JBL Tuner

Bärbar Bluetooth-högtalare med DAB-/FM-radio

5
Mått (cm)
16.5 x 6.6 x 6.6
Mått (inch)
6.49 x 2.59 x 2.59
0.44
0.98
4.1
2,000
3.5
8
Ja

Radio med kristallklart och kraftfullt ljud som kan tas med var som helst.

JBL Tuner är en kompakt och bärbar Bluetooth-högtalare med digital DAB-radio och kristallklart, kraftfullt ljud. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar och -radiostationer var som helst, tack vare  kompakt design och uppladdningsbart batteri som klarar upp till 8 timmars speltid. Om digital täckning inte finns tillgänglig byter du bara till FM-radio. Den har även en lättöverskådlig, bakbelyst och skrollbar LCD-skärm med 5 DAB-/FM-snabbknappar så att du enkelt hittar dina favoritstationer, vilket gör den till det ultimata lyssnartillbehöret när du är på språng.

Njut av ett stort urval av radiostationer och kristallklart ljud med digital DAB-radio.
Njut av traditionella radiostationer med RDS.
Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till åtta timmars speltid.
Den skrollbara, bakbelysta LCD-skärmen ger enkel visning av information om radiostationerna.
Gör det enkelt att ratta in dina favoritstationer genom att använda 5 DAB- och 5 FM-knappar.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Displayen stängs av automatiskt efter 30 sekunder om inga knappar trycks in för att spara batteriet. Om du trycker på någon knapp aktiveras displayen igen. Det går inte att ändra eller stänga av den automatiska visningens tidsgräns.

Högtalaren stängs av automatiskt efter 15 minuters inaktivitet om ingen musik spelas upp i något läge eller någon knapp trycks in (kan inte ändras).