JBL PartyBox Ultimate

JBL PartyBox Ultimate är en enorm, kraftfull partyhögtalare med överlägset JBL Pro-ljud och en livfull ljusshow. Den är stänksäker och har robusta hjul för enklare transport.

Såld från 2023 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
1100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
30Hz-20KHz (-6dB)
Mått (cm)
45.5 x 105.0 x 44.0
Mått (inch)
17.9 x 41.3 x 17.3
Vikt (kg)
39.5
Vikt (lbs)
87.1
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvens
2400 MHz – 2483.5 MHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
≤15dBm (EIRP)
Bluetooth-version
5.3
Built-in Wi-Fi
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Bluetooth
Ja
JBL One App
Ja
Ljusshow
Ja
Stänksäker
Ja
Wireless
Nej
IPX-klassificering
IPx4
-
*Ett abonnemang på en högupplöst musiktjänst krävs för att lyssna på uppslukande musik i Dolby Atmos. Kontrollera abonnemangsavgifterna i din region.

Fest utan gränser

JBL PartyBox Ultimate fyller lika mycket utrymme som du har med överlägset JBL Pro-originalljud, förstärkt med en omslutande Dolby Atmos-upplevelse via Wi-Fi*. Eftersom alla på en fest älskar schysst ljud, oavsett om de visar det på dansgolvet eller hänger i kulisserna. Tillsammans med ljud som är kristallklart även när det är som högst, kommer dina gäster att kunna njuta av en otrolig ljusshow med fängslande stjärnljus, coola ljusspår och stroboskopeffekter, som alla rör sig i synk med din beat. Gör det enkelt genom att streama din favoritspellista. Eller ställ dig på scenen själv, med ingångar för två mikrofoner och en gitarr. Oavsett hur kvällen slutar kan du skapa ditt eget flow med hjälp av de roliga interaktiva effekterna från JBL PartyPad™. Planerar du något ännu större? Förvandla din fest till ett minnesvärt event. Trådlös parkoppling och anslutning till flera högtalare är enkelt att konfigurera och anpassa med JBL One-appen. Den stänksäkra JBL PartyBox Ultimate är självjusterande, den låter superbra oavsett var du ställer den. Tänk på den häftigaste festen någonsin - och tänk sedan ännu större. Det är vad JBL PartyBox Ultimate är gjord för.

JBL PartyBox Ultimate kan täcka ett enormt utrymme – som två hela basketplaner – med överlägset JBL Pro-ljud. Med två element och mellanregisterhögtalare för att ge ett högre ljud. Dubbla diskantelement och ett par subwoofers innebär att det kommer att finnas mer än tillräckligt med bas för även de mest dedikerade fansen, medan Dolby Atmos* ger uppslukande 3D-effekter. Detta sådant dånande ljud som du inte bara hör, utan känner. * Ett abonnemang på en högupplöst musiktjänst krävs för att lyssna på uppslukande musik i Dolby Atmos. Kontrollera abonnemangsavgifterna i din region.
Ljus, färg, fest! Förvandla lokalen till en fängslande, fullständig sensorisk upplevelse med den största flerdimensionella ljusshowen en partyhögtalare kunnat fixa. Den har en unik stjärnklar natteffekt, coola ljusspår, stroboskop-effekter och till och med ljus som projicerar på alla ytor den står på. Allt synkroniseras med din musik och kan enkelt styras via de strömlinjeformade, användarvänliga reglagen på den övre panelen eller via JBL One-appen.
Strömma högupplöst musik var som helst med JBL PartyBox Ultimate, inklusive 3D Dolby Atmos via Wi-Fi. Ringa ett samtal eller bläddra i ditt flöde? Gör det – det stoppar inte musiken. Byt enkelt till Bluetooth och fortsätt njuta av sömlösa ljudupplevelser oavsett om du är inomhus eller utomhus.
Få festen att rulla med breda, robusta hjul och ett greppvänligt handtag som gör denna stora högtalare förvånansvärt enkel att transportera. En enkel men effektiv kabelhantering ser till att sladdarna aldrig kommer i vägen för dig. * Växelström krävs
Oavsett om du festar med vänner på uteplatsen eller sippar på drinkar vid poolen är JBL PartyBox Ultimate stänkskyddad enligt IPX4 och du behöver aldrig oroa dig för att festen blir för blöt och vild.
Vill du ha ännu mer dånande JBL Pro-ljud? Stereoparkoppla två högtalare och få en bredare ljudbild. För dina största evenemang kan flera PartyBox-enheter anslutas trådlöst.
Ta med levande talang i mixen. Det är lätt att sjunga och spela tillsammans med gitarr och dubbla mikrofoningångar. Med karaoke EQ-justering och den inbyggda ljusshowen kommer alla att låta – och se ut – som superstjärnor.
Oavsett hur saker och ting utvecklas kan du skapa ditt eget festflöde med hjälp av de roliga interaktiva effekterna i JBL PartyPad, bekvämt placerade på PartyBox Ultimates övre panel. Tre enkla fingerrörelser – tryck, håll och svep – släpp loss och remixa DJ-kvalitetsljudeffekter som gör att alla blickar vänds mot dig.
Med JBL One-appen är det enklare än någonsin att styra musiken, uppdatera EQ-inställningarna och anpassa färger och mönster i ditt ljusspel för att få en perfekt festkänsla.
Oavsett var du befinner dig – inomhus eller utomhus – kommer JBL PartyBox Ultimate automatiskt att anpassa sig efter omgivningen varje gång du sätter på den. Så du får alltid den bästa musikaliska upplevelsen, vart festen än tar dig.

Vanliga frågor och Så här går det till

15 resultat
  • Lysdioderna på den övre panelen blinkar eftersom OTA-firmware-uppdateringen pågår. Produkten ska fungera när uppgraderingen är klar. Det kan ha orsakats av ett tidigare avbrott i en uppdatering.

Det bör gå att lösa problemet genom att göra följande:

• Anslut strömkabeln och vänta i minst fem minuter tills Partybox Ultimate har slutfört uppdateringen.
    • Om Partybox Ultimate slutar blinka, men inte kan slås på, utför en fabriksåterställning genom att trycka på de två knapparna nedan i mer än 10 sekunder: Moment (hjärtsymbol) och Play (eller via JBL One-appen). När detta är gjort trycker du på strömknappen.
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • (1) Välj den JBL soundbar eller högtalare som du vill byta namn på
    (2) Öppna supportpanelen och välj "Byt namn på min produkt".
    (3) Tryck på det aktuella namnet och skriv in det nya namnet
    (4) Tryck på SPARA
  • När högtalaren eller soundbaren är ansluten till nätverket skickas uppgraderingar av programvaran automatiskt till produkten via Wi-Fi eller Internet, om tillgängligt
  • I JBL ONE-appen:
    (1) Gå till Mina produkter och välj din produkt
    (2) Välj supportpanelen
    (3) Under Allmänt, välj Produktsupport
  • Om du inte kan strömma musik med AirPlay kan du använda JBL ONE-appen. Följ anvisningarna nedan:
    (1) Öppna Inställningar.
    (2) Välj Tredjepartstjänst.
    (3) Välj AirPlay-panelen.
    (4) Välj Återställ AirPlay.
  • JBL:s trådlösa mikrofonset gör det möjligt att ansluta 2 x trådlösa mikrofoner* till valfri Partybox-modell ** med en dongel ansluten till mikrofoningången. Dessutom kan en 3:e trådbunden mikrofon – som JBL PBM100 trådbunden mikrofon, också anslutas till den omkopplingsbara gitarr/mikrofon 2-ingången (endast tillgänglig på vissa Partybox-modeller). Detta kommer också att fungera när den icke-omkopplingsbara gitarringången används på andra Partybox-modeller. Detta kommer dock att kringgå karaokeeffekterna, inklusive eko för den anslutna mikrofonen och generellt ha en något annorlunda ljudkaraktär/-klang till en mikrofoningång.

*Detta inkluderar Partybox On-The-Go, maximalt två trådlösa mikrofoner kan anslutas och användas samtidigt. Den medföljande standardmikrofonen till Partybox On-The-Go kan endast anslutas till den Partybox On-The-Go som den medföljde. Den kan inte heller anslutas trådlöst till andra Partybox-modeller eller bärbara högtalare än den Partybox On-The-Go som den medföljde. Endast en trådlös standardmikrofon för Partybox On-The-Go kan anslutas åt gången såvida inte användaren köper till en extra trådlös JBL-mikrofon (säljs separat), en reservdel fungerar endast som en reservdel, inte samtidigt.

PartyBox-modellMikrofonarrangemangIngångar som användsMAX
    ** Encore1 trådlös (förparad, ingår) ELLER 2 trådlösa (säljs separat, den andra mikrofonen måste parkopplas manuellt enligt beskrivningen i bruksanvisningen)Ej tillämpligt – trådlös (förparad, ingen trådbunden mikronfonport)2
    100/110/Encore Essential1 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    200 1 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    3001 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    310/310 MC*/710/Ultimate1 trådbunden OCH 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång OCH mikrofon-/gitarringång3
    10001 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    On-The-Go/On-The-Go Essential1 trådbunden OCH 1 trådlös (förparad, ingår)
    ELLER

2 trådlöst (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)
    Mikrofoningång OCH Ej tillämpligt – trådlös (förparad)
    ELLER
    Mikrofoningång (den i förväg parkopplade mikrofonen fungerar inte samtidigt när dongeln används)
    2
    ELLER
    2
    * Partybox 310 MC – är en standard Partybox 310, som levereras med 1 x trådbunden mikrofon (PBM100).
  • Ja, men JBL ONE-appen ger bättre kontroll över soundbaren eller högtalaren.
    I appen kan du anpassa hur soundbaren eller högtalarens funktion, till exempel:
    • Ställa in equalizern
    • Konfigurera vår nya funktion som heter: Mitt ögonblick
    • Ansluta dina favorittjänster för strömning av musik.
  • Ja!
    Med hjälp av JBL ONE-appen kan du ändra soundbarens eller högtalarens equalizer-inställning som du vill genom att ställa in de olika frekvenserna och skapa en personlig equaliserinställning:
    • BAS: Justera det lägre registret, det vill säga ljud från instrument som bas och bastrumma.
    • MELLANREGISTRET: Justera mellanregistret, t.ex. mänskligt tal.
    • DISKANT: Justera det högre registret för ett klart och tydligt ljud.
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.