JBL Xtreme 4

Bärbar vattentät högtalare med massivt JBL Pro-ljud och en praktisk axelrem

Såld från 2024 tills nu

Föregående produkt: JBL Xtreme 3

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Element
2 st 2,75-tums (70 mm) baselement/ 2 st 0,75-tums (20 mm) diskantelement
Uteffekt
2 x 30 W RMS till bas + 2 x 20 W RMS till diskant (AC-strömläge)2 x 20 W RMS till bas + 2 x 15 W RMS till diskant (batteriläge)
Frekvensåtergivning
44 Hz–20 kHz
Signal/brus-förhållande
>80 dB
2,4 GHz SRD-frekvensintervall
2 407–2 475 kHz
SRD-sändareffekt: <10 dBm(EIRP)
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
44 Hz - 20k Hz
Mått (inch)
11.69 x 5.87 x 5.55
Mått (cm)
29.7 x 14.9 x 14.1
Vikt (kg)
2.1
Vikt (lbs)
4.63
Bluetooth-version
5.3
Laddningstid (h)
3.5
Speltid (h)
24
IPX-klassificering
IP67
Charging cable
Ja
Powerbank
Ja
Flerpunktsanslutning
Ja
Vattentät
Ja
Wireless
Ja
Dustproof
Ja
Snabbladdning
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Bluetooth
Ja

Dags att skruva upp volymen!

Dags att skruva upp volymen! Den bärbara och vattentäta högtalaren JBL Xtreme 4 levererar massivt JBL Pro-ljud på nästa nivå med fantastisk dynamik, även på högsta volym, tack vare två kraftfulla baselement och två diskantelement. Dubbla pumpande passiva JBL-element ger djupare bas som känns. Vill du ta med musiken utomhus? En praktisk axelrem gör det lättare att ta med högtalaren och de robusta stötskydden i gummi samt IP67-klassad vatten- och dammtäthet gör att ett plötsligt skyfall eller ett dopp i vattnet inte sätter stopp för allt det roliga. När det är dags att skapa en ännu större ljudupplevelse kan du parkoppla två Xtreme 4 för stereoljud. Eller använd Auracast på nästa fest för att ansluta Xtreme 4 till kompatibla bärbara JBL-högtalare, så att dina vänner som slappar vid poolen får samma spellista som de som hänger inomhus. 24 timmars speltid och en praktisk batteribank till din enhet gör att du inte behöver ladda förrän nästa morgon. Den är dessutom tillverkad av återvunnen plast och återvunnet tyg. JBL Xtreme 4 ger dig fantastiskt ljud – var du än är.

Två baselement, två kraftfulla element och dubbla, pumpande JBL-basradiatorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djupare bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.
Ditt lyssningsäventyr kan vara en hel dag. Ta med dig JBL Xtreme 4 från rum till rum, ut till festen i trädgården eller till stranden. Tack vare 24 timmars batteritid kan du spela musik tills solen går ner – och kommer tillbaka upp igen – innan du behöver ladda. Tryck bara på Playtime Boost för att förlänga speltiden med ytterligare sex timmar. Den justerar och optimerar prestandan för starkare och renare ljud.
Högtalaren kan bäras på en axel eller justeras till ”crossbody” beroende på stil eller humör.
Få ut mesta möjliga av din högtalare. AI Sound Boost analyserar den inkommande signalen i realtid medan en AI-algoritm används för att förutsäga högtalarnas rörelser och effektsvar. Den driver elementet till sin maximala kapacitet och utnyttjar dynamikområdet för ett bättre och kraftfullare ljud. Den minskar också förvrängningen, även vid hög volym, vilket maximerar baseffekten och den totala ljudstyrkan.
Den vatten- och dammtäta IP67-klassade JBL Xtreme 4 är en bärbar högtalare som kan användas i praktiskt taget alla miljöer, från poolpartyn till picknick på stranden.
Vill du ha ännu större JBL Pro-ljud? Para ihop två Xtreme 4-högtalare i stereo för en bredare ljudbild. Till de största festerna kan du ansluta flera JBL-högtalare trådlöst med Auracast. Du kan också pumpa upp festen med JBL PartyBoost genom att använda JBL Portable-appen för att parkoppla Xtreme 4 med andra JBL PartyBoost-kompatibla högtalare.
Sätt inte de roliga stunderna på paus. Med den inbyggda batteribanken i JBL Xtreme 4 kan du ladda dina enheter utan att pausa musiken.
Vill du ha en högtalare med ännu längre livslängd? Byt ut det laddningsbara batteriet* i tre enkla steg så får din JBL Xtreme 4 full effekt igen.*Utbytbart batteri säljs separat
Behöver du en snabb boost som räcker hela festen? Med tio minuters laddning får du ytterligare två timmars musik.
Använd JBL Portable-appen för att få uppdateringar, produktsupport och låsa upp funktioner, allt direkt från din telefon. Finjustera ditt ljud med flera alternativ för EQ-förinställningar. Eller välj en helt anpassningsbar equalizer för att justera höga, medelhöga och låga toner – så att din musik passar dig.
JBL Xtreme 4 innehåller återvunnen plast och återvunnet tyg i högtalarmaskeringen. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • Med Xtreme PÅ, håller du knapparna för VOL+ och Pause/Play intryckta under 5–6 sekunder. Xtreme stängs av och har nu återställts.
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.
  • Din JBL-högtalare är vattentät med en IPX7-rating. (IPX7 innebär att enheten klarar av nedsänkning till 1 meters djup i upp till 30 minuter.) För att din högtalare ska bibehålla utseende och funktion bör du rengöra den med färskvatten efter användning i simbassäng eller i havet. Torka därefter av alla höljen och områden där vatten kan samlas. Standard för vattentäthet avser kranvatten. Kemikalier och salt i din simbassäng eller från havet kan skada tätningarna eller enhetens yta med tiden om den inte sköljs av efter användning.