JBL Pulse

Trådlöst ljudsystem med laddningsbart batteri, Bluetooth® och specialutformad LED-ljusshow

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

3.5mm
Bluetooth
Uteffekt (W)
2 x 6
Frequency Response
100Hz – 20KHz
Maximum SPL
86dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Battery Type
Polymer Li-ion 3.7V/4000mAh
Listening Time on Battery Power
5 hours
Battery Charge Time
3 hours
Bluetooth Transmitter Power
0-4dBm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducers
2 x 1-1/2”(40mm)

The party starts now – wherever you want to take it.

Ljud av JBL-kvalitet och trådlös ljusshow för bärbar uppspelning. Låt din högtalare vara lika unik som din musiksmak med ljud av JBL-kvalitet kombinerat med en programmeringsbar LED-ljusshow i ett portabelt högtalarpaket. Helt trådlöst och Bluetooth®-aktiverat, streama din favoritmusik från vilken smart enhet som helst och förstärk den med ditt val av programmerade eller inställningsbara ljusteman. JBL Pulse spelar stereomusik med tryck, ett klart och mäktigt ljud i en portabel enhet som kan förvandla alla utrymmen till en fest i flera timmar. Vem kunde tro att man kunde ha så här roligt precis var som helst? Fantastiskt ljud. LED-pulserande rytmer. Och en bärbar fest i ett roligt paket.

Namnet "JBL" har ett rykte för kvalitetsljud med naturtrogen klarhet och detalj. Två 40-mm element och en avstämd basport fyller rummet med det naturtrogna hi-fi-ljud man förväntar sig från en JBL-produkt.
Inte bara är det fantastiskt att kunna ta med sig sin musik vart som helst, men tänk att kunna erbjuda det – trådlöst – i ett bärbart format som även livar upp alla fester med multi-LED-ljusshow? Detta är en innovation för både ögat och örat, som ger dig nya sätt att njuta av dina favoritlåtar – och fler än så.
När du vet att du kan leverera dina ljudpreferenser från vilken källa som helst gör att du kan spendera mer tid med att ha kul, och mindre på att planera det. Spontaniteten som är inbyggd i det här direktparty-ljudsystemet är en av dess mest spännande komponenter.
Variation är livets krydda – och du kontrollerar vad som händer härnäst. Med fem förprogrammerade ljusteman till många fler nerladdningsbara möjligheter, kan du välja att matcha ljuset till din musik eller visa din egna kreativa sida genom att specialutforma ljusets styrka och färger helt själv. Och du kan förändra det med en enkel beröring. Hur som helst, du bestämmer själv hur kul du vill ha.
Det är inte portabelt om man måste koppla in det. Och JBL Pulse kan tas med vart som helst och levererar trådlöst skoj i upp till 10 timmar (endast musik) eller 5 timmar (musik och ljusshow) tack vare dess laddningsbara litiumjon-batteri. En sak mindre att oroa sig för betyder att festen kan börjar direkt.
Anslut två enheter samtidigt med vetskapen om att du inte behöver vara en raketingenjör för att klara av det. Bluetooth® gör det enkelt – och blixtsnabbt – att ansluta din mobiltelefon eller surfplatta för att tillfredsställa alla dina portabla musikbehov. Snabbguiden som ingår gör det enkelt, och JBL-appen gör resten.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.