JBL Charge 2

Portabel trådlös stereohögtalare med kraftigt batteri som kan ladda upp dina andra enheter

Såld från 2014 tills 2015

Efterträdande produkt: JBL Charge 2+

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

3.5mm
Bluetooth
Uteffekt (W)
2 x 7.5
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Frequency Response
75Hz – 20kHz
Mått (inch)
3.1 x 7.24 x 2.95
Mått (cm)
7.9 x 18.4 x 7.5
Vikt (kg)
0.54
Vikt (lbs)
1.19
Bluetooth-version
3
Laddningstid (h)
4
Speltid (h)
12
Batterikapacitet (mAh)
6,000
Auto-avstängning
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Powerbank
Ja
Högtalartelefon
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Listen wirelessly. Charge endlessly.

Socialt läge så att alla kan dela sin musik. Nya JBL Charge 2 är en portabel stereohögtalare som ger klassens bästa ljud med dubbla element och två passiva slavbasar som ger djup, exakt basåtergivning som är så kraftig att du kan se hur de vibrerar – till och med när ljudet når dina öron. Med ett 6000 mAh litiumjonbatteri som ger upp till 12 timmars speltid, även när det samtidigt laddar upp din smartphone eller surfplatta, är Charge 2 gjord för att festa hela natten lång – samtidigt som den laddar upp andra enheter via sin USB-port. Den är ett ikoniskt stycke portabelt ljud som gjort för att vara festens centrum var du än placerar den, i vardagsrummet eller ute i naturen. Men förutom det nyligen förbättrade klassledande ljudet och dess förmåga att ladda upp andra bärbara enheter är det dess enastående Bluetooth-funktioner som sätter JBL Charge 2 så långt före konkurrenterna. Du kan enkelt ansluta Charge 2 till alla Bluetooth-förberedda enheter genom ett snabbt tryck på Bluetooth-knappen. Med Bluetooth A2DP- och SBC-kodek som ger kraftfulla trådlösa Bluetooth-möjligheter samt handsfree-högtalartelefon med konferensmikrofon (med brus- och ekoelimineringsteknologi) får både din musik och dina samtal ett särklassigt trådlöst tydligt ljud. Slutligen har du tillgång till den portabla högtalarens sociala Bluetooth-läge, som gör att upp till tre olika användare kan ansluta smartphones och surfplattor trådlöst till en och samma Charge 2. Nu kan du dina vänner turas om att spela era favoritlåtar på en enda högtalare – så att musiken aldrig blir enahanda. JBL:s ljudingenjörer har aldrig varit främmande för att ta itu med de allra största utmaningarna. Charge 2 är ytterligare ett bevis på det klassledand ljud och den banbrytande innovation som ligger i blodet hos oss.

Det spelar ingen roll hur du kopplar in den, spelar på den eller strömmar till den – JBL Charge klarar att leverera kraftigt ljud med bra tryck tack vare sina dubbla element och två passiva slavbasar.
Förutom att ha med portabla Charge 2 i ryggsäcken kan du även spela upp musik på den. Charge 2 har Bluetooth 3.0 så att den kan ansluta till alla Bluetooth-förberedda enheter för trådlösa glada stunder – för att inte tala om att kommunicera med vännerna via Charge 2:s handsfree-högtalartelefon som har brus- och ekoelimineringsteknologi.
Precis som sin långlivade föregångare har JBL Charge 2 ett 3,7 V 6000 mAh litiumjonbatteri så att du kan spela musik i upp till 12 timmar utan att behöva ladda upp batteriet. Och det finns kraft nog över för att ladda upp telefoner, surfplattor och musikspelare. Och det är än mer imponerande om man tänker på det nyligen uppgraderade klassledande ljudet och den totala basåtergivningen.
Hur kul är det att ha det bästa ljudet om man inte kan dela det med sina vänner? Det sociala Bluetoothläget i Charge 2 gör att tre personer kan turas om att spela favoriter från sin smartphone, surfplatta eller dator på samma portabla högtalare – och hela tiden bjuda på nya musikalternativ. Alla Bluetooth-förberedda portabla enheter är hjärtligt välkomna att testa Charge 2:s trådlösa kraft.