JBL Flip 6

Bärbar vattentålig högtalare

Föregående produkt: JBL Flip 5

30
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
63 Hz - 20k Hz
Mått (cm)
17.8 x 6.8 x 7.2
Mått (inch)
7 x 2.6 x 2.8
0.55
1.21
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändareffekt
< 10dBm (EIRP)
5.1
2.5
12
Ja
JBL PartyBoost
Ja

Djärvt ljud för varje äventyr

Ditt äventyr. Ditt soundtrack. Djärva JBL Flip 6 levererar kraftfullt JBL Original Pro-ljud med exceptionell klarhet tack vare sitt 2‑vägs högtalarsystem som består av ett optimerat ovalt element, separat diskantelement och dubbla pulserande baselement. Den här stora högtalaren är både vatten- och dammtät. Trots sin storlek är den enkel att bära, så att du kan ta med den överallt i alla väder. Och med 12 timmars batteritid kan du festa tills solen går ner – eller kommer upp – vart musiken än för dig. Använd PartyBoost för att länka flera kompatibla högtalare. Flip 6 finns i flera olika coola färger.

Håll festen igång med JBL Flip 6 2-vägs högtalarsystem, utformat för att leverera ett högt, kristallklart och kraftfullt ljud. Dess ovala baselement ger enastående låga frekvenser och mellanregister, medan ett separat diskantelement ger skarpa, tydliga höga frekvenser. Flip 6 har även optimerade dubbla passiva element för djup bas, som finjusteras med hjälp av Harmans avancerade algoritm.
Till poolen. Till parken. JBL Flip 6 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.
Bekymra dig inte över småsaker som att ladda batteriet. JBL Flip 6 ger dig upp till 12 timmars speltid på en enda laddning.
Djärvt ljud möter djärv design. Kraftfullt ljud men ändå enkel att bära och passar alla personliga stilar. Ställ den vertikalt eller horisontellt och välj mellan en mängd olika livfulla färger.
Med Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.
Maximera din ljudupplevelse med JBL Portable-appen. Få uppdateringar och produktsupport direkt från din telefon. Lås sedan upp funktioner, förstärk ditt ljud eller justera din bas för fullständig kontroll över ljudet.
Ladda upp med sinnesro. JBL Flip 6 erbjuder USB-C-laddningsskydd. Det innebär att ett påminnelseljud varnar dig om att koppla ur om kontakten upptäcker vatten, salt eller andra kemikalier.
Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Original Pro-ljud.
JBL strävar efter hållbarare och miljövänligare förpackningar. Flip 6 är förpackad i ett återvinningsbart, pappersbaserat paket, inklusive innerbrickan. Hängetiketten i plast är över 90 % återvunnen och utsidan är tryckt med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

8 resultat
  • Denna högtalare saknar Aux-ingång, så ingen analog anslutning är möjlig.
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.
  • PartyBoost-funktionen är inte tillgänglig när din JBL-högtalare är ansluten till en dator via Bluetooth. Detta är en teknisk begränsning. När högtalaren är ansluten till en dator fungerar den som den primära enheten. Det gör att JBL-högtalaren inte har kontroll över att återsända Bluetooth-signalen till andra JBL-högtalare.

OBS! Högtalare som påverkas av detta är JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 och JBL Boombox 2, samt alla framtida produkter med PartyBoost-funktionen.
  • 1. Sätt på båda högtalarna.
    2. Anslut din enhet till en av de två högtalarna via Bluetooth.
    3. Börja strömma musik till den första högtalaren (för bästa resultat ska du spela upp musik på den här högtalaren i mer än 20 sekunder innan du fortsätter med nästa steg).
    4. Öppna JBL Portable-appen.
    5. Låt appen detektera högtalaren som spelar musik.
    6. När den detekterats trycker du på knappen Connect/Partyboost på båda högtalarna.
    7. Låt appen identifiera båda högtalarna.
    8. Klicka på knappen Partyboost så visas alternativen Party och Stereo, välj Stereo.

Observera: Stereoläget kan enbart aktiveras när två högtalare av samma modell används.
    Exempelvis kan du inte använda Stereo-läge med en Flip 5 och en Flip 6, då kan du bara använda Party-läge.
    Det går inte heller att koppla samman högtalarmodeller med Connect och Connect+ och inte heller att parkoppla högtalare med Partyboost.

• 1. Anslut den första JBL PartyBoost-högtalaren till din telefon och låt musiken fortsätta spela (för bästa resultat spela upp musik på den här högtalaren i mer än 20 sekunder innan du fortsätter med nästa steg).
    2. Tryck på PartyBoost-knappen på den första högtalaren.
    3. Slå på den andra högtalaren som du vill ansluta i PartyBoost-läget.
    4. Tryck nu på PartyBoost-knappen på den andra högtalaren.
    5. Efter några sekunder ska båda PartyBoost-högtalarna anslutas och spela tillsammans.
    När musiken har startats kan det ta några sekunder innan ljudet hörs från båda högtalarna.
  • Om du får problem med att använda högtalaren med din telefon eller surfplatta, eller om du vill ta bort alla tidigare Bluetooth-parkopplingar från högtalaren, kan det vara nödvändigt att ”fabriksåterställa” högtalaren.

Återställning
    Ta först bort eller glöm högtalaren från listan över parkopplade Bluetooth-enheter i telefonens eller surfplattans inställningar.
    Håll sedan inne volym- + och uppspelningsknapparna på den påslagna högtalaren samtidigt i tre sekunder tills enheten stängs av.
    Högtalaren har nu återställts till fabriksinställningarna.
  • Serienumret sitter på remkroken (se bild nedan). Det kan vara nödvändigt att ta av remmen för att se det ordentligt.
    Flip 6 SN Location.png