JBL Flip 5 Eco edition

Bärbar vattentät högtalare

20
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Mått (inch)
7.1 x 2.9 x 2.7
Mått (cm)
18 x 7.4 x 6.9
0.5
1.2
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-sändareffekt
0-11dBm
4.2
2.5
12
JBL PartyBoost
Ja
Bluetooth®-ordmärket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth® SIG Inc. och all användning av sådana märken av HARMAN International Industries Inc. sker på licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.
Funktioner, specifikationer och utseende kan komma att ändras utan att detta meddelas.

Fräckt ljud för alla äventyr

Samma fräcka ljud. Ny fräck design – tillverkad av 90 % återvunnen plast.Ta med din musik vart du än går med den kraftfulla JBL Flip JBL Flip 5 Eco edition. Vår lätta Bluetooth-högtalare kan du ta med dig överallt. Dåligt väder? Oroa dig inte. Med den vattentäta designen kan du njuta av vårt signaturljud i vått och torrt. Rör dig mer. Parkoppla två JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för att skapa stereoljud eller anslut flera JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för en större fest. Njut av mer än 12 timmars speltid med din favoritmusik.

Vattentäta JBL Flip 5 Ecoi edition är gjord av 90 % återvunnen plast och har en miljövänlig förpackning.
Känn din musik. Flip 5 Eco editions helt nya ovala högtalarelement har höga prestanda. Njut av en stark bas i ett kompakt paket.
Oroa dig inte över småsaker som att ladda batteriet. Flip 5 Eco edition ger dig mer än 12 timmars uppspelningstid. Håll musiken igång längre och högre med JBL:s signaturljud.
Ta med dina högtalare vart du än går. Poolparty? Perfekt. Plötsligt skyfall? Det löser vi. Fest på stranden? Flip 5 Eco edition är IPX7-vattentät ner till 1 meters djup så att du inte behöver oroa dig för att lyssna på musik utomhus.
PartyBoost låter dig parkoppla två JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för att skapa stereoljud eller ansluta flera JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för att höja volymen på ditt party.
Fäst den här fantastiska grejen på din handled och kör igång. Det hållbara tygmaterialet och slitstarka gummihöljet skyddar Flip 5 Eco edition när du festar loss utomhus.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Denna högtalare saknar Aux-ingång, så ingen analog anslutning är möjlig.
  • Om du får problem med att använda högtalaren med din telefon eller surfplatta, eller om du vill ta bort alla tidigare Bluetooth-parkopplingar från högtalaren, kan det vara nödvändigt att ”fabriksåterställa” högtalaren.

Återställning
    Ta först bort eller glöm högtalaren från listan över parkopplade Bluetooth-enheter i telefonens eller surfplattans inställningar.
    Håll sedan inne volym- + och uppspelningsknapparna på den påslagna högtalaren samtidigt i tre sekunder tills enheten stängs av.
    Högtalaren har nu återställts till fabriksinställningarna.