JBL PartyBox Club 120

Bärbar partyhögtalare med kraftfullt JBL Pro-ljud, spännande ljusspel, stänkskyddande hölje, vikbart handtag och utbytbart batteri

Såld från 2024 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
160
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
40 Hz - 20 kHz (-6dB)
Mått (cm)
28.8 x 57 x 29.7
Mått (inch)
11.4 x 22.4 x 11.7
Vikt (kg)
14.1
Vikt (lbs)
24.35
Bluetooth-version
5.3
Laddningstid (h)
3.5
Speltid (h)
12
3,5 mm ljudingång
Ja
Bluetooth
Ja
Karaoke-funktion
Ja
Ljusshow
Ja
Multi-point Connection
Ja
Stänksäker
Ja
IPX-klassificering
IPX4
Gitarringång
Ja
Mikrofoningång
Ja
Dubbla mikrofon- och gitarringångar
Ja
Strömkabel (typen beror på region)
Ja
AI Sound Boost
Ja

Ren festenergi

JBL PartyBox Club 120 ger partystämning var den än placeras. Kraftfullt JBL Pro-ljud fyller luften medan ett förtrollande ljusspel med stjärnljus, svala ljusspår och stroboskopeffekter synkas i takt med musiken. Parkoppla direkt med vilken Bluetooth-enhet som helst och streama din favoritspellista eller dela din egen musik med hjälp av mikrofon- och gitarringångarna. Du kan alltid styra festens flöde med roliga interaktiva festeffekter från JBL PartyBox-appen. Ett vikbart ergonomiskt handtag gör PartyBox Club 120 lätt att ta med sig överallt, och tack vare den stänkskyddade konstruktionen störs den inte av lite regn. Den ger upp till 12 timmars speltid – och om festen fortfarande håller på då så kan du bara byta ut batteriet och fortsätta hålla igång musiken och lamporna. Om du vill ha ännu större upplevelser kan du koppla ihop två JBL PartyBox Club 120 i stereo och få en bredare ljudbild, eller använda JBL PartyBox-appen för trådlös anslutning av flera högtalare med JBL Auracast. Kom till festen med JBL PartyBox Club 120.

Rocka till kraftfullt JBL Pro-ljud som ger tydligt, dynamiskt ljud och djupare bas även på högsta volym.
Kombinera det fantastiska ljudet med ett spännande futuristiskt ljusspel med stjärnljus, coola ljusspår och stroboskopiska ljuseffekter i takt med musiken.
Dansa från lunch till midnatt med upp till 12 timmars speltid, på en enda laddning. Och om det bara är uppvärmningen behöver du bara byt batteri* och fortsätta. Dessutom får du ytterligare 80 minuters speltid med bara 10 minuters snabbladdning. *Utbytbart batteri säljs separat
Tack vare det hopfällbara handtaget kan du lätt ta med dig PartyBox Club 120 överallt. Högtalaren har en ergonomisk utformning med en jämn viktfördelning och är lätt att bära med sig.
Med JBL PartyBox Club 120 kan du festa med vänner i parken eller på stranden då den är stänksskyddad enligt IPX4, vilket innebär att lite regn inte hindrar det roliga.
Få ut max ur din högtalare. AI Sound Boost analyserar den inkommande signalen i realtid medan en AI-algoritm används för att förutsäga högtalarnas rörelse och effektsvar. Det driver elementet till sin maximala kapacitet och utnyttjar dynamikomfånget för ett bättre och kraftfullare ljud. Det ger också minskad förvrängning, även vid hög ljudvolym, med maximal baseffekt och ljudstyrka.
Vill du ha ännu mer mäktigt Original JBL Pro Sound? Parkoppla två högtalare i stereo för en bredare ljudbild. För de största evenemangen kan flera JBL Auracast-kompatibla PartyBox-högtalare anslutas trådlöst med Auracast™.
Mixa med en live-talang. Det är lätt att sjunga och spela tillsammans med gitarringång och dubbla mikrofoningångar. Med karaoke EQ-justering och den inbyggda ljusshowen kommer alla att låta – och se ut – som superstjärnor.
Med JBL PartyBox-appen är det enklare än någonsin att styra musiken, uppdatera inställningarna och anpassa färger och mönster på ditt ljusspel för att få en perfekt festkänsla.
JBL PartyBox Club 120 innehåller återvunnen plast. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Återställa Partybox till fabriksinställningarna

1. Tryck och håll nere "Play/Pause" och "ljus"-knapparna i > 10 sekunder.
    2. Partybox stängs av och slås på igen och återställs nu.