JBL Pulse 2

Stänksäker Bärbar Bluetooth-högtalare med interaktiv ljusshow.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
2 x 8
Signal-to-Noise Ratio
>80dB
Frequency Response
85Hz – 20 kHz
Weight (kg)
775g
Dimensions (H x W x D) in (mm)
84.2 x 194.4 x 84.2

Ljud som syns

Ta musikupplevelsen till en annan dimension med JBL Pulse 2, en bärbar Bluetooth-högtalare med sensationellt ljud och en interaktiv ljusshow. Ge musiken liv med ett lysande, flerfärgat ljusspel och höj feststämningen var du än är. Ta total kontroll över Pulse 2:s ljusshow med JBL Prism-färgsensorlinsen. Bara peka linsen mot färgen du vill ha så får du se Pulse 2 förstärka de naturliga färgerna. Stänksäker design gör att Pulse 2 kan lysa upp vilken scen som helst med stereoljud i hög kvalitet som räcker i upp till 10 timmar tack vare inbyggt 6 000 mAh laddningsbart litiumjonbatteri. Pulse 2 har även brus- och ekofri högtalartelefon för kristallklara samtal och JBL Connect-teknik som trådlöst kopplar samman flera JBL Connect-förberedda högtalare för en bättre lyssningsupplevelse. Anpassa ljusshowen och konfigurera inställningarna för JBL Connect, allt finns bekvämt inom räckhåll med JBL Connect-appen.

Anslut upp till 3 smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela musik med sensationellt bra ljud.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till tio timmars speltid med musik och ljusshow.
Besvara samtal från högtalaren med ett enkelt knapptryck – kristallklart ljud tack vare den brus- och eko-fria högtalartelefonen.
JBL Pulse 2:s anpassningsbara ljusshow ger liv åt din favoritmusik eller skapar rätt stämning med sin bakgrundsbelysning.
Stänksäker innebär att du inte behöver bekymra dig för regn eller att spilla, den går till och med att rengöra under rinnande vatten. Se bara till att den inte sänks ner i vätska.
Bygg upp ditt eget ljudsystem genom att ansluta flera JBL Connect-förberedda högtalare för en bättre lyssnarupplevelse.
Få tillgång till Siri eller Google Now från din JBL-högtalare med en enda knapptryckning.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • JBL Connect-appen kommer att döpas om till JBL Portable i App Store och Google Play Store i januari 2021. Det kommer fortfarande att vara möjligt att hitta appen i varje butik genom att söka efter antingen JBL Connect eller JBL Portable.
  • Nej, JBL Flip 4 kan endast länka samman trådlöst med högtalare som är kompatibla med JBL Connect+. Nu har Flip 4, Pulse 3 och Charge 3 (efter en uppgradering av den inbyggda programvaran) funktionen JBL Connect+
  • Vi rekommenderar alltid att du använder vårt utbud av soundbar-högtalare om du vill ha en högtalare till din TV eller smart TV eftersom de är särskilt utformade för detta syfte, medan våra bärbara högtalare främst är utformade för att användas med telefoner och surfplattor.

Stöd för Bluetooth-anslutning mellan en TV och högtalare beror på ett antal olika faktorer, såsom Bluetooth och A2DP-versioner och ljudkodek som används av varje enhet. Detta kan variera beroende på enhetens varumärke, modell och ålder, men vi kan inte bekräfta om någon specifik kombination av TV och högtalare kommer att fungera utan problem som fördröjning eller fördröjning av läppsynkronisering.