Arena 8IW

Inbyggnadshögtalare för vägg med 8-tums baselement

Såld från 2015 tills nu

Produktspecifikationer

Mounting Depth
3-13/16" (97mm)
Compatible Wall Material Thickness
0.5" – 2.0" (130mm – 250mm)
Shipping Units of Measure
Each
Warranty
5 Years
Pre-Construction Bracket Part number
PCK8
Back Box Part Number
FBB8
Impedance
8 ohms
Recommended Amplifier Power
100W
Frequency Response
30Hz - 20kHz
Loudspeaker Sensitivity:88dB 2.83V @ 1m
Low Frequency Driver Size and Material
8" (203mm) Polycellulose Woofer
High Frequency Driver Size and Material
1" (25mm) Silk-Dome Tweeter
Cutout Dimensions
(H x W)
Grille Finished Dimensions
(H x W)

Knappt märkbara. Tills du hör dem.

Högtalarna i den arkitektoniska serien JBL Arena har utformats för att sprida ett fylligt ljud i hela rummet, från golv till tak – oavsett var de installeras. JBL Arena-högtalarna smälter in i hemmiljön, då de inte har någon ram och har försetts med en magnetisk front som går att måla. JBL:s egenutvecklade HDI-waveguide gör att högtalarna fyller rummet med ett biolikt, omslutande ljud från vilken plats som helst – även från hög höjd och positioner som ligger avsides. JBL Arena är redo att integreras i vilket hemmabiosystem som helst, då det har en stabil, pålitlig design och ett XL-2-fäste som passar för montering på väggar och tak med en tjocklek på upp till fem cm. Denna serie är proffsigt designad och matchar de prisbelönta JBL Arena-komponenthögtalarna, och ger därmed en komplett ljudupplevelse i hemmet. Du kommer att förundras över hur sådant spektakulärt ljud kommer från ingenstans.

High Definition Imaging (HDI) waveguide-tekniken har sina rötter i den legendariska JBL M2 Master Reference Monitor. Datoroptimerad positionering av element och integration av delningsfilter ger perfekta prestanda och en verklighetstrogen ljudbild i hela rummet, oavsett placering. Bevisad akustisk överlägsenhet genom rigorösa tester och verkliga utvärderingar.
Högtalarna är nästan osynliga och smälter sömlöst in i väggens eller takets struktur. Lika glädjande för audiofiler som för inredningsarkitekter, då högtalare med full spridning kan målas och integreras i vilken konfiguration eller installation som helst. Utformade för en skräddarsydd installation med en helt sömlös design och ljud som fyller hela rummet.