högtalare för att ta festen till nästa nivå. Låt musiken flöda var du än befinner dig, med inbyggd flasköppnare blir Xtreme 3 snabbt festens centralpunkt. Lite regn kommer inte att förstöra din enhet, den är vatten- och dammtät, men en bekväm bärrem som gör det enkelt för dig när det blir dags att flytta festen inomhus. JBL Xtreme 3 blir festens höjdpunkt var du än befinner dig.

Fyra element och två basreflektorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djup bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.
Det roliga behöver inte ta slut. JBL Xtreme 3 håller igång festen både dag och natt med otroliga 15 timmars batteritid.
Till poolen. Till parken. JBL Xtreme 3 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.
Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.
Med Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.
Den bekväma bärremmen gör högtalaren enkel att ta med och den inbyggda flasköppnaren gör den till festens höjdpunkt, var du än befinner dig.
Pausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.

Vanliga frågor och Så här går det till

11 resultat
  • JBL Connect-appen kommer att döpas om till JBL Portable i App Store och Google Play Store i januari 2021. Det kommer fortfarande att vara möjligt att hitta appen i varje butik genom att söka efter antingen JBL Connect eller JBL Portable.
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Med Xtreme PÅ, håller du knapparna för VOL+ och Pause/Play intryckta under 5–6 sekunder. Xtreme stängs av och har nu återställts.
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.
  • PartyBoost-funktionen är inte tillgänglig när din JBL-högtalare är ansluten till en dator via Bluetooth. Detta är en teknisk begränsning. När högtalaren är ansluten till en dator fungerar den som den primära enheten. Det gör att JBL-högtalaren inte har kontroll över att återsända Bluetooth-signalen till andra JBL-högtalare.

OBS! Högtalare som påverkas av detta är JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 och JBL Boombox 2, samt alla framtida produkter med PartyBoost-funktionen.
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.

• Om du har problem med ljudförvrängning eller bortfall, försök med följande:

• Flytta ljudkällan närmare högtalarna

• Flytta högtalarna närmare varandra

• Se till att den strömmande högtalaren (värden) endast ansluter till en ljudkälla, bryt Bluetooth-anslutningen mellan den strömmande högtalaren (värden) och den andra ljudkällan

• Se till att ljudkällan ansluter till en strömmande högtalare (värden), bryt Bluetooth-anslutningen mellan ljudkällan och andra högtalare

• Starta om båda högtalare och ljudkällan

• Se till att högtalarna inte står för nära andra källor med en trådlös signal, detta kan störa förbindelsen

• Parkoppla om ljudkällan med din högtalare

• Om du strömmar ljudinnehåll från internet, kan det finnas problem internetuppkopplingen och inte med själva högtalaren

• Din JBL-högtalare är vattentät med en IPX7-rating. (IPX7 innebär att enheten klarar av nedsänkning till 1 meters djup i upp till 30 minuter.) För att din högtalare ska bibehålla utseende och funktion bör du rengöra den med färskvatten efter användning i simbassäng eller i havet. Torka därefter av alla höljen och områden där vatten kan samlas. Standard för vattentäthet avser kranvatten. Kemikalier och salt i din simbassäng eller från havet kan skada tätningarna eller enhetens yta med tiden om den inte sköljs av efter användning.
  • 1. Sätt på båda högtalarna.
    2. Anslut din enhet till en av de två högtalarna via Bluetooth.
    3. Börja strömma musik till den första högtalaren (för bästa resultat ska du spela upp musik på den här högtalaren i mer än 20 sekunder innan du fortsätter med nästa steg).
    4. Öppna JBL Portable-appen.
    5. Låt appen detektera högtalaren som spelar musik.
    6. När den detekterats trycker du på knappen Connect/Partyboost på båda högtalarna.
    7. Låt appen identifiera båda högtalarna.
    8. Klicka på knappen Partyboost så visas alternativen Party och Stereo, välj Stereo.

Observera: Stereoläget kan enbart aktiveras när två högtalare av samma modell används.
    Exempelvis kan du inte använda Stereo-läge med en Flip 5 och en Flip 6, då kan du bara använda Party-läge.
    Det går inte heller att koppla samman högtalarmodeller med Connect och Connect+ och inte heller att parkoppla högtalare med Partyboost.