JBL Tuner XL

Bärbar och kraftfull DAB/DAB+/FM-radio med Bluetooth

Produktspecifikationer

Element
1 x 2,75 tum
Nominell utgångseffekt
10 W RMS
Frekvensåtergivning
70 Hz–20 kHz (-6 dB)
Signal/brusförhållande
> 80 dB
DAB-frekvensområde
174,928 MHz–239,200 MHz (Band-III)
FM-frekvensområde
87,5 MHz–108 MHz (varierar efter land)
Mått (B x H x D)
145 x 167 x 103 mm \ 5.7" x 6.6" x 4.1"
Vikt
1,15 kg(2,54 lb)
Bluetooth®-version
4.2
Bluetooth®-profil
A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2,402–2,480 GHz
Bluetooth®-sändareffekt
0–9 dBm (EIRP)
Bluetooth®-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK/8DPSK
Batterityp
Litiumjonpolymer 11,7 Wh
Batteriladdningstid
4 timmar (5 V/0,9 A)
Laddström
5 V, 1,2 A
Musikspeltid
upp till 15 timmar vid radiolyssning (beroende på volym och ljudinnehåll)

Kraftfullt och kristallklart radioljud för ditt hem

Laga mat i köket. Jobba på kontoret. Slappa i trädgården. Nu kan du lyssna på de DAB/DAB+/FM-stationer du gillar bäst, var som helst i ditt hem. JBL Tuner XL är en elegant och kraftfull radio med fenomenalt ljud, Bluetooth och 15 timmars speltid. Du ställer snabbt in dina favoritstationer med 5 förvalsknappar och lättläst stationsinformation på den stora rullande LCD-skärmen. Tuner XL är klassad som vattentålig enligt IPX7 och klarar om den råkar bli blöt. Lyssna hela dagen – på allt från nyheter och väder på morgonen till musik och underhållning på kvällen.

Med allt från nyheter och väder till musik och underhållning kan du njuta av alla dina favoritradiostationer på digitala DAB/DAB+ och FM-frekvenser med kraftfullt, kristallklart JBL Pro-ljud.
Lyssna på allt du tycker om. Anslut JBL Tuner XL till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och växla snabbt från radion till dina spellistor.
Lyssna hela dagen. Med det inbyggda batteriet kan du lyssna i upp till 15 timmar.
Oavsiktliga stänk i köket eller badrummet är inga problem. JBL Tuner XL är klassad som vattentålig enligt IPX7.
Se stationsinformation på den stora, rullande, bakgrundsbelysta LCD-skärmen.
Ställ snabbt in de stationer du föredrar med 5 lättanvända förvalsknappar.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Batteriikonen visas som full när 90–100 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som 2/3 full när 50–90 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som 1/3 full när 15–50 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som tom och blinkar när 5–15 % återstår av batteriet – produkten behöver laddas nu.

Högtalaren stängs av automatiskt när 0 % återstår av batteriet för att bevara batteriets livslängd.

• Så här kontrollerar du den fasta programvaruversionen:
    Tryck och håll ned knapparna ”Förinställning 1” och ”Förinställning 5” i mer än 10 sekunder.
  • Det finns ett ovanligt problem som gör att vissa DAB-radiostationer inte kan hittas efter en skanning.
    Skulle du uppleva detta har en firmware-uppdatering släppts för att lösa problemet.
    Läs först noga igenom instruktionerna och fortsätt sedan med att installera uppdateringen.

Klicka på nedan länk för att ladda ner uppdateringen:
    JBL TUNER XL

Om du har frågor angående uppdateringen eller installationen är du välkommen att kontakta oss.
  • Återställning för Tuner 2 och Tuner XL görs på följande sätt:
    Återställ till fabriksstandard - Tryck och håll in Preset 1- & Bluetoothknappen under minst 10 sekunder.