JBL Playlist

Trådlösa högtalare med  inbyggt Chromecast

Såld från 2016 tills nu

Element
2 x 57 mm (2,25 tum) baselement
Klassad effekt
2 x 15 W
Frekvensåtergivning
60 Hz ~ 20 kHz (-6 dB)
Signal/brus-förhållande
>80 dB
Ingångar
Wi-Fi, Bluetooth®, Aux-in
Vikt
1120 g
Strömförsörjning
100 – 240 VAC, 50/60 Hz, 30 W
Produktmått (B x D x H)
316 mm x 147 mm x 131 mm
Förpackningens mått (B x D x H)
350 mm x 240 mm x 140 mm
Bluetooth®-version
4.2
Bluetooth®-sändarens frekvensomfång
2 402 – 2 480 MHz
Bluetooth®-sändarens effekt
<4 dBm
Bluetooth®-sändarens modulering
GFSK, ?/4 DQPSK, 8DPSK
5 G WiFi-sändarens frekvensomfång
5,150 ~ 5,350 GHz, 5,470 ~ 5,725 GHz, 5,725 ~ 5,825 GHz
5 G WiFi-sändarens effekt
< 20 dBm (ERIP)
5 G WiFi nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11 n/ac
2,4 G WiFi-sändarens frekvensomfång
2412 – 2472MHz (2,4 GHz ISM-band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G WiFi-sändarens effekt
< 20 dBm (ERIP)
2,4 G WiFi-modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G WiFi nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n

Sänd miljontals låtar till en högtalare med utmärkt ljudkvalitet

JBL Playlist-högtalare har inbyggt Chromecast så att du kan casta musik direkt från favorit-appen, radion eller podcasten till högtalaren med en smartenhet. Du kan styra högtalarna var som helst i huset från iOS- och Android-enheter: iPhone®, iPad®, Android™-telefon eller -surfplatta, Mac®- eller Windows®-laptop, eller Chromebook.

Med inbyggt Chromecast är det bara att trycka på Cast-knappen i din favorit-app så börjar musiken spela direkt i högtalarna. Styr sedan högtalarna direkt från telefonen – sök, spela, pausa, och höj volymen – var som helst i huset.
Välj bland miljontals låtar på populära musiktjänster som Spotify, Pandora, Google Play™ Music, TuneIn och iHeartRadio, eller håll dig uppdaterad om aktuella händelser med podsändningar från NPR. Nya appar läggs alltid till, så det finns inget slut på musik, radiostationer online och podsändningar som du kan njuta av. Upptäck mer på https://www.google.com/cast/apps/
Spela Spotify i dina högtalare, på din laptop och TV med hjälp av Spotify-appen som fjärrkontroll. Använd uppspelningsfunktionen "One Touch" i spellistan för att omedelbart spela upp din favoritlista.
Chromecast strömmar direkt från molnet och erbjuder bästa möjliga ljudkvalitet. Njut av ett kristallklart ljud, precis som artisterna ville ha det.
Med inbyggt Chromecast kan du fortsätta använda telefonen när du castar musik. Svara i telefon, spela spel, skicka SMS – du kan till och med lämna rummet utan att avbryta det som spelas i högtalarna eller tömma batteriet.
Det är enkelt att konfigurera systemet och att styra uppspelningen i flera rum med appen Google Home. En steg för steg-guide gör att du snabbt kan börja strömma musik.
Stöd för den senaste tekniken inom trådlösa hemnätverk och dual band-WiFi (både 2,4 GHz och 5 GHz), vilket ger en snabbare, stadigare och stabilare trådlös anslutning
Anslut till alla typer av enheter med Bluetooth eller 3,5 mm-ingång