JBL Clip 3

Bärbar Bluetooth®-högtalare

3
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
120 Hz – 20kHz (-6dB)
Mått (cm)
9.7 x 13.7 x 4.6
Mått (inch)
3.8 x 5.4 x x 1.8
0.21
0.46
Bluetooth-profiler
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.5, HSP V1.2
Bluetooth-sändareffekt
0 – 9dBm
4.1
3
10
Ja
Högtalartelefon
Ja

Haka fast och spela.

JBL Clip 3 en unik, ultrabärbar, superrobust och vattentät Bluetooth®-högtalare som utmärker sig tack vare sin lilla storlek och sitt förvånansvärt stora ljud. Den uppgraderade och tåliga, inbyggda karbinhaken kan fästas på dina kläder, en hälla eller en ryggsäck – Clip 3 blir din utomhuspartner för alla äventyr. Clip 3 är IPX7-vattentät, har 10 timmars speltid och drivs av ett laddningsbart litiumjonbatteri på 1 000 mAh som låter dig ta med dig din musik vart du än är på väg. En inbyggd brus- och ekodämpande högtalartelefon garanterar kristallklara samtal med en enda knapptryckning.

Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri för upp till tio timmars speltid.
Sluta oroa dig för regn eller spill, du kan till och med sänka ned den i vatten.
Den helt inbyggda metallkarbinhaken skyddar högtalaren från skada och gör det möjligt att enkelt fästa den vid en ryggsäck eller hälla.
Besvara samtal från högtalaren med en enkel knapptryckning – kristallklart ljud tack vare den brus- och ekoeliminerande högtalartelefonen.
Det förbättrade rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet skyddar din högtalare på alla dina äventyr.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • Nej. Clip 3 har ingen Connect+.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Du bör få upp till 10 timmars ljuduppspelning. (varierar enligt volymnivå och ljudtyp)
  • Tryck på strömbrytaren högst upp på högtalaren. Om det är den första gången du parar ihop enheten kommer högtalaren att gå till ihopparningsläget automatiskt. Försäkra dig att produkten du försöker para ihop är i sökläge och inom Bluetooth-avstånd. Clip 3 bör synas bland detekterbara enheter inom några sekunder. Välj Clip 3 så är du ansluten om ett ögonblick.
  • Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• Ja. Tack vare en inbyggd mikrofon i kombination med ett patenterat system för att eliminera eko blir det tydligt och enkelt att tala i telefon. Om ett telefonsamtal tas emot medan man lyssnar på musik, tryck på uppspelningsknappen för att svara. Du behöver inte hitta eller röra telefonen. Handsfree-funktionen kan till och med användas vid telefonkonferenser
  • Ja. Clip 3 är IPX 7-klassad. Du kan ha högtalaren under vatten, ned till 1 meters djup i upp till 30 minuter.