JBL Flip 3 Stealth Edition

Bärbar Bluetooth®-högtalare

Uteffekt (W)
2 x 8

En följeslagare i alla väder.

Njut av överraskande kraftfullt, rumsfyllande stereoljud med den ultrakompakta, bärbara Bluetooth-högtalaren JBL Flip 3 Stealth. Den drivs av ett uppladdningsbart 3 000 mAh litiumjon-batteri som levererar upp till tio timmars musik i hög kvalitet utan avbrott. Höljet är IPX7-klassat som en vattentålig konstruktion med hållbart tygmaterial. Flip 3 Stealth är din ultimata följeslagare för alla syften och väder – från bordet till poolen, från soliga morgnar till regniga nätter.

Strömma trådlöst rumsfyllande ljud av hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt laddningsbart litium-jonbatteri för upp till tio timmars speltid.
Ta Flip 3 Stealth till stranden eller poolen utan att oroa dig för regn, stänk eller att den hamnar under vatten.
Det rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet gör att din högtalare klarar av alla dina äventyr.
Dubbla utåtriktade passiva element ger ett kraftfullt, imponerande och tydligt JBL-ljud så att du kan höra, känna och se basen.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Tryck en gång på strömbrytaren på Flip 4 SE för att slå på enheten. När du slår på Flip 4 SE för första gången kommer den automatiskt att gå till Bluetooth-ihopparningsläget och du borde kunna finna Flip 4 SE i listan på tillgängliga Bluetooth-enheter på din mobiltelefon/surfplatta. Tryck på Bluetooth-knappen på Flip 4 SE för att aktivera ihopparningsläget manuellt.
  • Flip 4 SE har 5 vita lysdioder som visar batterinivån när du slår på enheten. Varje vita lysdiod motsvarar runt 20 % batterinivå. När alla vita lysdioder har slocknat och den sista dioden blinkar rött så skall du ladda batteriet.
  • Nej, det går inte att ansluta flera enheter samtidigt till Flip 4 SE. Om du vill parkoppla en ny enhet med Flip 4 SE, trycker du på Bluetooth-knappen på Flip 4 SE för att aktivera ihopparningsläget. Flip 4 SE borde vara tillgänglig i listan på Bluetooth-enheter på din mobiltelefon/surfplatta.
  • Nej, Flip 4 Stealth Edition stödjer inte JBL Connect eller Connect +. Stealth edition kan inte ihopparas med andra JBL-enheter.