JBL Tuner 2

Bärbar DAB/DAB+/FM-radio med Bluetooth

5
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
80Hz-20KHz (-6dB)
Mått (B x H x D)
180 x 70 x 72 mm/7.08''x 2.76''x 2.83''
Vikt
0,543 kg /1.20lbs
Bluetooth-profiler
2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK/ π/4 DQPSK/8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-9dBm (EIRP)
4.2
3.5
12
Ja

Kristallklart radioljud var som helst

I köket. Vid poolen. I parken. Nu kan du ta med dig dina favoritstationer från DAB/DAB+/FM-radio vart du än går. Den eleganta JBL Tuner 2 är en kompakt, bärbar radio med kristallklart ljud, Bluetooth och 12 timmars speltid. Du ställer snabbt in dina favoritstationer med 5 förvalsknappar och lättläst stationsinformation på den rullande LCD-skärmen. Den är vattentät enligt IPX7 och redo för utomhusaktiviteter, så bli inte orolig om det plötsligt börjar regna. Lyssna i timmar. Från nyheter och väder på morgonen till musik och underhållning på kvällen.

Med allt från nyheter och väder till musik och underhållning kan du njuta av alla dina favoritradiostationer på digitala DAB/DAB+ och FM-frekvenser med kristallklart JBL Pro-ljud.
Lyssna på allt du tycker om. Anslut JBL Tuner 2 till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och växla snabbt från radion till dina spellistor.
Spela längre. Tack vare det inbyggda batteriet kan du njuta av dina favoritstationer i upp till 12 timmar.
Ta med dig dina favoritstationer till parken eller poolen. JBL Tuner 2 är vattentålig enligt IPX7, så du kan lyssna nästan var som helst.
Se stationsinformation på den rullande, bakgrundsbelysta LCD-skärmen.
Ställ snabbt in de stationer du föredrar med 5 lättanvända förvalsknappar.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Batteriikonen visas som full när 90–100 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som 2/3 full när 50–90 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som 1/3 full när 15–50 % återstår av batteriet.

Batteriikonen visas som tom och blinkar när 5–15 % återstår av batteriet – produkten behöver laddas nu.

Högtalaren stängs av automatiskt när 0 % återstår av batteriet för att bevara batteriets livslängd.

• Så här kontrollerar du den fasta programvaruversionen:
    Tryck och håll ned knapparna ”Förinställning 1” och ”Förinställning 5” i mer än 10 sekunder.
  • Det finns ett ovanligt problem som gör att vissa DAB-radiostationer inte kan hittas efter en skanning.
    Skulle du uppleva detta har en firmware-uppdatering släppts för att lösa problemet.
    Läs först noga igenom instruktionerna och fortsätt sedan med att installera uppdateringen.

Klicka på nedan länk för att ladda ner uppdateringen:
    JBL TUNER 2

Om du har frågor angående uppdateringen eller installationen är du välkommen att kontakta oss.
  • Återställning för Tuner 2 och Tuner XL görs på följande sätt:
    Återställ till fabriksstandard - Tryck och håll in Preset 1- & Bluetoothknappen under minst 10 sekunder.