JBL Spark

Trådlös Bluetooth®-stereohögtalare

Såld från 2013 tills nu

Tillverkade i: China

Bluetooth
Available Finishes
Red, Blue, Yellow
Power Consumption
2x7W
Frequency Response
76Hz - 20KHz
Signal-to-Noise Ratio
88dB at 7W
Height (in)
6-1/2
Width (in)
7-3/32
Width (mm)
180
Height (mm)
165
Dimensions
180mm x 165mm

Brand new looks, same JBL sound

Sparks utseende och ljud överträffar förväntningarna.<CRLF>Med JBL Spark får du bästa möjliga ljud i roligt och unikt utseende som är lika personligt som din musiksmak. På insidan är Spark en JBL-stereohögtalare som bara bryr sig om bästa möjliga ljudupplevelse, på utsidan har Spark ett coolt utseende som ingen högtalare vågat sig på tidigare.<CRLF>Med sin megafonform och trådlös Bluetooth kan Spark spela dina favoritlåtar från din surfplatta eller smartphone och fylla rummet med din musik. Välj Spark i dina favoritfärger och kolla hur väl den passar stilen du har hemma och hur den ger inredningen en extra krydda av färg och ljud. Häng den på väggen, lägg den på bordet eller på en hylla – Spark passar in överallt så du har alla möjligheter med ett musiksystem på ett nytt och spännande sätt.

Sparks coola design har genomskinligt skal, robust metallfront, tygklädd kabel och matchande JBL-nätadapter. Med andra ord passar Spark in överallt och ser ut – och låter – som om den hör hemma
När det gäller kompatibilitet visar Spark vägen med ögonblicklig trådlös ljuduppspelning från alla Bluetooth®-enheter som surfplattor, smartphones, datorer och mediaspelare
När det heter JBL är det klart att det låter bra. Sparks dubbla högtalarelement och avstämda basport ger kanonljud och överraskande kraft. Man kan inte tro att det är en högtalare – förrän du hör alla detaljer i dina favoritlåtar, precis som du alltid gör med JBL.
JBL Spark passar fantastiskt in i alla rum – du kan hänga den på en krok, ställa den i ett hörn eller bara lägga den på ett bord eller en hylla. Den trådlösa Bluetooth-anslutningen sker på ett ögonblick så du kan börja spela din musik direkt.