JBL Pulse 5

Bärbar Bluetooth-högtalare med ljuseffekter

Uteffekt (W)
30 W RMS for Woofer, 10 W RMS for Tweeter
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
58 Hz - 20 kHz (axial, -6 dB )
Mått (inch)
4.2 x 8.5 x 5.2
Mått (cm)
10.7 x 21.4 x 13.2
1.47
3.2
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frekvens
2407 MHz - 2475 MHz
Bluetooth-sändareffekt
< 10 dBm (EIRP)
5.3
4
12
JBL PartyBoost
Ja
Ljusshow
Ja

Ljud du kan se

Lys upp varje ögonblick med den spektakulära, programmerbara 360-graders ljusshowen i JBL Pulse 5 som synkroniseras med musikrytmen med djup bas och kraftfullt JBL Original Pro-ljud i alla riktningar i en vatten- och dammtät design. Den kraftiga remmen gör att du kan ta med dig denna bärbara damm- och vattentäta Bluetooth-högtalare från trädgården till stranden och vidare. Dansa till gryningen med 12 timmars speltid eller använd PartyBoost och parkoppla flera kompatibla högtalare när du vill höja volymen och förbättra upplevelsen.

Lys upp natten med spektakulära färger i 360 grader som synkas med rytmen från dina favoritlåtar. Eller matcha ditt humör genom att anpassa den större, djärvare ljusshowen på Pulse 5:s större transparenta hölje med JBL Portable-appen.
Du får rent, kraftfullt JBL Original Pro-ljud i alla riktningar genom separata diskantelement medan det passiva baselementet längst ner på högtalaren levererar djup bas – så att musiken verkligen känns.
Till poolen. Till parken. JBL Pulse 5 är vatten- och dammtät enligt IP67 så du kan ta med din högtalare överallt.
Lyft varje ögonblicket, dag som natt, med upp till 12 timmars batteritid från en enda laddning.
Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Original Pro-ljud.
Med Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare för ett kraftfullt stereoljud eller koppla samman flera PartyBoost-kompatibla enheter för oändliga ljudmöjligheter.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.
  • PartyBoost-funktionen är inte tillgänglig när din JBL-högtalare är ansluten till en dator via Bluetooth. Detta är en teknisk begränsning. När högtalaren är ansluten till en dator fungerar den som den primära enheten. Det gör att JBL-högtalaren inte har kontroll över att återsända Bluetooth-signalen till andra JBL-högtalare.

OBS! Högtalare som påverkas av detta är JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 och JBL Boombox 2, samt alla framtida produkter med PartyBoost-funktionen.
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.

• Om du har problem med ljudförvrängning eller bortfall, försök med följande:

• Flytta ljudkällan närmare högtalarna

• Flytta högtalarna närmare varandra

• Se till att den strömmande högtalaren (värden) endast ansluter till en ljudkälla, bryt Bluetooth-anslutningen mellan den strömmande högtalaren (värden) och den andra ljudkällan

• Se till att ljudkällan ansluter till en strömmande högtalare (värden), bryt Bluetooth-anslutningen mellan ljudkällan och andra högtalare

• Starta om båda högtalare och ljudkällan

• Se till att högtalarna inte står för nära andra källor med en trådlös signal, detta kan störa förbindelsen

• Parkoppla om ljudkällan med din högtalare

• Om du strömmar ljudinnehåll från internet, kan det finnas problem internetuppkopplingen och inte med själva högtalaren

• 1. Sätt på båda högtalarna.
    2. Anslut din enhet till en av de två högtalarna via Bluetooth.
    3. Börja strömma musik till den första högtalaren (för bästa resultat ska du spela upp musik på den här högtalaren i mer än 20 sekunder innan du fortsätter med nästa steg).
    4. Öppna JBL Portable-appen.
    5. Låt appen detektera högtalaren som spelar musik.
    6. När den detekterats trycker du på knappen Connect/Partyboost på båda högtalarna.
    7. Låt appen identifiera båda högtalarna.
    8. Klicka på knappen Partyboost så visas alternativen Party och Stereo, välj Stereo.

Observera: Stereoläget kan enbart aktiveras när två högtalare av samma modell används.
    Exempelvis kan du inte använda Stereo-läge med en Flip 5 och en Flip 6, då kan du bara använda Party-läge.
    Det går inte heller att koppla samman högtalarmodeller med Connect och Connect+ och inte heller att parkoppla högtalare med Partyboost.

• 1. Anslut den första JBL PartyBoost-högtalaren till din telefon och låt musiken fortsätta spela (för bästa resultat spela upp musik på den här högtalaren i mer än 20 sekunder innan du fortsätter med nästa steg).
    2. Tryck på PartyBoost-knappen på den första högtalaren.
    3. Slå på den andra högtalaren som du vill ansluta i PartyBoost-läget.
    4. Tryck nu på PartyBoost-knappen på den andra högtalaren.
    5. Efter några sekunder ska båda PartyBoost-högtalarna anslutas och spela tillsammans.
    När musiken har startats kan det ta några sekunder innan ljudet hörs från båda högtalarna.