JBL Flip Essential

Bärbar Bluetooth®-högtalare

Såld från 2019 tills 2022

Efterträdande produkt: JBL Flip Essential 2

Uteffekt (W)
2 x 8 W RMS
Mått (inch)
2.5 x 6.7 x 2.5
Mått (cm)
6.4 x 16.9 x 6.4
0.47
1.0
4.1
3.5
10
3,000
Ja

En följeslagare i alla väder.

Njut av överraskande kraftfullt, rumsfyllande stereoljud med den ultrakompakta, bärbara Bluetooth-högtalaren JBL Flip Essential. Den drivs av ett uppladdningsbart 3 000 mAh litiumjon-batteri som levererar upp till tio timmars musik i hög kvalitet utan avbrott. Höljet är IPX7-klassat som en vattentålig konstruktion med hållbart tygmaterial. Flip Essential är din ultimata följeslagare för alla syften och väder – från bordet till poolen, från soliga morgnar till regniga nätter.

Strömma trådlöst rumsfyllande ljud av hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt laddningsbart litium-jonbatteri för upp till tio timmars speltid.
Ta Flip Essential till stranden eller poolen utan att oroa dig för regn, stänk eller att den hamnar under vatten.
Det rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet gör att din högtalare klarar av alla dina äventyr.
Dubbla utåtriktade passiva element ger ett kraftfullt, imponerande och tydligt JBL-ljud så att du kan höra, känna och se basen.

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• Om du får problem med att använda högtalaren med din telefon eller surfplatta, eller om du vill ta bort alla tidigare Bluetooth-parkopplingar från högtalaren, kan det vara nödvändigt att ”fabriksåterställa” högtalaren.

Återställning
    Ta först bort eller glöm högtalaren från listan över parkopplade Bluetooth-enheter i telefonens eller surfplattans inställningar.
    Håll sedan inne volym- + och uppspelningsknapparna på den påslagna högtalaren samtidigt i tre sekunder tills enheten stängs av.
    Högtalaren har nu återställts till fabriksinställningarna.
  • Skillnaderna i egenskaper och specifikationer mellan FLIP 5 och FLIP Essential framgår nedan:
    Funktioner
    FunktionerFlip 5Flip Essential
    Vattentålig enligt IPX7JaJa
    Aux-ingångNejJa
    Auto-ström avJaJa
    BluetoothJaJa
    HögtalartelefonNejNej
    Integrerad röstassistentNejNej
    LaddningskabelJaJa
    USB-C-laddningJaNej
    Micro-USB-laddningNejJa
    PartyBoost-anslutningJaNej
    JBL Connect-appkompatibilitetJaNej
    Social ModeJaNej
    Racetrack-format elementJaNej
    Tillgängliga färger111

*Eftersom FLIP Essential inte är kompatibla med JBL Connect-appen:
    Det är inte möjligt att ansluta flera högtalare, ändra högtalarens namn eller stänga av signaler med ljudfeedback (för på/av/Bluetooth-parkoppling/anslutning).
    Om du behöver dessa funktioner rekommenderar vi Flip 5.

Specifikationer
    SpecifikationerFlip 5Flip Essential
    Speltid för musik (timmar)1210
    Uteffekt (W)20 W RMS2 x 8 W RMS
    Batterikapacitet (mAh)4 8003 000
    Laddningstid (timmar)2,53,5
    Mått (cm)18,1 x 6,9 x 7,416,9 x 6,4 x 6,4
    Mått (tum)7,1 x 2,7 x 2,96,7 x 2,5 x 2,5
    Vikt (kg)0,540,47
    Vikt (lb)1,191,0

Båda högtalarna erbjuder många funktioner och enastående ljud. FLIP Essential är billigare än FLIP 5. Det hela handlar om vilka egenskaper du föredrar, exempelvis lång batteritid eller kanske överkomligt pris för en bra produkt!

Oavsett vilken av produkterna du väljer kommer du inte att bli besviken med JBL:s legendariska ljudkvalitet och funktioner!

Tvekar du fortfarande?
    Be en av våra experter om mer information och synpunkter.