JBL GO+

Bärbar Bluetooth®-högtalare

3
Mått (inch)
3.8 x 3.1 x 1.4
Mått (cm)
9.7 x 8.0 x 3.6
0.21
0.46
4.1
Music playing time
5H
Signal-to-noise ratio
80dB
2.5
5
730
Ja

Grab and GO

Nya JBL GO+ tar med JBL:s kvalitetsljud överallt. GO+ är en allt-i-ett-lösning som strömmar musik via Bluetooth® från smarttelefoner och surfplattor och får ström från ett laddningsbart batteri som ger upp till fem timmars speltid. Den är också utrustad med en lämplig bruseliminerande högtalartelefon som gör det möjligt att svara på samtal utan att stänga av högtalaren. JBL GO+ finns i tre härliga färger, med en slät och hållbar dubbel injektionsyta och ger en spännande, attraktiv kontrast som enkelt kompletterar din personliga stil. Med en inbyggd remkrok och valfri bärrem kan du säkra en plats i världen där ljud och stil går hand i hand.

Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till fem timmars speltid.
Besvara samtal från högtalaren med ett enkelt knapptryck – kristallklart ljud tack vare den brusfria högtalartelefonen.
Oroa dig inte – om det inte finns Bluetooth® kan du koppla in ljudkabeln i högtalaren och njuta av musiken var du än befinner dig.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Ta först bort högtalaren från källenhetens Bluetooth-inställningar.
    Sätt på högtalaren och tryck sedan samtidigt knapparna ”Volume +” och ”Bluetooth” i 3–5 sekunder tills högtalaren stängs av.
    När den stängts av har högtalaren återställts till fabriksinställningarna.