JBL Partybox Encore Essential

Bärbar partyhögtalare med kraftfullt 100 W-ljud, inbyggt dynamiskt ljusspel och stänksäker design.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
50 Hz - 20k Hz @-6dB
Mått (cm)
27.6 x 32.7 x 29.3
Mått (inch)
10.87 x 12.87 x 11.54
Vikt (kg)
5.9
Vikt (lbs)
13
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
≤ 15 dBm (EIRP)
Bluetooth-version
5.1
Laddningstid (h)
3.5
Speltid (h)
6
Ljusshow
Ja
Stänksäker
Ja
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Wireless
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
IPX-klassificering
IPx4

Den bärbara högtalaren JBL PartyBox Encore Essential ger dig sex timmars oavbruten underhållning. Med ett enkelt grepphandtag och stänksäker design kan du alltid ta festen med dig. Dansar du på stranden? Chillar du vid poolen? Håll igång musiken var som helst med fantastiskt JBL Original Pro-ljud och djup bas. Låt den coola inbyggda ljusshowen skapa stämningen eller använd True Wireless Stereo-tekniken för att para ihop högtalare för ett ännu större ljud. Du har alltid kontroll med PartyBox-appen, som låter dig anpassa din musik och färgen på dina ljusspel för att skapa den perfekta känslan.

Inget slår det fantastiska JBL Original Pro-ljudet med djup bas.
Det dynamiska ljusspelet har roligt ringljus och en cool stroboskopeffekt som synkroniseras med takten i din musik.
Ingen kontakt? Inget problem. JBL PartyBox Encore Essential håller festen igång var du än är med upp till sex timmars speltid.
Dansar du på stranden? Festar vid poolen? JBL PartyBox Encore Essential är stänksäker enligt IPX4, så du aldrig behöver oroa dig över att festen blir för blöt eller vild.
Kliv in i rampljuset. Förvandla vilken fest som helst till en karaokefest med ingång för en trådbunden mikrofon.
Räcker det inte med en JBL PartyBox? Parkoppla två högtalare trådlöst via True Wireless Stereo-teknik (TWS) för ännu större och mäktigare ljud.
Med JBL PartyBox-appen är det enklare än någonsin att styra musiken, uppdatera inställningarna och anpassa färgerna på ditt ljusspel för att få en perfekt festkänsla.
Strömma dina låtar trådlöst via Bluetooth, anslut ett USB-minne eller koppla in en aux-kabel. JBL PartyBox Encore Essential erbjuder ultimat anpassningsförmåga för din musik.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • Demoläge

1. Tryck på knappen Uppspelning och förstärkning samtidigt i 5 sekunder.
    2. Beroende på i vilket läge JBL Partybox är kan du antingen öppna eller inaktivera demoläget.
      1. OBS! I Demo-läget kan du inte använda JBL Partybox, eftersom de flesta funktioner och knappar inte fungerar.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • Det är möjligt att para ihop två JBL PartyBox-högtalare genom TWS-läget (True Wireless Stereo).

Partybox On-The-Go/100:
    Parkoppla bara vänster PartyBox först och låt höger PartyBox vara avstängd. Högtalaren som har parkopplats först tilldelas automatiskt vänster kanal. Slå nu på den högra PartyBox-högtalaren och fortsätt med TWS-parning (detaljerad info nedan).

PartyBox 200/300/1000:
    En knapp (L/R) på baksidan av högtalarna används för att tilldela rätt kanal till högtalarna efter parkopplingen.
    För att aktivera TWS-läget trycker du och håller Bluetooth-knappen på den första högtalaren nedtryckt i ca. 5 sekunder tills meddelandesignalen hörs. Därefter trycker du och håller ner Bluetooth-knappen på den andra högtalaren tills meddelandesignalen hörs (se nedan). TWS-läget är nu aktiverat. För att inaktivera TWS, trycker du och håller in Bluetooth-knappen på en av högtalarna eller stänger av en av högtalarna.
    Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
    Tryck på knapparna som är märkta TWS på båda högtalarna för att ansluta dem i TWS-läge (se objekt 2 i bilden nedan, med två högtalare på knappen).
    TWS kan aktiveras och inaktiveras på distans i JBL Partybox-appen, utöver att tilldela de vänstra och högra kanalerna till rätt högtalare.
    När TWS-anslutningen har ställts in kommer den att vara i stereoläge som standard om båda högtalarna är av samma modell, annars kommer högtalarna att vara i Party-läge som standard om olika Partybox-modeller används. Du kan också växla mellan stereo- och partyläge i JBL PartyBox-appen om två av samma Partybox-modeller används.

Observera: TWS-läget kan endast aktiveras när högtalarna är av samma modell med undantag för PartyBox 200 och PartyBox 300, vilka kan parkopplas via TWS. Det är inte möjligt att aktivera TWS med en PartyBox 1000 och en PartyBox 300. Det är inte möjligt att aktivera TWS med en PartyBox 100 och PartyBox 200. Det är dock möjligt att ansluta högst två av antingen Partybox 110, 310, 710 eller Encore/Essential, tillsammans i Party-läge – de två högtalarna behöver då inte vara av samma modell, men Stereo-läget är inte möjligt.
  • JBL:s trådlösa mikrofonset gör det möjligt att ansluta 2 x trådlösa mikrofoner* till valfri Partybox-modell ** med en dongel ansluten till mikrofoningången. Dessutom kan en 3:e trådbunden mikrofon – som JBL PBM100 trådbunden mikrofon, också anslutas till den omkopplingsbara gitarr/mikrofon 2-ingången (endast tillgänglig på vissa Partybox-modeller). Detta kommer också att fungera när den icke-omkopplingsbara gitarringången används på andra Partybox-modeller. Detta kommer dock att kringgå karaokeeffekterna, inklusive eko för den anslutna mikrofonen och generellt ha en något annorlunda ljudkaraktär/-klang till en mikrofoningång.

*Detta inkluderar Partybox On-The-Go, maximalt två trådlösa mikrofoner kan anslutas och användas samtidigt. Den medföljande standardmikrofonen till Partybox On-The-Go kan endast anslutas till den Partybox On-The-Go som den medföljde. Den kan inte heller anslutas trådlöst till andra Partybox-modeller eller bärbara högtalare än den Partybox On-The-Go som den medföljde. Endast en trådlös standardmikrofon för Partybox On-The-Go kan anslutas åt gången såvida inte användaren köper till en extra trådlös JBL-mikrofon (säljs separat), en reservdel fungerar endast som en reservdel, inte samtidigt.

PartyBox-modellMikrofonarrangemangIngångar som användsMAX
    ** Encore1 trådlös (förparad, ingår) ELLER 2 trådlösa (säljs separat, den andra mikrofonen måste parkopplas manuellt enligt beskrivningen i bruksanvisningen)Ej tillämpligt – trådlös (förparad, ingen trådbunden mikronfonport)2
    100/110/Encore Essential1 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    200 1 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    3001 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    310/310 MC*/710/Ultimate1 trådbunden OCH 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång OCH mikrofon-/gitarringång3
    10001 trådbunden ELLER 2 trådlösa (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)Mikrofoningång2
    On-The-Go/On-The-Go Essential1 trådbunden OCH 1 trådlös (förparad, ingår)
    ELLER

2 trådlöst (trådlöst mikrofonset måste användas, säljs separat)
    Mikrofoningång OCH Ej tillämpligt – trådlös (förparad)
    ELLER
    Mikrofoningång (den i förväg parkopplade mikrofonen fungerar inte samtidigt när dongeln används)
    2
    ELLER
    2
    * Partybox 310 MC – är en standard Partybox 310, som levereras med 1 x trådbunden mikrofon (PBM100).
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.

• Den här modellen stöds av JBL Partybox-appen.
    Hämta JBL Partybox-appen från App Store eller Google Play och installera den för att använda följande funktioner:

INSTÄLLNINGAR: OTA-uppdatering | Version av inbyggd programvara | Snabbstartsguide

FJÄRRKONTROLL: Musikuppspelning – spela/pausa och byt spår | Karaoke – bas/diskant/eko | DJ-ljudeffekt – här kan du byta vilka samplingar du hör när du trycker på de tre ljudeffektsknapparna på ovansidan, eller spela alla de tillgängliga ljuden på en skärm | Kontroll på ovansidan | Välj källa | Basförstärkning – på/av

LJUSSHOW: Anpassa din ljusshow i realtid – byt ljusteman och animationer så att de passar ditt humör | Sätt på eller stäng av animationer | Sätt på eller stäng av stroboskopet | Anpassa färgen (förinställningar eller färgpalett) | SOLO-läge

VRID UPP VOLYMEN: Anslut i TWS, byt stereokanaler och aktivera Party-läge
  • Du kan koppla ihop av samma Partybox-modeller (t.ex. 2 x Partybox 310 eller 2 x Partybox 100) i TWS-läget genom att trycka på och hålla ned Bluetooth-knappen på båda högtalarna i 5 sekunder, eller genom att trycka på de särskilda TWS-knapparna på bakpanelerna på båda högtalarna på Partybox 110, 310 och 710. Det är möjligt att koppla ihop två Partybox-modeller med trådbunden anslutning (t.ex. 1 x Partybox 310 och 1 x Partybox 100). Det går även att koppla ihop två Partybox-modeller trådlöst i Party-läge men detta är endast möjligt med de nyare Partybox-modellerna – Partybox 110, 310 och 710. Partybox 200 och 300 kan parkopplas i TWS-läge eftersom de är samma modell förutom att det finns ett batteri i Partybox 300. Om du ansluter ett instrument eller en mikrofon till en Partybox-högtalare medan du använder TWS, kommer instrumentet eller mikrofonen som är ansluten till en högtalare endast att höras i denna högtalare. Du kommer inte att höra instrumentet eller mikrofonen i båda högtalarna. Om det är nödvändigt att få instrument att spelas upp av två eller flera PartyBox-högtalare är det möjligt att använda en RCA- eller aux-kabel – ansluten från RCA- eller aux- eller kedjekopplingsutgången på högtalaren som instrumentet eller mikrofonen är ansluten till, med kabel till RCA- eller aux- eller kedjekopplingsingång på den sekundära högtalaren. Alternativt kan en liten mixningskonsol användas för att ansluta ljudkällor till denna mixer och sedan skicka den mixade ljudsignalen till högtalarna med en kabelanslutning.
  • Återställa Partybox till fabriksinställningarna

1. Tryck och håll nere "Play/Pause" och "ljus"-knapparna i > 10 sekunder.
    2. Partybox stängs av och slås på igen och återställs nu.